Siuntėja7
geras prieskonių. derinys
QUOTE(regna @ 2009 02 05, 00:57)
tikrai taip tik reikia nepatingeti vasara ir pasiruosti sitokiu geriu
Krapus saldom stiklainiukuose arba dezutese.
Krapus ,džiovinu ,arba šaldau .
krapus saldom plastikiniuose mazuose indeliuose(tokiuose kur maximoj misraines deda )
labai gerai laikosi ir ziema labai labai mielas tas kvapas,tarsi svieziu
labai gerai laikosi ir ziema labai labai mielas tas kvapas,tarsi svieziu
krapus geriausia saldyti,tada buna kaip sviezi
As tai krapukus nuplaunu, nudziovinu, supjaustau smulkiai ir sudedu i mazas dezutes. Tada i saldymo kamera sudedu. Kai reikia - atsidarei dezute, sauksteliu pasikabinai kiek reikia, ir kvapas ir skonis islieka kokie buve. Tikrai pasiteisina.
QUOTE(lilia @ 2008 09 03, 13:03)
O aš krapus smulkiai supjaustau, užpilu vandenuku ir ledo formelese užšaldau. kai reikia išimu kubelį ir į sriubytę ar į kokį patiekaliuką įmetu
va, pie tokį šaldymo būdą aš neseniai sužinojau, šiemet būtinai bandysiu taip šaldyti.
QUOTE(regna @ 2008 12 20, 19:06)
šaldžiau svogūnų laiškus,porą,petražoles,saliero lapus,krapus,rukolą.
papasakokit kaip šaldot svogūnų laiškus? supjaustytus?
ir kaip šaldot porą? gabaliukais supjaustot ar apverdat biški?
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 14, 19:51)
papasakokit kaip šaldot svogūnų laiškus? supjaustytus?
Nuplaunu, nusausinu, supjaustau ir mazame indelyje arba maiselyje saldau.