Įkraunama...

Krapų ruošimas žiemai

as irgi saldau, bet pramaisau siek tiek su rupia druska, tada nesusala i guza.
Atsakyti
aš tai smulkiai supjaustau,patiesiu ant laikraščio,pridengiu merliuku ir džiovinu,po to i stiklainiukus.
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2008 06 11, 14:33)

mamushka, 11 Bir 2008 - 14:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

mamushka, 11 Bir 2008 - 14:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

as irgi saldau, bet pramaisau siek tiek  su rupia druska, tada nesusala i guza.

as irgi saldau, bet pramaisau siek tiek  su rupia druska, tada nesusala i guza.

Aš ir tik šaldau.Vienus pjaustau kitus ne.Nuplaunu iš vakaro,ryte būna nudžiuvę ir į kamerą.liuks prieskonis žiemą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 06 12, 11:15)

zebra, 12 Bir 2008 - 11:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

zebra, 12 Bir 2008 - 11:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Aš ir tik šaldau.Vienus pjaustau kitus ne.Nuplaunu iš vakaro,ryte būna nudžiuvę ir į kamerą.liuks prieskonis žiemą thumbup.gif

Man nepatinka šaldyti, lyg kvapą turi kažkokį specifinį schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 06 12, 14:26)

ing, 12 Bir 2008 - 14:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

ing, 12 Bir 2008 - 14:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Man nepatinka šaldyti, lyg kvapą turi kažkokį specifinį  schmoll.gif

Man nepatinka šaldyti, lyg kvapą turi kažkokį specifinį  schmoll.gif

mastau.gif niu kad neužuodžiau.Vienų nevalgom,pagardinu sriubas,troškinius tai lyg ir nesijaučia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 06 12, 14:59)

zebra, 12 Bir 2008 - 14:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

zebra, 12 Bir 2008 - 14:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

mastau.gif niu kad neužuodžiau.Vienų nevalgom,pagardinu sriubas,troškinius tai lyg ir nesijaučia. g.gif

nera jokio kvapo, viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šaldau ir tik šaldau, smulkiai susipjaustau, sudedu į šaldymo indelius, jokio kvapo, puikūs krapeliai thumbup.gif norint, kad nesušoktų į guzą, reikia krapų šakeles nuplovus, leisti joms nuvarvėti, aš padedu ant kiaurasamčio ir už kokios 1-2 val. pjaustau, niekas nesukimba thumbup.gif
Atsakyti
As tai irgi tik saldau
Atsakyti
pjaustau smulkiai dedu dauk druskos i stiklainiukus ir i saldytuva,arba supiaustau ir imaiselius normuoju ir saldikli ax.gif
Atsakyti
As taip pat krapus tik saldau.
Atsakyti
Krapus tik šaldau thumbup.gif , sūdyti man pakeičia spalvą.
Atsakyti
Nuplaunu, išlaukiu, kol pilnai nusausės ir smulkiai supjaustau. Po to susidedu po gerą saują į maišelius ir sumetu į kamerą. Niekada nesušalo į beviltišką guzą. Būna netgi birūs tuose maišeliuose, kol negauna karštų garų (jei maišelį laikau virš puodo).

Mano mama "tingi" pjaustyt, tai sušaldo šluoteles maišeliuose. Mat ji moka juos taip "sutrupint" - iš kameros išėmus, tos šakelės būna labai trapios. Tai tarp pirštų patrynus jos greitai sutrupa į smulkiausius gabalėlius. Nereikia pjaustyt.
Tačiau man taip neišeina. Man labai greitai atšyla ir tos šakelės nebelūžta... taigi, kas tingi pjaustyt ir turi vikrius pirštus, pirmyn.
Atsakyti