mamushka, 11 Bir 2008 - 14:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mamushka, 11 Bir 2008 - 14:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
as irgi saldau, bet pramaisau siek tiek su rupia druska, tada nesusala i guza.
Aš ir tik šaldau.Vienus pjaustau kitus ne.Nuplaunu iš vakaro,ryte būna nudžiuvę ir į kamerą.liuks prieskonis žiemą

zebra, 12 Bir 2008 - 11:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
zebra, 12 Bir 2008 - 11:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Aš ir tik šaldau.Vienus pjaustau kitus ne.Nuplaunu iš vakaro,ryte būna nudžiuvę ir į kamerą.liuks prieskonis žiemą

Man nepatinka šaldyti, lyg kvapą turi kažkokį specifinį

ing, 12 Bir 2008 - 14:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ing, 12 Bir 2008 - 14:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Man nepatinka šaldyti, lyg kvapą turi kažkokį specifinį

zebra, 12 Bir 2008 - 14:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
zebra, 12 Bir 2008 - 14:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
niu kad neužuodžiau.Vienų nevalgom,pagardinu sriubas,troškinius tai lyg ir nesijaučia.

nera jokio kvapo, viskas

Mano mama "tingi" pjaustyt, tai sušaldo šluoteles maišeliuose. Mat ji moka juos taip "sutrupint" - iš kameros išėmus, tos šakelės būna labai trapios. Tai tarp pirštų patrynus jos greitai sutrupa į smulkiausius gabalėlius. Nereikia pjaustyt.
Tačiau man taip neišeina. Man labai greitai atšyla ir tos šakelės nebelūžta... taigi, kas tingi pjaustyt ir turi vikrius pirštus, pirmyn.