Šaldau ir as,nuplaunu nusausinu nuskabau šakeles ,dedu i indeli ir i kamera.
Kadangi krapų derlius būna nemažas, tai aš ir prišaldau, ir prisūdau, ir pridžiovinu. Džiovinu pačius gražiausius, viršūnėles. TAda iš eilės ir suvartojam, pradėdami nuo sūdytų, baigdami džiovintais. Nes kai ilgai sūdyti užsistovi man nepatinka, šaldyti irgi. o nuo derliaus iki derliaus laikas netrumpas.
Šaldau nes nemėgstu nei sūdytų nei džiovintų
Smulkiai supjaustau ir šaldau. Išlieka kvapnūs. Dedu į sriubas, ant virtų bulvių, įvairias mišraines, salotas, kiaušinienę
Šaldau, bet kasmet pritrūksta Tai tenka ir džiovintus naudoti
As taip pat saldau, labai gerai, kai prireikia, nors visada labai greitai susinaudoja
as irgi saldau,jie tokie kvapnus buna kaip ka tik is darzo
QUOTE(Cinside @ 2008 03 08, 10:59)
Šaldau, bet kasmet pritrūksta Tai tenka ir džiovintus naudoti
ir man taip pat,pritrūkstu iki sezono
Patikimiausias ir patikrintas būdas - šaldymas
QUOTE(*Saulute* @ 2008 04 16, 09:52)
Patikimiausias ir patikrintas būdas - šaldymas
Ko tik as neisbandziau ir sustojau ties-saldymo Nieko geriau ir buti negali
Šaldyti krapai- geriausi nuplaunu,nuvarvinu,supjaustau ir į plastikines dėžutes arba panaudoju dėžutes nuo margarino tokie birūs ir kvapnūs