Įkraunama...
Įkraunama...

Krapų ruošimas žiemai

Saldau. Jaunus, neperaugusius krapus nuplaunu, nukratau, smulkiai supjaustau ir sudedu i mazus plastikinius indelius (i tokius indelius prekybos centruose sveriamas misraines deda). Dedu visur: ir i sriubas ir i misraines ir i ant virtu bulviu... thumbup.gif
Atsakyti
Šaldau ir as,nuplaunu nusausinu nuskabau šakeles ,dedu i indeli ir i kamera. wub.gif
Atsakyti
Kadangi krapų derlius būna nemažas, tai aš ir prišaldau, ir prisūdau, ir pridžiovinu. Džiovinu pačius gražiausius, viršūnėles. TAda iš eilės ir suvartojam, pradėdami nuo sūdytų, baigdami džiovintais. Nes kai ilgai sūdyti užsistovi man nepatinka, šaldyti irgi. o nuo derliaus iki derliaus laikas netrumpas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaldau nes nemėgstu nei sūdytų nei džiovintų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afraid: 06 kovo 2008 - 22:18
Smulkiai supjaustau ir šaldau. Išlieka kvapnūs. Dedu į sriubas, ant virtų bulvių, įvairias mišraines, salotas, kiaušinienę thumbup.gif
Atsakyti
Šaldau, bet kasmet pritrūksta biggrin.gif Tai tenka ir džiovintus naudoti smile.gif
Atsakyti
As taip pat saldau, labai gerai, kai prireikia, nors visada labai greitai susinaudoja 4u.gif
Atsakyti
as irgi saldau,jie tokie kvapnus buna kaip ka tik is darzo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 08, 10:59)
Šaldau, bet kasmet pritrūksta  biggrin.gif Tai tenka ir džiovintus naudoti  smile.gif

drinks_cheers.gif ir man taip pat,pritrūkstu iki sezono biggrin.gif
Atsakyti
Patikimiausias ir patikrintas būdas - šaldymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2008 04 16, 09:52)
Patikimiausias ir patikrintas būdas - šaldymas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ko tik as neisbandziau ir sustojau ties-saldymo thumbup.gif Nieko geriau ir buti negali thumbup.gif
Atsakyti
Šaldyti krapai- geriausi smile.gif nuplaunu,nuvarvinu,supjaustau ir į plastikines dėžutes arba panaudoju dėžutes nuo margarino 4u.gif tokie birūs ir kvapnūs thumbup.gif
Atsakyti