Įkraunama...
Įkraunama...

Krapų ruošimas žiemai

as tai saldau,nedideliais pundeliais suvynioju i folga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 24, 20:43)
Sausus supjaustau ir i dezute,maiseli-i kamera.Jokios druskos nereikia.Laikosi iki pavasario. biggrin.gif

thumbup.gif as taip pat darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
saldau Tuperware dezutese, puikiai issilaiko, iki naujo derlaius
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 11, 20:56)
4u.gif
saldau Tuperware dezutese, puikiai issilaiko, iki naujo derlaius

Aš irgi .pernai pabandžiau tai patiko
Atsakyti
o aš šaldau "Jogio" jogurto indeliuose- jie kieti, lengvai atsidaro. Daugokai vietos užima, bet dėl krapų negaila paaukoti vieną kamerą smile.gif . Šiemet užsišaldžiau 8 tuos prikimštus indelius, bet iki pavasario gali ir pritrūkti
Atsakyti
O aš pernai buvau pasidarius laaabai paprastai. Susmulkinau, į puslitrinį, užvariau gerą v. šaukštą druskos, pamaklinau ir viskas. Visur naudojau, tik tada jau patiekalų nesūdžiau. wink.gif
Atsakyti
As - tik uz saldytus krapus. Na, bent jau lyginant su dziovintais, jie man zymiai skanesni. Prisisaldziau siemet pora kibireliu nuo majonezo ir dar kelias mazesnes dezutes, bet dabar galvoju, kad reikes dar pabandyt nusipirkti (jeigu dar yra). Mums tai vienas geriausiu prieskoniu sriuboms, troskiniams ir pan. O be to ir vitaminu turbut taip daugiau islieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2007 09 27, 14:05)
As - tik uz saldytus krapus. Na, bent jau lyginant su dziovintais, jie man zymiai skanesni. Prisisaldziau siemet pora kibireliu nuo majonezo ir dar kelias mazesnes dezutes, bet dabar galvoju, kad reikes dar pabandyt nusipirkti (jeigu dar yra). Mums tai vienas geriausiu prieskoniu sriuboms, troskiniams ir pan. O be to ir vitaminu turbut taip daugiau islieka  mirksiukas.gif

As-taip pat tik uz saltytus drinks_cheers.gif .
Nupjaunu 15cm.ugtelejusius krapus,nuplaunu ir smulkiai supjauscius sudedu i saldymo indelius,na ir pirmyn i saldykli smile.gif
Beja,Kaunietem galeciau savaitgali parvezti atliekamu graziuoliuku smile.gif ,nes sodyboj pasisodinau kaip tik rudens naudojimui tongue.gif .
Kas susidomes gali rasyti man i aŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 01 spalio 2007 - 14:42
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 09, 14:21)
thumbup.gif  as taip pat darau  drinks_cheers.gif

as irgi taip darau smile.gif
Atsakyti
As tai krapus ziemai ruosiu labai paprastai: nuskabau krapu sakeles,jas smulkiai supjaustau ir dedu i paprasta polietilenini maiseli ir saldiklin. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaldau ,nes taip geriausia ir kvapniausia thumbup.gif
Atsakyti
smulkiai supjaustau ir saldau thumbup.gif
Atsakyti