as tai saldau,nedideliais pundeliais suvynioju i folga.
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 24, 20:43)
Sausus supjaustau ir i dezute,maiseli-i kamera.Jokios druskos nereikia.Laikosi iki pavasario.
as taip pat darau
saldau Tuperware dezutese, puikiai issilaiko, iki naujo derlaius
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 11, 20:56)
Aš irgi .pernai pabandžiau tai patiko
o aš šaldau "Jogio" jogurto indeliuose- jie kieti, lengvai atsidaro. Daugokai vietos užima, bet dėl krapų negaila paaukoti vieną kamerą . Šiemet užsišaldžiau 8 tuos prikimštus indelius, bet iki pavasario gali ir pritrūkti
O aš pernai buvau pasidarius laaabai paprastai. Susmulkinau, į puslitrinį, užvariau gerą v. šaukštą druskos, pamaklinau ir viskas. Visur naudojau, tik tada jau patiekalų nesūdžiau.
As - tik uz saldytus krapus. Na, bent jau lyginant su dziovintais, jie man zymiai skanesni. Prisisaldziau siemet pora kibireliu nuo majonezo ir dar kelias mazesnes dezutes, bet dabar galvoju, kad reikes dar pabandyt nusipirkti (jeigu dar yra). Mums tai vienas geriausiu prieskoniu sriuboms, troskiniams ir pan. O be to ir vitaminu turbut taip daugiau islieka
QUOTE(Peledziukas @ 2007 09 27, 14:05)
As - tik uz saldytus krapus. Na, bent jau lyginant su dziovintais, jie man zymiai skanesni. Prisisaldziau siemet pora kibireliu nuo majonezo ir dar kelias mazesnes dezutes, bet dabar galvoju, kad reikes dar pabandyt nusipirkti (jeigu dar yra). Mums tai vienas geriausiu prieskoniu sriuboms, troskiniams ir pan. O be to ir vitaminu turbut taip daugiau islieka
As-taip pat tik uz saltytus .
Nupjaunu 15cm.ugtelejusius krapus,nuplaunu ir smulkiai supjauscius sudedu i saldymo indelius,na ir pirmyn i saldykli
Beja,Kaunietem galeciau savaitgali parvezti atliekamu graziuoliuku ,nes sodyboj pasisodinau kaip tik rudens naudojimui .
Kas susidomes gali rasyti man i aŽ
As tai krapus ziemai ruosiu labai paprastai: nuskabau krapu sakeles,jas smulkiai supjaustau ir dedu i paprasta polietilenini maiseli ir saldiklin.
Šaldau ,nes taip geriausia ir kvapniausia
smulkiai supjaustau ir saldau