QUOTE(hilin @ 2007 08 02, 17:29)

Keista kad visos sako, kad sūdyti neskanūs.
Aš supjaustau krapus ir į stiklainiuką sliuoksniuoju su druska dar iki šiol turiu praitu metų, patamsėją truputį, bet ant bulvių virtų kaip skaniai, o kvapas kaip šviežių.Kai sriubon keliauna tai mažiau druskos dedu ir tiek.
Šaldyt gal ir neblogai, bet vietos reik turėt šaldiklyje, o ten pas mane viską užima uogos ir grybai.
Aš irgi šaldau, nors ankščiau, kai neturėjom šaldiklio irgi sūdydavau ir visai nieko būdavo. Tik šaldyti praprasčiau, o ir vietos, jei dėti į maišelį, manau kokį tarpelį galima surasti, nors aš dedu į nedidelius stiklainukus. MMM, koks malonus kvapas virtuvėje pasklinda žiemą, kai ant virtų bulvių krapukų užbarstau.