Ankščiau sūdydavau bet po kelių mėnesių jie paruduodavo, tai dabar tik šaldau
QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 02, 07:26)
aš krapus tik šaldau, tai geriausias variantas
pritariu kad geriausias variantas,aš tai pat šaldau krapus
kalbinu vyra isigyti saldikli - juk ir uogas, ir grybus, ir visas kitas gerybes reiks pasisaldyti.... Jau tikiu, kad tai geriausias variantas
Truputuka pasidžovinu,irgi bandžiau sūdyti tai paruduodavo.O taip tai smulkiai susipjaustau ir į šaldiklį.
Pas mus krapai - prabanga.Tai jei surandu pirkiti,tai labai daug uzperku ir uzsaldau Dziovinti man nelabai,na o sudyti isvis nesamone.
Šaldau bandžiau sūdyti,džiovinti šaldyti geriausi
tai gal kuri zinot koki nebrangu saldikli? nes sugalvojau, kad reik gi ir uogu, grybu prisisaldyt, dar petrazoliu, krapu... reikia atskiro saldiklio
Krapus šaldau Smulkiai supjaustau ir į mažas plastmasines dežutes
Šaldau irgi nesūdytus