Geriausia kol nedideli krapai nupjauti ir supjausčius sudėti į polietiletinius maišelius ir sudėti į šaldytuvą. Labai gerai žiemą šaltibarščiams, sriuboms, ant virtų bulvių ir panašiai
QUOTE(zilkonas @ 2009 09 12, 16:30)
Geriausia kol nedideli krapai nupjauti ir supjausčius sudėti į polietiletinius maišelius ir sudėti į šaldytuvą. Labai gerai žiemą šaltibarščiams, sriuboms, ant virtų bulvių ir panašiai
As ir taip darau. Susipjaustau, idedu i dezutes ir po to jau ziema naudoju bet kam...
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Aš taipogi šaldau: arba į maišelius sudedu, arba susmulkinu ir sudedu į mažučius stiklainėlius, paskui tik pabrauki šaukšteliu, ir iškrenta iškart pjaustyti... O džioviti krapai praranda visą savo kvapą
QUOTE(linozmona @ 2010 07 19, 22:36)
Aš taipogi šaldau: arba į maišelius sudedu, arba susmulkinu ir sudedu į mažučius stiklainėlius, paskui tik pabrauki šaukšteliu, ir iškrenta iškart pjaustyti... O džioviti krapai praranda visą savo kvapą
Ar nereikia nuplauti krapu? Ar slovikelis nesprogs kameroj?
QUOTE(Kristepala @ 2010 07 24, 12:25)
Ar nereikia nuplauti krapu? Ar slovikelis nesprogs kameroj?
Nuplaunu ir supjaustau-į SLOVIKĖLIUS-nededu-į maišelius.
QUOTE(Amil'a @ 2009 10 03, 16:14)
As ir taip darau. Susipjaustau, idedu i dezutes ir po to jau ziema naudoju bet kam...
geriausias budas taip krapus laikyt
As taip saldau visas prieskonines zoleles.
aš,krapus šaldau{pirkau spec. maišelius šaldymui.
Vienus aš krapus sumaišiau su petražolėmis,
Kitus aš sumaišiau su svogūnlaiškiais{tiks šaltibarčiams}
Dar kitus sumaišiau su česnalaiškiais.
Ir,dar šaldžiau žalias didžiujų krapų žalias sėklas.{labai gerai verdant ,kepant bulves}
Vienus aš krapus sumaišiau su petražolėmis,
Kitus aš sumaišiau su svogūnlaiškiais{tiks šaltibarčiams}
Dar kitus sumaišiau su česnalaiškiais.
Ir,dar šaldžiau žalias didžiujų krapų žalias sėklas.{labai gerai verdant ,kepant bulves}
nežinojau
šaldau, anksčiau dėdavau su druska, bet netiko, tai dabar tik šaldau