Po keletą šakelių suvynioju į polietileną ir sudedu į maišelį. Kitus susmulkinu, sumaišau kartu su sviestu, padarau rutuliukus ir kiekvieną atskirai suvyniojusi sudedu į maišelį - sriubai nepamainomas dalykas
QUOTE(one_fine_day @ 2009 08 15, 16:59)
sveikos, as tik nuskintus krapus nuplaunu palaukiu kol nudzius smulkiai supjaustau ir i indelius mazus su dangtukais uzsukamai uzsaldau be druskos be nieko ir visus metus geraj laikosi ir aromatas geras
Patiko tavo įdėja,gal teks pasiskolinti iš tavęs
Su sviestu ir man patiko tik su tais rutuliukais daug žaidimo, juk forma įtakos neturi? Aš darau kitaip - smulkiai supjaustau, sudedu į formeles ledukam šaldyt ir užpilu vandeniu, kai sušala dedu i mašelį ir vėl kartoju. Užšaldyti su vandeniu jie neperdžiūva, neišgarina drėgmės o ledukų formelės pati ta porcija (na aišku jos būna įvairių dydžių)
Tai gal bandyk ir sviesta į formeles dėti bus mažiau terlionės
QUOTE(jediara @ 2009 08 15, 21:57)
Po keletą šakelių suvynioju į polietileną ir sudedu į maišelį. Kitus susmulkinu, sumaišau kartu su sviestu, padarau rutuliukus ir kiekvieną atskirai suvyniojusi sudedu į maišelį - sriubai nepamainomas dalykas
nereali ideja!!! tik norint prisiruost daug atsargu reik sviesto uzsipirkt :}}
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 11:40)
Kad nesigautu labai brangiai,reikia krapu deti daugiau,o sviesto mazai.
Aha
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 18:25)
Nusipirkau pakeli sviesto,meginsiu saldyti.
Jei augini laiškinius česnakus, liaudyje vadinamus "tribulkomis", taip pat gali pabandyti sudėti su sviestu (tik krapai man labiau patinka ).