Įkraunama...
Įkraunama...

Krapų ruošimas žiemai

QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 07 27, 13:21)
Va ir aš taip visada darau, labai patogu, nes kiek reikia pasipjaustai ir atgal  thumbup.gif

Ir vietos saldikli maziau uzima, nei kokie indeliai thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz patarimus, butinai pasinaudosiu siais metais, tu krapu miskas priaugo
Atsakyti
as asmenishkai krapus dziovinu ax.gif tada jau ishdziovintus pasmultinu ir i preskonine mirksiukas.gif
Atsakyti
Smulkiai supjaustau ir dedu į mažus kibirėlius nešaldytus,man kur kas geresnis skonis nei džiovintų mirksiukas.gif atsidarai žiemą ir grynas,šviežias krapukų kvapas pasklinda,ko nelabai būna nuo džiovintų,plius manau ir maistingosios savybės geresnės išlieka nuo šaldytų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 31 liepos 2009 - 19:47
Na taip ir aš pritariu krapų šaldymui. Nepamainoma žiemą. Atrodo kaip švieži. Aš sudedu į maišelius ir nesmulkinu, nes kai sušalę imant savaime susismulikna, o džiovintiems ar sū ditiems sakau ne schmoll.gif
Atsakyti
As susmulkinu ir saldau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2009 07 29, 10:50)
Ir vietos saldikli maziau uzima, nei kokie indeliai thumbup.gif

as saldau maiseliuose, tai vietos neuzima daug thumbup.gif
Atsakyti
aš susmulkinu ir dedu į dėžutes thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUŠRINUKAS: 06 rugpjūčio 2009 - 19:15
As taip pat smulkinu ir dedu y saldymo indelius,tik kad jie daugokai vietos uzima biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif as susmulinu,i maisiukus ir i saldikli
Atsakyti
Pasidarau krapu karolius biggrin.gif . Susmulkinu, dedu saujele i maiseli, risu mazga, tada kita saulele, vel mazga ir t.t. Kad mazdaug viena saujele viena porcija butu. O prireikus tik atsikerpi viena "karoli" ir i sriuba. labai patogu ir vieta tauposi. Ta pati darau ir su morkom.
Atsakyti
Krapus saldau nedidelemis porcijomis maistineje pleveleje , kad butu vienam ar dviem kartam.. taip pat saldau zieminius svogunu laiskus, kuriuos susmulkinu ir sudedu i plastikine dezute.. jie pasidaro birus smile.gif saldau ir pertazoliu lapelius - dezuteje.. zodziu maista ir skaninu ir puosiu smile.gif
Atsakyti