Smulkiai supjaustau ir dedu į mažus kibirėlius nešaldytus,man kur kas geresnis skonis nei džiovintų atsidarai žiemą ir grynas,šviežias krapukų kvapas pasklinda,ko nelabai būna nuo džiovintų,plius manau ir maistingosios savybės geresnės išlieka nuo šaldytų
Na taip ir aš pritariu krapų šaldymui. Nepamainoma žiemą. Atrodo kaip švieži. Aš sudedu į maišelius ir nesmulkinu, nes kai sušalę imant savaime susismulikna, o džiovintiems ar sū ditiems sakau ne
Pasidarau krapu karolius . Susmulkinu, dedu saujele i maiseli, risu mazga, tada kita saulele, vel mazga ir t.t. Kad mazdaug viena saujele viena porcija butu. O prireikus tik atsikerpi viena "karoli" ir i sriuba. labai patogu ir vieta tauposi. Ta pati darau ir su morkom.
Krapus saldau nedidelemis porcijomis maistineje pleveleje , kad butu vienam ar dviem kartam.. taip pat saldau zieminius svogunu laiskus, kuriuos susmulkinu ir sudedu i plastikine dezute.. jie pasidaro birus saldau ir pertazoliu lapelius - dezuteje.. zodziu maista ir skaninu ir puosiu