

vauga, 24 Bir 2007 - 19:23, parašė:
vauga, 24 Bir 2007 - 19:23, parašė: ![]()
atejo laikas ruošti krapus. Šaldytuvo kamera ne per didžiausia - ką pasiūlysite?

Sausus supjaustau ir i dezute,maiseli-i kamera.Jokios druskos nereikia.Laikosi iki pavasario.




Gal dar zinote kas nors kokiu sūdymo receptu?
allegro, 25 Bir 2007 - 09:14, parašė:
allegro, 25 Bir 2007 - 09:14, parašė: ![]()
Sūdymui irgi sausus supjaustau,tada dedu į mažiuką stiklainiuką pakaitom krapų ir druskos ir su kuo nors ten juos reik suspausti. O ant viršaus truputį aliejaus,kad oro neįlįstų ir į šaldytuvą. Laikosi gerai ir dedant į sriubą tai druskos nededu,o tų sūdytų krapų.
Aš taip pat sūdau, bet tada jau druskos tai nededu į sriubą. Ir užsišaldau, išplaunu susipjaustau idedu į celofaninį maišelį ir į šaldyklį.
allegro, 25 Bir 2007 - 09:14, parašė:
allegro, 25 Bir 2007 - 09:14, parašė: ![]()
Sūdymui irgi sausus supjaustau,tada dedu į mažiuką stiklainiuką pakaitom krapų ir druskos ir su kuo nors ten juos reik suspausti. O ant viršaus truputį aliejaus,kad oro neįlįstų ir į šaldytuvą. Laikosi gerai ir dedant į sriubą tai druskos nededu,o tų sūdytų krapų.
Aš ir taip darau. Labai skanu, kai ant virtų bulvių pabarstai nedaug.

