Sveikos, mokausi vairuot ir as tai taip idomu pasiskaityt jusu patirti
as dar tik du vaziavimus teturejau tai egzaminas dar tolokai, tuo labiau, kad jauciu man tikrai reikes papildomu, iki atsisedimo i masina su instruktorium buvau tik kelis kartus pavaziavus kaimo keliuku..
Laikysiu tai Vilniuj.
O klausykit, ten aikstelej dar vis yra tos gairels kazkokios, t.y. veliavelemis pazymeta kur ten isiparkuoti? Nes as kazkaip girdejau kad dabar tik linijos ant zemes nupiestos likusios..
as dar tik du vaziavimus teturejau tai egzaminas dar tolokai, tuo labiau, kad jauciu man tikrai reikes papildomu, iki atsisedimo i masina su instruktorium buvau tik kelis kartus pavaziavus kaimo keliuku..
Laikysiu tai Vilniuj.
O klausykit, ten aikstelej dar vis yra tos gairels kazkokios, t.y. veliavelemis pazymeta kur ten isiparkuoti? Nes as kazkaip girdejau kad dabar tik linijos ant zemes nupiestos likusios..
QUOTE(organizatore @ 2007 07 10, 16:21)
tikrai daug kas priklauso nuo egzaminuotojo...o ju veidu ishraishkos dvigubai baimes ivaro...
Baik gasdinti save nusiramink,bus viskas gerai
Kvaila galvoti,kad nuo egzaminuotoju priklauso,suprantu,kad ju nusiteikimas kazkiek itakoja tavo vidine busena,man irgi pakliuvo toks,kad antra karta ,tai vargu ar pamacius ji eiciau laikyt,bet ,kai pagalvoji,ne jis uzvaziuoja ant linijos,uzgesta,sudaro avarine situacija,nuvercia/kliudo gairele.Arba sukdami isvaziuoja i kelkrasti,taip,gal ir galvosi,kad va islaikiau ir sneku taip,bet taip yra.
Suprantu,kad negera neislaikyt ypac aikstelej ,kai uzvaziuoji ant kokios linijos ir egzaminas baigtas,bet reikia pagalvot,jei jau taip,ar spesi sureaguot ir zinosi ka daryt,kai statysi prie kokio PC masina,o tada bakst kokiam naujam mersui i uzpakali.Bent is savo patirties zinau,kad man kiekvienas isvaziavimas dar yra stresas,na uzmiestyje,tai nieko,o mieste ,tai kazkaip baisoka,kai tokia galybe masinu,reikia rikiuotis,vaziuot pro sviesaforus ,greit pajudet,nesudaryt kitiems kliuciu,aisku nereikia vien apie kitus galvot,bet ,kai bobule pamato uz 500m masina ir bijo suktis i kaire nes anot jos gal nespes ir lauks kol bus kelias tuscias-baisu irgi.
Citrinine, gairelės aikštelėje yra visur, išskyrus estakadą ir T formą. Ten vyrauja linijos.
Aš tai jau ruošiuosi įsigyti mėnesinį abonementą vairavimo egzamino Regitroje laikymui, gal, sakau, pigiau išeitų nei kone kasdien laikyti .
Aš tai jau ruošiuosi įsigyti mėnesinį abonementą vairavimo egzamino Regitroje laikymui, gal, sakau, pigiau išeitų nei kone kasdien laikyti .
QUOTE(ievune @ 2007 07 10, 11:48)
o, tai reikes paprasyti, kad instruktore paaiskintu, nes ne karto net kalbos apie sita pratima nebuvo
na ,bent jau per egzamina,tai taip.Tas pagreitejimas iskart nuo estakados nuvaziavus buna ,tiesiog ant estakados 1 begiu vaziuoji ir tada pamygi gaza,2 begi ir vel pamygi gaza ,kad pagreitetum ir svelniai prie stop linijos sustoji,o tadavarai i riboto apsisukimo erdve ir vsio
QUOTE(Moon @ 2007 07 10, 11:52)
Aš pati dar vakar verkiau, kad egzaminas man nepavyko, o šiandien noriu pasigirti - išlaikiau . Laikiau 2 dienas iš eilės, nes netikėtai atsilaisvino šiandienos vietelė .
saunuole Sekmes kelyje
QUOTE(Citrininė @ 2007 07 10, 16:31)
gaireles yra tarsi tavo orientyras,kur mazdaug sustot sukant,ar kokiu atstumu nuo sukimo vietos,viskas bus paaiskinta -nebijok
Papildyta:
QUOTE(Aidyva @ 2007 07 10, 16:42)
Citrinine, gairelės aikštelėje yra visur, išskyrus estakadą ir T formą. Ten vyrauja linijos.
Jo T forma,tai tipo garazas,ten tik linijos,nors man mokinantis,tai buvo ir gaireles,bet laikiau,tai tik linija buvo,tai tiesiog ziuri i veidrodeli po truputi riedi atgal ir uzsuki vaira ir vaziuoji gilyn ir sustoji.(T formoje padariau klaida priekis gavosi truputuka toliau ,nei galas nuo linijos,tai ilipes sako:per anksti uzsukiai vaira,bet isleido is aiksteles nes 90 laipsniu parkavimas be klaidu praejo).
Eik tu,nueisi nusiraminus ir pravaziuosi be problemu ir aikstele ir mieste,tik reikia susikaupti ir nusiramint,vairuot gi moki
QUOTE(organizatore @ 2007 07 09, 15:08)
idomu, tos kurios ne is pirmo karto islaiket regitroj praktikos egzamina, po to emet papildomu pamoku, ar pasikliavot savo igytomis ziniomis laukdamos sekancio egzamino?
As emiau viso 6 papildomus,4 is kart,o kitus,kai nesiseke laikyt.
QUOTE(begike @ 2007 07 09, 20:07)
niekaip negaliu mokyklinio teorijos islaikyti destytojas leidzia tik viena arba nei vieno klaidos, tik tada duoda kursu baigimo liudijima. labai mazai kas islaiko, vis vaiksto ir vaiksto mokiniai, nes kai pakliuna klausimai, tai ka as zinau, namie vis 100% surenku, o ten nueinu ir pamatau koki klausima pirma kart gyvenime Jau visus privalomus atvazinejau, turejau ir viena papildoma, dabar viskas baisiai uzsitese, negaliu eit i regitra del to mokyklinio, tuoj ir vairavimo igudziai prapuls. Beto destytojas kita savaite iseis atostogu, jei sia savaite neislaikau tai tos teises uztruks iki rudens sto pudov.
Gi varyk i Regitra su atestatu ar diplomu niekam nesakius,o jei islaikysi tai tik popierius susirinksi savo mokykloj.Kam kankintis ir nervuotis?
QUOTE(organizatore @ 2007 07 10, 12:26)
siandien variau i regitra (klaipedos) pasiziuret kokie marsrutai ir kaip kitiems sekas aikstelej, taj ka as zinau is kokiu 10 gal 3-4 isvaziavo i miesta ( ir tai kiti grizo keleivio vietoj) man poryt egzaminas, nebezinau kaip benusiramint...
Man poryt irgi Regitroj toj pacioj egzaminas praktikos, baisumas didziausias, bijau, kad absoliučiai susimausiu...siandien taip pat buvau aikstelej, tai kaip man paaiskino tu opel astru varikliukai dyzeliniai, o tai reiskia, kad bent jau i ta kalniuka ivaziuot bus lengviau, nei su benzininiu. Tai bent jau vienas pliusas.
Sekmes ir didziausio susikaupimo. Ner cia ko nervuotis (sakau ir pati netikiu )
QUOTE(*Nendre* @ 2007 07 10, 20:35)
Man poryt irgi Regitroj toj pacioj egzaminas praktikos, baisumas didziausias, bijau, kad absoliučiai susimausiu...siandien taip pat buvau aikstelej, tai kaip man paaiskino tu opel astru varikliukai dyzeliniai, o tai reiskia, kad bent jau i ta kalniuka ivaziuot bus lengviau, nei su benzininiu. Tai bent jau vienas pliusas.
klaipedoj laikysi 12d ? sekmes ir tau dideliausios mano pasitikejimas savimi vairuojant - krites, nes vienas instruktorius vienaip ismoke, kitas db moko kitaip, zinoma reikia daugiau optimizmo...bet
QUOTE(organizatore @ 2007 07 10, 20:10)
klaipedoj laikysi 12d ? sekmes ir tau dideliausios mano pasitikejimas savimi vairuojant - krites, nes vienas instruktorius vienaip ismoke, kitas db moko kitaip, zinoma reikia daugiau optimizmo...bet
Taip 12 d. klaipedoj. As tai aiskteles lb bijau, nors su instruktorium vaziavau tai viskas puikiai gaunas, bet nuvaziavau su teciu, tai visiskai susimoviau, ant liniju uzvaziuoju, nepataikau...bet kaip sakei svarbiausia daug optimizmo
o man tai tie egzaminuotojai nepasirode lb pikti, visai malonus is sono pasirode, bet sake vienas kazkoks piktas yra...bus geriausia jeigu papuls ir universalas ir piktas egzaminuotojas, tada ir optimizmas nebepades
QUOTE(*Nendre* @ 2007 07 10, 20:31)
As tai aiskteles lb bijau, nors su instruktorium vaziavau tai viskas puikiai gaunas, bet nuvaziavau su teciu, tai visiskai susimoviau, ant liniju uzvaziuoju, nepataikau...
Va va, as vakar su drauge buvau aikslelej, visa laika vaziavau su dyzeliuku, o pas ja - benzinas Tai kol ikirtau, kaip ten tas masiniukas rieda - is pirmo karto ant estakados net neuzvaziavau, paskui lyg ir nieko, bet vat, parkavausi atbulomis, kaip variau i gaireles Nors siaip aiksteleje visus pratimus padarydavau
QUOTE(*Nendre* @ 2007 07 10, 21:31)
Taip 12 d. klaipedoj. As tai aiskteles lb bijau, nors su instruktorium vaziavau tai viskas puikiai gaunas, bet nuvaziavau su teciu, tai visiskai susimoviau, ant liniju uzvaziuoju, nepataikau...bet kaip sakei svarbiausia daug optimizmo
o man tai tie egzaminuotojai nepasirode lb pikti, visai malonus is sono pasirode, bet sake vienas kazkoks piktas yra...bus geriausia jeigu papuls ir universalas ir piktas egzaminuotojas, tada ir optimizmas nebepades
as ryt 9h egzaminuosiuos kuria mokykla baigei? as viena baigiau, kitoj papildomus emiau, db tuoj leksiu i paskutini papildoma vazhiavima, o rytoj jau bus kaip bus... sake vienas is griezhciausiu - ryzhas egzaminuotojas...bet vakar jo nemaciau abydniausia buna kai isvaziaves i gatve padarai klaida ir egzaminas baigtas tada atrodo kad tiek mazhai truko....
QUOTE(organizatore @ 2007 07 11, 09:22)
as ryt 9h egzaminuosiuos kuria mokykla baigei? as viena baigiau, kitoj papildomus emiau, db tuoj leksiu i paskutini papildoma vazhiavima, o rytoj jau bus kaip bus... sake vienas is griezhciausiu - ryzhas egzaminuotojas...bet vakar jo nemaciau abydniausia buna kai isvaziaves i gatve padarai klaida ir egzaminas baigtas tada atrodo kad tiek mazhai truko....
Man ryt 14 val. As baigiau Misko rajone Vilor mokykla, arciausiai namu buvo. O tu?
Taip kai jau mieste padarai klaidas tai is vis pravalas buna. Mano drauge laike, tai aisktelej viskas teisingai, isvaziavo i miesta, vos ne puse nuvaziavo ir bac uzkiso jai. Ne jos kalte, bet nieko negalima padaryt kritine klaida. Tai tokius uzkisinetojus taip ir noris