QUOTE(Aidyva @ 2007 07 09, 17:16)
Nežinau kaip elgtis toliau: ar laikyti egzaminą tol, kol pagaliau išlaikysiu ar bankrutuosiu; ar imti dar papildomų pamokų tik šįkart gal su kitu instruktoriumi; ar atidėti egzamino laikymą ateičiai, jei dabar taip nesiseka. Patarkite, prašau, kaip elgtis. Gal buvote susidūrusios su panašia situacija .
Užjaučiu Aidivą, ir aš tokia pati stresuotoja. Kur laikei egzą, gal kartais Vilniuje? Ir aš šiandien neišlaikiau, 2-ą kartą. Po bemiegės nakties jau bevažiuodama į Regitrą pakraupau, kamščiai už Gariūnų link Regitros didžiausi, fūros grūdasi, net į egzą truputį pavėlavau, žodžiu, jau tada pradėjau nervintis, kaip man reiks su egzaminuotoju važiuoti . O kai pamačiau, kad egzą reikės laikyti su Opel Astra, kuria nė kart nevažiavau, (mokiausi su Polo), visai apšalau . Aš egzą pirmą kartą laikiau paeitą vasarą, po to padariau metų pertrauką ir reikėjo imti nemažai papildomų pamokų, kol viską prisiminiau. Su kitu instruktorium ir kitu mašiniuku gal ir naudinga būtų pavairuoti, bent jau nebūtų tokio streso, kad mašina ne ta .
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 09, 21:07)
niekaip negaliu mokyklinio teorijos islaikyti destytojas leidzia tik viena arba nei vieno klaidos, tik tada duoda kursu baigimo liudijima. labai mazai kas islaiko, vis vaiksto ir vaiksto mokiniai, nes kai pakliuna klausimai, tai ka as zinau, namie vis 100% surenku, o ten nueinu ir pamatau koki klausima pirma kart gyvenime Jau visus privalomus atvazinejau, turejau ir viena papildoma, dabar viskas baisiai uzsitese, negaliu eit i regitra del to mokyklinio, tuoj ir vairavimo igudziai prapuls. Beto destytojas kita savaite iseis atostogu, jei sia savaite neislaikau tai tos teises uztruks iki rudens sto pudov.
Ir mūsų vairavimo mokykloje buvo ta pati tvarka, bet aš teorinio egzo nelaikiau. Nesamonė, Regitroje gali padaryti 5 klaidas, o mokykloje reikalauja nepadaryti nė vienos. Jei turi aukštąjį išsilavinimą, jokie mokykliniai teoriniai egzai yra neprivalomi, gali keliauti į Regitrą be jokio teorinių kursų baigimo pažymėjimo ( jei be egzo jo neduos) ir laikyti eksternu. Tik praktikos egzui reikės turėti pažymėjimą, kad pravairavai privalomas pamokas .