QUOTE(organizatore @ 2007 07 09, 13:15)
man egzaminas bus ketvirtadieni...bet jau sianakt nemiegojau, vien apie ji galvoju, visokios mintys i galva lenda, siandien per pati pika bus mano pirmasis papildomas vairavimas su nauju instruktorium, vel stresas....gal pasakys, kad triju papildomu man neuzteks...ech...
oij, tie kamsciai Man is 11 vaziavimu (1 papildoma emiau), 9 buvo per kamscius
QUOTE(Moon @ 2007 07 08, 21:01)
Sveikinu visas išlaikiusias
Ar klausinėja teorinių klausimų per vairavimo egzą?
Ar teisėms tinka atsinešta nuotrauka, ar būtina fotkintis regitroje?
Ar klausinėja teorinių klausimų per vairavimo egzą?
Ar teisėms tinka atsinešta nuotrauka, ar būtina fotkintis regitroje?
Manes neklausinejo,tik karta klause koks maksimalus leists greitis toje atkarpoje,o kadangi as jau stengiausi ziuret ir i zenklus ir i kelia ir dar vairuot ,tai pastebejau ,kad buvo40 ir atsakiau,tai pasake,gerai,kad stebi aplinka :)Daugiau nieko neklausinejo.
QUOTE(ievune @ 2007 07 09, 09:49)
Oij, manes jau si sestadieni laukia 'dziaugsmas' sitas Vilniuje laikysiu, o jei cia neislaikysiu - i mazesni miesta trauksiu Nors baisiai nervinuosi, nes per paskutini vaziavima mane gerai sudirbo Nors siaip visai neblogai sekdavosi vairuoti - vat ir nezinau, ka daryt
Zinokit manau mitas del tu mazesniu miesteliu,tik ,kad nereikia rikiuotis i juostas ir eismas mazesnis,o jei siaip kas nesiseka,tai jau nepades joks mazas miestelis,juk ir mazuose miesteliuose zmones neislaiko
QUOTE(organizatore @ 2007 07 09, 13:15)
man egzaminas bus ketvirtadieni...bet jau sianakt nemiegojau, vien apie ji galvoju, visokios mintys i galva lenda, siandien per pati pika bus mano pirmasis papildomas vairavimas su nauju instruktorium, vel stresas....gal pasakys, kad triju papildomu man neuzteks...ech...
Jau virs menesio teises turiu,o tas jausmas dar labai gyvas,as ir dabar nervuojuosi prisiminus vairavimo egzamina tos teises isvis man kosmaras,viskas baisu,tie egzaminai,bet kartu ir po visko smagu,kad iveikiau
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 07 08, 22:54)
bent manęs neklausė, na netiesiogiai, gatvės keletą kartų lyg ne į temą tik..
galima, bet tada teises ilgiau daro (berods savaitę), o be to, toj būdelėj nemokamai fotkina - man teisės su ta fotke per pusantros dienos padare - rinkis kas patogiau tau
galima, bet tada teises ilgiau daro (berods savaitę), o be to, toj būdelėj nemokamai fotkina - man teisės su ta fotke per pusantros dienos padare - rinkis kas patogiau tau
Man pasake,kad tas nuotraukas berniokams palikit Na tik ta budele ,tai ziauru,nes po egzo iskankinta ,po tokio streso ,o dar fotkina,gerai,kad nelabai ,ta nuotrauka matosi
Man padare irgi greitai Treciadieni islaikiau,o sestadieni ryte jau ejau pasiimti
Papildyta:
o matau Mayami yra,kaip tau sekasi vairuoti?
QUOTE(organizatore @ 2007 07 09, 16:08)
idomu, tos kurios ne is pirmo karto islaiket regitroj praktikos egzamina, po to emet papildomu pamoku, ar pasikliavot savo igytomis ziniomis laukdamos sekancio egzamino?
Islaikiau is antro karto,bet jokio papildomo neemiau.Kazkaip man uzteko tu 10 pamoku,nors tikrai nepergeriausiai vairavau.Kai paklausiau instruktoriaus kiek papildomu su mano vairavimu reikes,jo atsakymas buvo" O kam papildomi?Atvazinejai savo valandas ir i Regitra,o ten jau ne tik nuo taves islaikymas priklausys".Is savo patirties galiu pasakyti,kad svarbiausia nusiraminti,susikaupti ir tikrai egzaminas baigsis sekmingai Tikrieji vairavimo mokslai prasides tada,kai turesit kiseneje teises ir vairuosit pacios
Sveikos. Noriu su jumis pasidalinti savo Regitrine vairavimo egzamino laikymo patirtimi, gal palengvės. Taigi, šiandien jau 3 kartą neišlaikiau vairavimo egzamino . "Linksmiausia" yra tai, kad 1 kartą egzaminas pasibaigė ties 1 figūra aikštelėje - iš streso ne tik kaip vairuoti, bet ir savo vardą buvau pamiršusi - kliudžiau gairelę; 2 kartą susimoviau ties 2 figūra - estakada: kaip užkeikta gesau ant jos net 6 kartus; o 3 (šnd) - ties 3 (parkavimusi atbulomis 90 laispnių kampu). Iš vienos pusės, mane jau apimė egzamino laikymo azartas, bet gaila veltui leisti pinigus, iš kitos - jaučiuosi beviltiška , kad net iš aikštelės išvažiuoti nepajėgiu. Suvokiu, kad didžiausias kaltininkas kodėl negaliu išlaikyti egzaminą, yra nemokėjimas susdoroti su stresu. Atrodo, kad esu rami, nesijaudinu, bet, atsisėdus į mašiniuką, kairė koja pradeda drebėti kaip pašėlusi, o klaidų pridarau tokių žioplų, kad dar reikia mokėti iškrėsti tokias nesąmones. Turėjau daug vairavimų, apie 30 .., nes buvau įsikalusi mintį, kad mokausi ne tam, kad Regitroje išlaikyčiau egzaminą, o tam, kad išmokčiau vairuoti. Po pirmų 2 kartų, kai neišlaikiau Regitroje, imiau po 4 papildomus vairavimus, po kiekvieno jų instruktorius juokais klausdavo ko aš iš jo noriu, juk kuo puikiausiai vairuoju. Nors esu savikritiška, bet kaip ir sutinku su juo, na, bet praktika Regitroje rodo visai kitką, tad esu galutinai pasimetusi. Nežinau kaip elgtis toliau: ar laikyti egzaminą tol, kol pagaliau išlaikysiu ar bankrutuosiu; ar imti dar papildomų pamokų tik šįkart gal su kitu instruktoriumi; ar atidėti egzamino laikymą ateičiai, jei dabar taip nesiseka. Patarkite, prašau, kaip elgtis. Gal buvote susidūrusios su panašia situacija .
QUOTE(Aidyva @ 2007 07 09, 17:16)
Patarkite, prašau, kaip elgtis. Gal buvote susidūrusios su panašia situacija .
Labai sunku patart,bet del streso,tai cia jau per daug ,visi ji maziau daugiau patiriam laikydami,reikia save tvardyt.
Kiek supratau su instruktorium aiksteleje jokiu problemu neturi taip?Ar laikydama egzamina is streso vien klaidu padarai ar dar kazkas neaisku(pvz:kada vaira susukt ir kiek ji sukt,pagal kokias gaireles orientuotis?)
Man atrodo,kad tu skubi,nes jei letai viska darytum,tai spetum kazka dar padaryt,pries nuversdama gairele,juk galima viena karta pavaziuot i prieki.
Del estakados,tai taip stresas,su kokia masinyte laikiai,gal su astra nauja?( man egzaminatorius pasake iskart,kad su ja labai gesta ant estakados neuzgesau,bet ruosiausi pradet vaziuot ,ir per anksti rankini atleidau ir truputi pariedejo atgal,bet as kazka i upps suvemiau,staigiai rankini vel uztraukiau,siek tiek nusiraminau,susikaupiau ir uzvaziavau ramiai sau )
Siaip as irgi nerealiai stresavau,nakti negalejau miegot,ir visiems ramybes "su neislaiysiu" nedaviau.Gal kokio valerijono reikia isgert,kad bent jau toki didziuli nerima ir stresa suvaldytum.
Va prisiminiau,mano pussesere is 3 karto islaike,irgi visus kartus aikstelej nepasiseke,tai sake paskutini karta ,jai net egzaminuotojas parode pats ,kaip ten kada daryt aisktelej,nors ir jai su instruktorium viskas pavykdavo,tai ji padare per vasara pertrauka,kartu su teciu mokinosi aikstelej dar per vasara ir rudeni islaike,gal ir reikia tos pertraukos...
QUOTE(mercedes @ 2007 07 09, 16:46)
Islaikiau is antro karto,bet jokio papildomo neemiau.Kazkaip man uzteko tu 10 pamoku,nors tikrai nepergeriausiai vairavau.Kai paklausiau instruktoriaus kiek papildomu su mano vairavimu reikes,jo atsakymas buvo" O kam papildomi?Atvazinejai savo valandas ir i Regitra,o ten jau ne tik nuo taves islaikymas priklausys".Is savo patirties galiu pasakyti,kad svarbiausia nusiraminti,susikaupti ir tikrai egzaminas baigsis sekmingai Tikrieji vairavimo mokslai prasides tada,kai turesit kiseneje teises ir vairuosit pacios
As is pirmo islaikiau,bet imiau viena papildoma pamoka,del saves,nes paskutini karta su instruktorium,kai vazinejau,tai aikstelej "is didelio" mokslo ir persistengimo(4 kartus aikstele vaziavau) klaidu priveliau
QUOTE(organizatore @ 2007 07 09, 17:10)
as papildomas imu, nes jauciu,kad man ju dar reik. iki vairavimo kursu, nesu sedejus uz vairo, taj tie 10 kartu - man per mazhai
imk,bus drasiau poto,bet nepersistenk,paklausk instruktoriaus kaip jam atrodo kaip tau sekasi vairuot.
Sveikos. Noriu su jumis pasidalinti savo Regitrine vairavimo egzamino laikymo patirtimi, gal palengvės. Taigi, šiandien jau 3 kartą neišlaikiau vairavimo egzamino . "Linksmiausia" yra tai, kad 1 kartą egzaminas pasibaigė ties 1 figūra aikštelėje - iš streso ne tik kaip vairuoti, bet ir savo vardą buvau pamiršusi - kliudžiau gairelę; 2 kartą susimoviau ties 2 figūra - estakada: kaip užkeikta gesau ant jos net 6 kartus; o 3 (šnd) - ties 3 (parkavimusi atbulomis 90 laispnių kampu). Iš vienos pusės, mane jau apimė egzamino laikymo azartas, bet gaila veltui leisti pinigus, iš kitos - jaučiuosi beviltiška , kad net iš aikštelės išvažiuoti nepajėgiu. Suvokiu, kad didžiausias kaltininkas kodėl negaliu išlaikyti egzaminą, yra nemokėjimas susdoroti su stresu. Atrodo, kad esu rami, nesijaudinu, bet, atsisėdus į mašiniuką, kairė koja pradeda drebėti kaip pašėlusi, o klaidų pridarau tokių žioplų, kad dar reikia mokėti iškrėsti tokias nesąmones. Turėjau daug vairavimų, apie 30 .., nes buvau įsikalusi mintį, kad mokausi ne tam, kad Regitroje išlaikyčiau egzaminą, o tam, kad išmokčiau vairuoti. Po pirmų 2 kartų, kai neišlaikiau Regitroje, imiau po 4 papildomus vairavimus, po kiekvieno jų instruktorius juokais klausdavo ko aš iš jo noriu, juk kuo puikiausiai vairuoju. Nors esu savikritiška, bet kaip ir sutinku su juo, na, bet praktika Regitroje rodo visai kitką, tad esu galutinai pasimetusi. Nežinau kaip elgtis toliau: ar laikyti egzaminą tol, kol pagaliau išlaikysiu ar bankrutuosiu; ar imti dar papildomų pamokų tik šįkart gal su kitu instruktoriumi; ar atidėti egzamino laikymą ateičiai, jei dabar taip nesiseka. Patarkite, prašau, kaip elgtis. Gal buvote susidūrusios su panašia situacija .
galima pabanyti kokių raminamųjų, bet aišku ne per daug gal nors tas kažkiek padės... nes kitaip neįsivaizduoju... nors pati vos vos su savim susitvarkiau kai tik atsisėdau, tai kairė koja pradėjo taip drebėt, tai ribotą erdvę taip ir pravažiavau kažkaip, bet ačiū Dievui, kad prie estakados 3 mašinų eilė buvo, tai kažkaip nusiraminau dar prie to egzaminuotojas kažkoks nebendraujantis senelis su piktu veidu buvo, vien nuo to galima sustresuot
Nedaryk pertraukos,gali igudziai prapulti,ir po to bus sunkiau.Turi prisiversti suvaldyti nervus,zinau,kaip tai sunku.As islaikiau is trecio karto,irgi vis per tuos nervus,tik tie mano perlaikymai buvo ziauresni kiek finansine prasme-"mausciausi"mieste Tiesa,pries vaziuodama i regitra trecia karta puse buteliuko valerijonu isgeriau Tai buvo mazdaug 2h pries egzamina Biski padejo
niekaip negaliu mokyklinio teorijos islaikyti destytojas leidzia tik viena arba nei vieno klaidos, tik tada duoda kursu baigimo liudijima. labai mazai kas islaiko, vis vaiksto ir vaiksto mokiniai, nes kai pakliuna klausimai, tai ka as zinau, namie vis 100% surenku, o ten nueinu ir pamatau koki klausima pirma kart gyvenime Jau visus privalomus atvazinejau, turejau ir viena papildoma, dabar viskas baisiai uzsitese, negaliu eit i regitra del to mokyklinio, tuoj ir vairavimo igudziai prapuls. Beto destytojas kita savaite iseis atostogu, jei sia savaite neislaikau tai tos teises uztruks iki rudens sto pudov.