Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(cudo @ 2007 07 05, 19:48)
O is kur tu ? Idomu ar galima papildimu vazavimu susitart su kitu instruktariju ?ir kiek kainoja popildomi vaziavimai ?Mano dukrele prastei sekase  doh.gif

as is klaipedos... ir instruktoriu visada galima kita susirast. man papildoma pamoka - pusantros valandos kainuoja 50lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 07 06, 18:28)
Ir dar uz eczamina atskerai reike moket ?Teorija viena kaina,o vazavimas kiek kainoja ?turiu meni eczaminai. ACIU

egzaminas būna tik Regitroj - ten atskira tvarka, nepriklausanti n uo instruktoriaus, ten reikia mokėti už egzaminą 83 lt.
Atsakyti
O gal dar atsimenat kokius dokumentus reikia nestis einant toerijos laikyt? ax.gif Kai uzsiregistravau man sake, bet kazkaip pamirsau ir galvoju ar ko nepmirsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendre* @ 2007 07 08, 16:57)
O gal dar atsimenat kokius dokumentus reikia nestis einant toerijos laikyt?  ax.gif  Kai uzsiregistravau man sake, bet kazkaip pamirsau ir galvoju ar ko nepmirsiu  blush2.gif

mokyklos baigimo pazymejima sveikatos pazymejima nu gal dar pasa
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 07 08, 17:42)
mokyklos baigimo pazymejima sveikatos pazymejima nu gal dar pasa

Atvykęs nustatytu (abipusiai suderintu) laiku į VĮ „Regitra" filialą kandidatas į vairuotojus, prieš laikant praktinio vairavimo egzaminą, privalo:

kreiptis į VĮ "Regitra" darbuotoją;
pateikti reiklaingus dokumentus:
• vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą;
• sveikatos žinių pažymėjimą;
• vairavimo mokymo kursų baigimo liudijimą;
• asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
• 1 nespalvotą nuotrauką;
sumokėti mokestį už praktinio vairavimo egzaminą (jo kaina - 83 Lt).

p.s. kazhi kada baigs lyti...nesinori nei per papildomus ,nei per egzamina vaziuot - plaiupiant lietui...jis mane emocishkai neigiamai nuteikia unsure.gif
Atsakyti
Sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif

Ar klausinėja teorinių klausimų per vairavimo egzą?

Ar teisėms tinka atsinešta nuotrauka, ar būtina fotkintis regitroje?
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2007 07 08, 20:01)

Ar teisėms tinka atsinešta nuotrauka, ar būtina fotkintis regitroje?

bent manęs neklausė, na netiesiogiai, gatvės keletą kartų lyg ne į temą tik..
galima, bet tada teises ilgiau daro (berods savaitę), o be to, toj būdelėj nemokamai fotkina - man teisės su ta fotke per pusantros dienos padare - rinkis kas patogiau tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2007 07 08, 20:01)

Labas. Manęs nieko neklausinėjo.
Atsakyti
Oij, manes jau si sestadieni laukia 'dziaugsmas' sitas swoon.gif Vilniuje laikysiu, o jei cia neislaikysiu - i mazesni miesta trauksiu ax.gif Nors baisiai nervinuosi, nes per paskutini vaziavima mane gerai sudirbo blink.gif Nors siaip visai neblogai sekdavosi vairuoti - vat ir nezinau, ka daryt doh.gif
Atsakyti
Ir man jaudulys pakišo koją. Šiandien laikiau antrą kartą ir neišlaikiau aikštelėje verysad.gif . Visai galva susisuko, pasimečiau ir pamiršau į kurią pusę vairą reikia sukti parkuojantis, nors su intruktorium visai neblogai gaudavosi. Kitą kartą reikės raminamųjų įkalti.
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2007 07 09, 12:41)
Ir man jaudulys pakišo koją. Šiandien laikiau antrą kartą ir neišlaikiau aikštelėje verysad.gif . Visai galva susisuko, pasimečiau ir pamiršau į kurią pusę vairą reikia sukti parkuojantis, nors su intruktorium visai neblogai gaudavosi. Kitą kartą reikės raminamųjų įkalti.

Moon, nenusiminkit taip 4u.gif Visko pasitaiko..

O pirmaji karta taip pat aiksteleje nepasiseke?
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 07 09, 12:52)
Moon, nenusiminkit taip  4u.gif Visko pasitaiko..

O pirmaji karta taip pat aiksteleje nepasiseke?

Taip pat, tik pirmą kartą taip nestresavau, nes nelabai tikėjausi iš pirmo karto išlaikyti. Dabar jaučiausi daug geriau pasiruošusi ir še tau doh.gif
Atsakyti