Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 21:55)
Kribuk bet smagu kai žmonės ir tokioj situacijoj nepraranda humoro jausmo biggrin.gif good.gif

Aha, smagu, net ne taip baisu pasidaro kaip atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 15:30)
tai taip taip daug kas rūko, tik matomai tam filiale nei vienas  schmoll.gif

Maniskis irgi islipo parukyt,kai jau reikejo i T formos garaza varyt,tuo paciu paziurejo,kad nekirsciau liniju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 04, 09:05)
Maniskis irgi islipo parukyt,kai jau reikejo i T formos garaza varyt,tuo paciu paziurejo,kad nekirsciau liniju smile.gif

O liniju kirsti negalima tik T formos garaze, taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 04, 11:45)
O liniju kirsti negalima tik T formos garaze, taip?  blush2.gif

Taip .Isivaizduok,kad ten siena,nei ivaziuojant,nei isvaziuojant kirst ar uzvaziuot ant liniju negalima.Kai varai i kitus,tai gali kirst ir uzvaziuot,tik,kai jau galutinai sustoji turi buti islaikyti atstumai. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 07 03, 16:13)
as katik po paskutiniojo privalomo...per TOOOKI lietu vaziavau...uch...nebenoriu tokio ekstrymo  doh.gif

lotuliukas.gif man irgi per paskutiniji vaziavima labai lijo lietus,galvoju pries vaziavima,kad tik nustotu lyt,nes tai neaptesk pesciuju ir tie valytuvai atrode man maisys vairuot,nes per lietu dar nebuvau niekada vaziavus unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Man iskilo toks klausimelis - teorija issilaikius pavasari, privalomus atvazinejus, papildomus taip pat smile.gif Tik vis neprisiruosiu issilaikyti vairavimo egzo, neturejau laiko doh.gif Ar man neanuliuos tos teorijos, jei per ilgai uzdelsiu?
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 07 04, 17:37)
Man iskilo toks klausimelis - teorija issilaikius pavasari, privalomus atvazinejus, papildomus taip pat smile.gif  Tik vis neprisiruosiu issilaikyti vairavimo egzo, neturejau laiko doh.gif  Ar man neanuliuos tos teorijos, jei per ilgai uzdelsiu?

Teorijos egzaminas galioja neribotai- REGITROS puslapyje parašyta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif vis skaitinėjau, pergyvenau už jus, tik neturėjau laiko parašyti.. blush2.gif šiandien ir aš išgyvenau tą laimę, nors ir baimės daug buvo, bet išlaikiau assa.gif sokiai.gif victory.gif
pirmą kart važiavau lietui lyjant, per egzaminą doh.gif bet nieko, susitvarkiau...
taigi, sekmės visom laikančioms ir besiruošančioms wub.gif
Atsakyti
man kt sav trys papildomi - pries egzamina, tik papildomus emiau pas kita instruktoriu ir db mastau ar lb skiriasi polo nuo golfo...gal per tuos tris vaziavimus priprasiu prie polo - ju ir regitroj daugiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 07 05, 13:55)
Sveikos merginos  4u.gif vis skaitinėjau, pergyvenau už jus, tik neturėjau laiko parašyti.. blush2.gif  šiandien ir aš išgyvenau tą laimę, nors ir baimės daug buvo, bet išlaikiau  assa.gif  sokiai.gif  victory.gif
pirmą kart važiavau lietui lyjant, per egzaminą  doh.gif bet nieko, susitvarkiau...
taigi, sekmės visom laikančioms ir besiruošančioms  wub.gif

Sveikinu islaikius!!! tikiuosi ir man greitu laiku teks jau dziaugtis teisemis... smile.gif
O kas gali pasakyti parkuojantis atbuliniu ir sankryzoje pagal kurias gaireles reikia orientuotis... pamirsau... blush2.gif o dar iki kito vaziavo like nemazai laiko tai negaliu paklausti instruktoriaus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 05, 16:16)
man kt sav trys papildomi - pries egzamina, tik papildomus emiau pas kita instruktoriu ir db mastau ar lb skiriasi polo nuo golfo...gal per tuos tris vaziavimus priprasiu prie polo - ju ir regitroj daugiausia  ax.gif

O is kur tu ? Idomu ar galima papildimu vazavimu susitart su kitu instruktariju ?ir kiek kainoja popildomi vaziavimai ?Mano dukrele prastei sekase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 07 05, 18:48)
O is kur tu ? Idomu ar galima papildimu vazavimu susitart su kitu instruktariju ?ir kiek kainoja popildomi vaziavimai ?Mano dukrele prastei sekase  doh.gif

Kaune papildomi vaziavimai 50lt,o su kitu instruktoriumi del papildomu tartis tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 07 06, 18:25)
Kaune papildomi vaziavimai 50lt,o su kitu instruktoriumi del papildomu tartis tikrai galima  4u.gif

Ir dar uz eczamina atskerai reike moket ?Teorija viena kaina,o vazavimas kiek kainoja ?turiu meni eczaminai. ACIU
Atsakyti