Šiandien išlaikiau vairavimo egzaminą. Iš ketvirto karto...
Tad nenusiminkit, jei nepavyksta iš pirmo, ar antro. Iš trečio, ar ketvirto tikrai pavyks
QUOTE(Villy @ 2007 08 17, 08:11)
As tik viena papildoma pamoka emiau.. bet tirkai nesu is tu kurie super gerai vaziuoja, pradejau mokintis nuo nulio, taigi viskas imanoma. aisku dbr dar tikria viena i gatves nevaziuociau bet reikia tik daugiau praktikos
as laikiau 14 val. bet manau cia ta valanda salyginis dalykas..nes gali ir visai nebut maisnu o kokia nesamone padarysi...
Sekmes visoms ir aciu uz sveikinimus
as laikiau 14 val. bet manau cia ta valanda salyginis dalykas..nes gali ir visai nebut maisnu o kokia nesamone padarysi...
Sekmes visoms ir aciu uz sveikinimus
Sveikinu as irgi su astra laikiau ir buvau emus tik 11 pamokeliu ir irgi is pirmo karto kokie sutapimai
QUOTE(Villy @ 2007 08 16, 23:16)
Niu noriu pasidziaugti su jumis
ISLAIKIAUUUUUU
Po dideliu stresu pagaliau iveikiau sita egzamina is pirmo karto zinokit net verkiau is laimes
dabar jau galiu viska papaskot.. manau daug ka siame egzamine lemia sekme.. man pasiseke gavau normalu egzaminuotoja t.y. nlb griezta ir kliuvo lengvas marsrutas
laikiau vln.Jokiuo pratimo su pagretejimu ir sustabdymu nereikejo daryt pirmiausia apsisukimas ribotoj erdvej, tada estakada, man teko status pparkavimas (ji darydama siek tiek ne taip uzsivaziavau bet issitaisiau) ir T raide. Per ta T raid evos nesibaige mano egzas nes ciut palieciau linija isvazinedama bet egzaminuotojui pamykiau kad nelieciau irjis po to sako del keliu cm nesikabinsiu
Laikiau su Astra..nepatiko man jos sankaba ir begiai visai kitaip nei golfe su kuriuo mokiaus isvazinedama is regitros pora kartu uzgesau bet po to nebegesau dar ten kazkaip begius veliau junkt reikia nei buvau ipratus tai is pradziu kazko cvis netrauk ji man bet po to susitvarkiau
Be galo laiminga esu
ISLAIKIAUUUUUU
Po dideliu stresu pagaliau iveikiau sita egzamina is pirmo karto zinokit net verkiau is laimes
dabar jau galiu viska papaskot.. manau daug ka siame egzamine lemia sekme.. man pasiseke gavau normalu egzaminuotoja t.y. nlb griezta ir kliuvo lengvas marsrutas
laikiau vln.Jokiuo pratimo su pagretejimu ir sustabdymu nereikejo daryt pirmiausia apsisukimas ribotoj erdvej, tada estakada, man teko status pparkavimas (ji darydama siek tiek ne taip uzsivaziavau bet issitaisiau) ir T raide. Per ta T raid evos nesibaige mano egzas nes ciut palieciau linija isvazinedama bet egzaminuotojui pamykiau kad nelieciau irjis po to sako del keliu cm nesikabinsiu
Laikiau su Astra..nepatiko man jos sankaba ir begiai visai kitaip nei golfe su kuriuo mokiaus isvazinedama is regitros pora kartu uzgesau bet po to nebegesau dar ten kazkaip begius veliau junkt reikia nei buvau ipratus tai is pradziu kazko cvis netrauk ji man bet po to susitvarkiau
Be galo laiminga esu
Jeigu užgęsti per vairavimo egza, egzaminas nesibaigia, ar čia skaitosi nedidelė kalida?
QUOTE(laloka @ 2007 08 17, 15:11)
Jeigu užgęsti per vairavimo egza, egzaminas nesibaigia, ar čia skaitosi nedidelė kalida?
jeigu užgesti sankryžoj tai baigiasi
QUOTE(laloka @ 2007 08 17, 15:11)
Man isntruktorius sakė, kad priklauso nuo situacijos. Jei užgęsti sankryžoje, tačiau tuoj pat pasitaisai, tada gali ir nepasibaigti egzas. O jei pasimeti, imi blaškytis, nesąmones daryti, tada jau tikrai viskas. Bet sakė, kad nuo egzaminuotojo priklauso, jei norės prikibti, tai net jei iškart pasitaisysi, sakys, egzaminas baigtas, neišlaikei.
QUOTE(laloka @ 2007 08 17, 11:30)
nenusimink .Kita karta labiau pasiseks
Aš nusprendžiau, kad praktinį vairavimą laikysiu Alytuje, nors visi pravažiavimai ir teoriniai egzaminai - Kaune. Bet dar prieš praktinį egzą kkurįą dieną norėčiau pačiam alt papildomai pravažiuot- ar pati regitra papildomus pravažiavimus organizuoja, jei kreipiesi, ar reik kreiptis į kokią vairavimo mokyklą?
Aš nusprendžiau, kad praktinį vairavimą laikysiu Alytuje, nors visi pravažiavimai ir teoriniai egzaminai - Kaune. Bet dar prieš praktinį egzą kkurįą dieną norėčiau pačiam alt papildomai pravažiuot- ar pati regitra papildomus pravažiavimus organizuoja, jei kreipiesi, ar reik kreiptis į kokią vairavimo mokyklą?
Nežinau dėl regitros,neteko girdėt,kad iš ten kažkas mokintų papildomai.Bandyk skambint į kokią vair.mokyklą Pati esu alytiškė,tai manau,kad maršrutai tikrai nėra sunkūs,kieksta,kai žmonės ieško tų maršrutų ir mokosi mintinai.Manau, reikia mokėt visur važiuot,o tada nieks nesustebins Taigi,jei moki kutur važiuot,tai Alt.tikrai problemų neturėsi.TIESA,O SVARBIAUSIA IŠVAŽIUOT IŠ AIKŠTELĖS Į GATVĘ
QUOTE(linutexxx @ 2007 08 17, 09:50)
Sveikos merginos,
Na ir as prisijungsiu prie jusu, mat jau kita savaite didzioji svente
ziauriai bijau, kai pagalvoju, tai dabar jaudulys krecia.
Na o kalbant apie pagreitejima, tai as pirka kart girdziu, reik tiketis kad Klaipedoj jo nera....
Na ir as prisijungsiu prie jusu, mat jau kita savaite didzioji svente
ziauriai bijau, kai pagalvoju, tai dabar jaudulys krecia.
Na o kalbant apie pagreitejima, tai as pirka kart girdziu, reik tiketis kad Klaipedoj jo nera....
mano instruktorius sake kad kalipedoj nereikalauja pagreitejimo ir kai pati laikaiua nereikejo
QUOTE(begalvos @ 2007 08 17, 14:45)
Šiandien išlaikiau vairavimo egzaminą. Iš ketvirto karto...
Tad nenusiminkit, jei nepavyksta iš pirmo, ar antro. Iš trečio, ar ketvirto tikrai pavyks
Sveikinu Begalvos ! Ar Kaune laikei? Man siandien blogiau pasiseke, antra karta laikiau, ir ... O gal gali pasakyti su kokia masina mokeisi ir su kokia laikei egzamina? Ir kodel anksciau nepavykdavo? As supratau kad turiu rimtu problemu su sankaba golfo bent jau, nes mokiausi su Opel astra, o abu kartus papuole golfai, ir nesusitvarkiau su sankaba ! Jau nebezinau ka daryti ... Klausiau regitroj gal teikia tokias paslaugas pasitreniruot uz mokesti su ju masinom, bet registratore pareiske kad ne, cia tik egzaminai vyksta! Kaip man ismokt? Gal kas pasakytu ar labai valdymai opelio su golfu skiriasi, gal dar rizikuoti ? Ir ar tiesa kad pasibandes masina aikstelej gali atsisakyti egzamino, tai kaip suprantu ir pinigus atiduoda imoketus?
QUOTE(sandrious @ 2007 08 16, 15:57)
Na, zossia, ryt DIDELES DIDELES sekmes ir greito, blaivaus mastymo
Aciu Sandrious ! Nors neislaikiau, bet linkejimai labai padejo- per estakada savo siauba is 1 karto pervaziavau, riboto apsisukimo aikstele gerai, istrizas parkavimasis, bet i isibegejimo juosta betaikydama nuverciau kuoliuka ! Bet viskas del to, kad sankabos absoliuciai neivaldziau, ir prie kiekvieno pasijudinimo gesau, tai kas mieste butu buve . Egzaminuotojas labai nieko vidutinio amziaus zmogus, bet labai toks tolerantiskas, itampos nekeliantis, jei ne ta sankaba tai galima su juo butu ir islaikyt sakyciau, as kaip vazinejau ten tai vaizdelis buvo Bet ir tai sugebejo dar pasisypsot atsisveikinant ir padrasint kad dar ismoksiu . Neislaikau su svetima masina niekaip as, nepripratus ir
QUOTE(zossia @ 2007 08 17, 21:38)
Aciu Sandrious ! Nors neislaikiau, bet linkejimai labai padejo- per estakada savo siauba is 1 karto pervaziavau, riboto apsisukimo aikstele gerai, istrizas parkavimasis, bet i isibegejimo juosta betaikydama nuverciau kuoliuka ! Bet viskas del to, kad sankabos absoliuciai neivaldziau, ir prie kiekvieno pasijudinimo gesau, tai kas mieste butu buve . Egzaminuotojas labai nieko vidutinio amziaus zmogus, bet labai toks tolerantiskas, itampos nekeliantis, jei ne ta sankaba tai galima su juo butu ir islaikyt sakyciau, as kaip vazinejau ten tai vaizdelis buvo Bet ir tai sugebejo dar pasisypsot atsisveikinant ir padrasint kad dar ismoksiu . Neislaikau su svetima masina niekaip as, nepripratus ir
Liudnoka.. Bet svarbiausia nenusimink ir nepradek abejot savo sugebejimais! Butinai anksciau ar veliau pavyks issilaikyt Ne mes pirmos, ne mes ir paskutines kurioms ne per labiausiai sekas Bet vistiek, ima, issilaiko ir vazineja paskui issisiepe visur (kad ir prie juros ) Saunu, kad estakada pavyko gerai. O Tu pries pradedama egzamina su masiniuku pavazinejai? pasibandei kaip sankaba sukimba? Kaip supratau, su ja problemikes visos ir yra.. O vairavimo mokykloje galbut pasiklausinet iseitu ar koks instruktorius nemokina su golfukais? Nors, net nzn, sako kiekviena masina atskirai turi savo "charakteri", tai gal cia ne tiek nuo markes priklauso?
Tai dar smagu, kad nors egzaminatorius zmogiskas papuole as tai saviskio net atsimint nenoriu tokio nemalonaus tipelio gyvenime nebuvau sutikus... O beje, gal del praktikos su regitrininkais reikejo pabandyt uzklaust pati egzaminatoriu? Gal neoficialiai kas pavyktu, jei jis malonus?
QUOTE(sandrious @ 2007 08 17, 23:47)
Liudnoka.. Bet svarbiausia nenusimink ir nepradek abejot savo sugebejimais! Butinai anksciau ar veliau pavyks issilaikyt Ne mes pirmos, ne mes ir paskutines kurioms ne per labiausiai sekas Bet vistiek, ima, issilaiko ir vazineja paskui issisiepe visur (kad ir prie juros ) Saunu, kad estakada pavyko gerai. O Tu pries pradedama egzamina su masiniuku pavazinejai? pasibandei kaip sankaba sukimba? Kaip supratau, su ja problemikes visos ir yra.. O vairavimo mokykloje galbut pasiklausinet iseitu ar koks instruktorius nemokina su golfukais? Nors, net nzn, sako kiekviena masina atskirai turi savo "charakteri", tai gal cia ne tiek nuo markes priklauso?
Tai dar smagu, kad nors egzaminatorius zmogiskas papuole as tai saviskio net atsimint nenoriu tokio nemalonaus tipelio gyvenime nebuvau sutikus... O beje, gal del praktikos su regitrininkais reikejo pabandyt uzklaust pati egzaminatoriu? Gal neoficialiai kas pavyktu, jei jis malonus?
As klausiau regitros registratoriu, ar galima butu susimoket ir pasimokint cia, bet ne sako cia tik egzaminai vyksta, na tai ir nucimpinau i sali . Taip, pasibandziau su golfuku, na neypatingai, matesi kad ne kas bus, bet rizikavau nors per kalna galvoju ar pervaziuosiu ar ne, ir tikejausi priprast prie sankabos per vazinejima po aikstele, bet kuo toliau tuo blogiau sekesi, arba lekiu kaip kulka, arba gestu iskart . Tiems gerai kur is karto mokinosi su panasiom masinytem, o ta kur as mokinausi tai visai kas kita, daug lengviau man su ja. Aisku, pripratau kol vazinejau per pamokas. Nes belaukdama egzamino susiradau likimo draugiu, pasibedojom visos, bet va buvo kurios su lygiai tokiu pvz golfuku mokesi, tai ir lengviau zymiai issilaiko. Bet yra kitas dalykas, siandien paskambinau regitrai ar tikrai galima atsisakyti egzamino pasibandzius masina jei matai kad ne kas, as is kazko buvau girdejusi, sako taip galima, pinigai lieka kitam kartui, o tu kazka ten parasai kad atsisakei ir viskas, tai sakau gal tol atsisakinet kol opelis iskris, nors pasibandymui ar neprimena maniskes . Ir dar tai susitariau su tokiu pazistamu pirmadieni pakalbet, jis turetu pazinoti kazka ko man reikia, kad pamokintu, tai imsiu pamoku, kiek galima zmones juokint su tokiu vaziavimu kaip
gal pasidalins kurios jau laikesi patirtimi
ar jei nesioji akinius reikia su jais fotkintis teisems???ar butina regitroj fotkintis(ir jei nesifotkini joje per kiek laiko padaro teises ar neturi skirtumo ar regitrioj fotkinta ar ne)???
aisktelej visos firguros privalomos ar pats egzaminuotojas parenka?
is anksto aciu
ar jei nesioji akinius reikia su jais fotkintis teisems???ar butina regitroj fotkintis(ir jei nesifotkini joje per kiek laiko padaro teises ar neturi skirtumo ar regitrioj fotkinta ar ne)???
aisktelej visos firguros privalomos ar pats egzaminuotojas parenka?
is anksto aciu