Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Niu noriu pasidziaugti su jumis 

LIUX thumbup.gif saunuole! Smagu girdet, kad puikiai pavyko drinks_cheers.gif Sekmingo vairavimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 08 16, 22:16)
Niu noriu pasidziaugti su jumis  blush2.gif
ISLAIKIAUUUUUU  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Po dideliu stresu pagaliau iveikiau sita egzamina  wub.gif is pirmo karto  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yu.gif zinokit net verkiau is laimes  blush2.gif
dabar jau galiu viska papaskot.. manau daug ka siame egzamine lemia sekme.. man pasiseke gavau normalu egzaminuotoja t.y. nlb griezta ir kliuvo lengvas marsrutas  thumbup.gif
laikiau vln.Jokiuo pratimo su pagretejimu ir sustabdymu nereikejo daryt  schmoll.gif pirmiausia apsisukimas ribotoj erdvej, tada estakada, man teko status pparkavimas (ji darydama siek tiek ne taip uzsivaziavau bet issitaisiau) ir T raide. Per ta T raid evos nesibaige mano egzas  doh.gif nes ciut palieciau linija isvazinedama bet egzaminuotojui pamykiau kad nelieciau irjis po to sako del keliu cm nesikabinsiu  thumbup.gif
Laikiau su Astra..nepatiko man jos sankaba ir begiai visai kitaip nei golfe su kuriuo mokiaus  schmoll.gif isvazinedama is regitros pora kartu uzgesau bet po to nebegesau  ax.gif dar ten kazkaip begius veliau junkt reikia nei buvau ipratus tai is pradziu kazko cvis netrauk ji man bet po to susitvarkiau  tongue.gif
Be galo laiminga esu  lotuliukas.gif

Šaunuolė, sveikinu thumbup.gif O tau užteko tų 10 pamokų ar ėmei daugiau?
Atsakyti
sandrious, kelintą val laikei?
ax.gif

mes su instruktorium buvom šiandien atvažiavę prie Regitros ax.gif bet ~16val...
tai vienai panelei labai nepasisekė parkuojantis galu, kitas vaikinukas estakados neįveikė sad.gif

o tas kitas fainas egzaminuotojas ne tas aukštas kūdas? ax.gif smile.gif

o tą vietą, kur į kairę sukti mes irgi šiandien pravažiavom.... niu jei labai vėlai pasako, tai jo ... dry.gif

pasiseks kitą kartą tikrai wub.gif

Villy, sveikinu 4u.gif

Kaune tai tikrai yra greitėjimas, kuris kartu su estakada, apsisukimu ribotoj erdvėj ir T forma yra privalomi visiems.Plius duoda vieną parkavimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 16 rugpjūčio 2007 - 21:39
sandrious, kelintą val laikei?

As laikiau 10.00. Instruktorius rekomendavo imt kuo anksciau, tai maziau masinu gatvese. Bet man ir tas nepagelbejo - nepatyrimas, zioplumas ir jaudulys pakiso koja.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrious @ 2007 08 16, 22:55)
As laikiau 10.00. Instruktorius rekomendavo imt kuo anksciau, tai maziau masinu gatvese. Bet man ir tas nepagelbejo - nepatyrimas, zioplumas ir jaudulys pakiso koja.. blush2.gif

gali būti smile.gif aš pastebėjau,kad anksčiausiai išgraibstomas laikas 10:00 lotuliukas.gif
aš laikysiu 10.30...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 16, 23:02)
gali būti smile.gif aš pastebėjau,kad anksčiausiai išgraibstomas laikas 10:00 lotuliukas.gif
aš laikysiu 10.30...

Aha, ir as pastebejau, kad 10.00 populiariausia biggrin.gif nes nuo 8.00-9.00 visi i darbus isvazineja, ir gatves lieka MUMS!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ai, dar instruktorius laaabai rekomendavo sestadieni rinktis, o jei dar ryte.. thumbup.gif nes eismas is viso apmires. Tik beda, kad tie sestadieniai labai daug i prieki uzimti... apie 2 ir daugiau savaites... Na, bet as palauksiu - kantrybes turiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrious @ 2007 08 16, 23:17)
Aha, ir as pastebejau, kad 10.00 populiariausia  biggrin.gif  nes nuo 8.00-9.00 visi i darbus isvazineja, ir gatves lieka MUMS!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ai, dar instruktorius laaabai rekomendavo sestadieni rinktis, o jei dar ryte..  thumbup.gif  nes eismas is viso apmires. Tik beda, kad tie sestadieniai labai daug i prieki uzimti... apie 2 ir daugiau savaites... Na, bet as palauksiu - kantrybes turiu  tongue.gif  biggrin.gif

smile.gif
man jei kartais nepasisektų - turbūt irgi rinkčiausi šeštadienį kitam kartui...

niu bet taip noriu, kad pasisektų wub.gif , gaila pinigėlių biškį, 2 kleckus turiu - geriau jau už juos jiems ką nors nupirkt, nei regitrai po kelis kartus mokėt...
Hm... tikiuosi geriausio, o kaip bus - pamatysim...

dar liko 3 privalomi važiavimai, 12 jau pravažiavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 16, 20:30)
Šaunuolė, sveikinu  thumbup.gif O tau užteko tų 10 pamokų ar ėmei daugiau?

As tik viena papildoma pamoka emiau.. ax.gif bet tirkai nesu is tu kurie super gerai vaziuoja, pradejau mokintis nuo nulio, taigi viskas imanoma. aisku dbr dar tikria viena i gatves nevaziuociau bet reikia tik daugiau praktikos tongue.gif
as laikiau 14 val. bet manau cia ta valanda salyginis dalykas..nes gali ir visai nebut maisnu o kokia nesamone padarysi...
Sekmes visoms ir aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Na ir as prisijungsiu prie jusu, mat jau kita savaite didzioji svente doh.gif
ziauriai bijau, kai pagalvoju, tai dabar jaudulys krecia.
Na o kalbant apie pagreitejima, tai as pirka kart girdziu, reik tiketis kad Klaipedoj jo nera.... biggrin.gif
Atsakyti
laba ryta!
smagu buvo paskaityt jusu temele... pati teises turiu jau 5m, vairuoju gerokai daugiau cool.gif ir tas laikymas kiek pasikeites, tada su instruktoriaus masina laikyt reikejo, teises iskart i rankas duodavo...
noriu palinket visom daug daug kantrybes, nesijaudint, kuo maziau emociju uz vairo, pasitiket savim ir... sekmingo, saugaus vairavimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiką parsiradau po praktinio važiavimo ,susimoviau ant savo siaubo-parkavimosi prie bortelio(taip ir maniau,kad taip bus,jei šitą gausiu) verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Rugsėjo 4d.bandysiu vėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 17, 13:00)
Tiką parsiradau po praktinio važiavimo ,susimoviau ant savo siaubo-parkavimosi prie bortelio(taip ir maniau,kad taip bus,jei šitą gausiu)  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Rugsėjo 4d.bandysiu vėl  unsure.gif

nenusimink mirksiukas.gif .Kita karta labiau pasiseks mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Aš nusprendžiau, kad praktinį vairavimą laikysiu Alytuje, nors visi pravažiavimai ir teoriniai egzaminai - Kaune. Bet dar prieš praktinį egzą kkurįą dieną norėčiau pačiam alt papildomai pravažiuot- ar pati regitra papildomus pravažiavimus organizuoja, jei kreipiesi, ar reik kreiptis į kokią vairavimo mokyklą? g.gif
Atsakyti