Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Dekui uz palaikyma ir nuraminima 4u.gif As irgi galvoju kad ta kraujo grupe neturetu but privaloma, juk vis tiek jei koks autoivykis (tfu tfu tfu) tai kraujo tyrimus darytu per nauja.. Tai kibirkstele* deka as galesiu ramiau miegot sianakt blush2.gif biggrin.gif

[/QUOTE]As tiksliai nezinau, bet kai pagalvoji jei pase ne visi turi, tai ir toj pazymoj gal nebutina, gali savo patogumui kada nors isidet kai tirsies vis tiek kazkada krauja paprasyk kad idetu ta stampeli, o taigi ne pagal krauja tiria ar gali vairuot, akis tikrina pagrinde. Pas mane buvo pase, tai idejo stampa. Jau jei butinai reiketu, tai turetu duoti iskart siuntima tirtis, net pazymos manau neduotu be rezultatu.
Kur kas svarbiau dabar ta jauduli del egzamino nugalet, as ejau labai ramiai, isivaizdavau kad labai viska moku, o tik ant kalnelio pastovejau ir parejau namo, tai jau buvo visai neramu As einu 17d. antra karta ir nezinau ar pervaziuosiu ta kalnuzeli ar ne, o kur dar visa kita, taip kad nusiteik labai viskam, nes labai daug nuo ko priklausysi, povandenines sroves veikia kaip joms reikia. As jau bent zinau kur papuoliau dabar, ne visai nuo sugebejimu priklausys ar islaikysi ar ne .[/QUOTE]

Na, tikiuosi kad Tau antraji karta pavyks wink.gif O kokiam mieste laikaisi? As tai is pirmojo karto nelabai tikiuosi islaikyt.. Kazkaip atrodo nors ir moku vairuot, taciau zioplu klaidu pridirbsiu, pakis koja nervas, ar dar koks velnias (pvz. egzaminatorius ) aggressive.gif et, bet kaip gerai butu jei pavyktu..... as net prisizadejau, kad jei islaikysiu - pirmas marsrutas bus iki baznycios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=sandrious,2007 08 14, 21:45]
Dekui uz palaikyma ir nuraminima 4u.gif As irgi galvoju kad ta kraujo grupe neturetu but privaloma, juk vis tiek jei koks autoivykis (tfu tfu tfu) tai kraujo tyrimus darytu per nauja.. Tai kibirkstele* deka as galesiu ramiau miegot sianakt blush2.gif biggrin.gif
[/QUOTE]As tiksliai nezinau, bet kai pagalvoji jei pase ne visi turi, tai ir toj pazymoj gal nebutina, gali savo patogumui kada nors isidet kai tirsies vis tiek kazkada krauja paprasyk kad idetu ta stampeli, o taigi ne pagal krauja tiria ar gali vairuot, akis tikrina pagrinde. Pas mane buvo pase, tai idejo stampa. Jau jei butinai reiketu, tai turetu duoti iskart siuntima tirtis, net pazymos manau neduotu be rezultatu.
Kur kas svarbiau dabar ta jauduli del egzamino nugalet, as ejau labai ramiai, isivaizdavau kad labai viska moku, o tik ant kalnelio pastovejau ir parejau namo, tai jau buvo visai neramu As einu 17d. antra karta ir nezinau ar pervaziuosiu ta kalnuzeli ar ne, o kur dar visa kita, taip kad nusiteik labai viskam, nes labai daug nuo ko priklausysi, povandenines sroves veikia kaip joms reikia. As jau bent zinau kur papuoliau dabar, ne visai nuo sugebejimu priklausys ar islaikysi ar ne .[/QUOTE]
Na, tikiuosi kad Tau antraji karta pavyks wink.gif O kokiam mieste laikaisi? As tai is pirmojo karto nelabai tikiuosi islaikyt.. Kazkaip atrodo nors ir moku vairuot, taciau zioplu klaidu pridirbsiu, pakis koja nervas, ar dar koks velnias (pvz. egzaminatorius ) aggressive.gif et, bet kaip gerai butu jei pavyktu..... as net prisizadejau, kad jei islaikysiu - pirmas marsrutas bus iki baznycios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Nera uz ka drinks_cheers.gif Zinok, tik nesinervink ir svarbiausia neskubeti, pagalvok kaip ka darai, kaip pasukti, sypsokis, snekek, tai taip pat nemazai duoda...pati savo kailiu isbandziau... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jo kibirkstele, fainas tavo suniukas smile.gif . Taip, aisku suprantama viskas, kol pats neisedi i ta golfuka mirksiukas.gif . Tai as irgi su tokia vaziavau, bet as su 1 begiu vaziavau, sake aikstelej su 1 viska daryt, tai ar tikrai kazin? Dar sake ko klausiau is saviskiu kad kiekviena masina vis tiek turi savo kazkokiu ypatumu, gal vienos sankaba labiau padilus, kitos rankinis pakleres, man pvz. sunku buvo net rankini uztraukt ir nuleist po to, o esu tikrai ne silpnuole smile.gif . Na bet as sakau kad labai daug ir nuo egzaminuotojo priklauso, tikrai! Ne is vieno zmogaus girdejau mirksiukas.gif . Na gal ir man koks normalesnis pasitaikys bigsmile.gif .
Atsakyti
[/quote]
Nera uz ka drinks_cheers.gif Zinok, tik nesinervink ir svarbiausia neskubeti, pagalvok kaip ka darai, kaip pasukti, sypsokis, snekek, tai taip pat nemazai duoda...pati savo kailiu isbandziau... mirksiukas.gif 4u.gif
[/quote]

Is tikruju, tai mane labai ramina patarimai sitame forume. Puiku, kad patirtim nuosirdziai dalinates thumbup.gif Tai pamatai, kad ne viena i sita suktybe lendi, prisirenki minciu, kurios tikrai pravers. smile.gif As tai manau, kad labai svarbu susikurt masiniukyje kuo geresne atmosfera - ilipus ir pajuokaut neutraliai, ir neparodyt isitempimo. Na, cia aisku as labai gudri prie kompo taip kalbet angel_not.gif bus matyt kaip ketvirtadieni giedosiu biggrin.gif biggrin.gif O ta parkavimosi patarima reik isidet i galva drinks_cheers.gif nes man irgi norisi visad desiniau sukt..
Atsakyti
[quote=sandrious,2007 08 14, 21:57]
[/quote]
[/quote]
Is tikruju, tai mane labai ramina patarimai sitame forume. Puiku, kad patirtim nuosirdziai dalinates thumbup.gif Tai pamatai, kad ne viena i sita suktybe lendi, prisirenki minciu, kurios tikrai pravers. smile.gif As tai manau, kad labai svarbu susikurt masiniukyje kuo geresne atmosfera - ilipus ir pajuokaut neutraliai, ir neparodyt isitempimo. Na, cia aisku as labai gudri prie kompo taip kalbet angel_not.gif bus matyt kaip ketvirtadieni giedosiu biggrin.gif biggrin.gif O ta parkavimosi patarima reik isidet i galva drinks_cheers.gif nes man irgi norisi visad desiniau sukt..
[/quote]
Butinai pabandyk pries egzamina ne taip ivaziuoti ir pabandyti pasitaisyti... nes as ir susukau i desine ir jau paskui sunku issitiesinti ir maciau ne vienta tokia klaida darant kol laukiau egzo... geriausia i prieki pavaziuoji po truputi tiesinant vaira, kad butum daugmaz tarp liniju ir paskui atgal jau manau tikrai ivaziuosi, kur reiks siek tiek pasuksi vaira.... tik stebet abi linijas ir svarbiausia neskubeti... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sandrious, aisku gera atmosfera niekam dar nepamaise, bet ta atmosfera turi sukurti abu zmones, vienas lauke ne karys unsure.gif ! Gali toki kaip as gaut, tai sypsojaus kaip durne kokia, bet jis ne is tokiu pasitaike cool.gif . As tai patarciau susidaryt ivaizdi tokio normalaus zinancio ko nori zmogaus, esant reikalui malonaus, o jei tas diedas bus koks negeras, tai tik jausk savo verte is nepasijusk kokiu netikusiu kirmineliu tiktai, neleisk kad is taves virves vytu, jisai pats lygiai toks kaip ir mes buvo kazkada, kinkas drebino per egza, tai tegul tik cia nevaidina pries mus, vienykimes moterys drinks_cheers.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(kriste88 @ 2007 08 13, 17:48)
  o ar galima paciam nuspiesti "M" raides ir is vidines stiklo puses priklijuot?

Kaip tik šiandien apie tai mokė ax.gif Galima, tik, kad niekas neprisikabintų, ženklas turi būti reikiamo standarto, t.y., 20-30 cm kraštinės (ne mažesnis), o raudono apvado plotis - 1/10 kraštinės ilgio. Ir pirmyn į sėkmę 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrious @ 2007 08 14, 23:03)
Sveikutes! Prisijungsiu prie kovojanciuju del teises vairuoti biggrin.gif ir jau vairuojanciu masiniukus (mm pavydu  rolleyes.gif  ) . Tai vat, poryt (16 diena) mano didzioji diena - laikysiu praktikos egzamina "Regitroje". Jaudinuosi kaip niekad gyvenime, bet ruosiuos susitvardyt ir nulaikyt koja ant sankabos. Iskilo man klausimelis beskaitynejant. Apie sveikatos pazyma, kuria reikes nestis i Regitra. Ar joje butinai turi buti irasyta kraujo grupe? Nes man gydytoja kai rase pazyma tik paklause ar as pase neturiu kraujo grupes. Pasakiau kad ne. Ir ji nesiule net tirtis ir nustatynet, pasak jos, kraujo grupe jei nori tik gali isirasyt i teises. Bet, kadangi man dabar pries egzamina visokiausiu paranojisku minciu kyla, tai suabejojau ir del sito... Gal kas nors ejo irgi be kraujo grupes?  help.gif

ar butina toj pazymoj turi btu nezinau bet manojoj buvo...siap kruajo gruoe reikalinga ant naujuju teisiu jei ka tia yra pase parasyta..o ar tia butinas dalykas nezinau g.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba biggrin.gif ,
gal žinot, kur galima būtų rasti info apie padangas-koks turi buti padangos profilio gylis, ratu balansavimo svareliai, oro slėgis padangose... ax.gif Praktikos egzaminui ruošiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 08 13, 22:09)
Ir reikia pripazinti kad toli grazu negalima teigti, jog tie kurie teises "nusipirko" vazineja blogiau uz tuos kurie patys is pirmo ar is simtas pirmo karto islaike smile.gif

Nu jo, galima teigt tik tiek, kad tas žmogus neturi jokios teisės būt kely. Nes pats dėl to nepadarė nieko. Kad jis geresnis už kitus netikiu. antraip kodėl nesiryžo laikyti pats? Kad išsilaikę blogai vairuoja aišku yra, bet tai ne "nusipirkusių" naudai. wink.gif Jei jau išlaikę pridaro nesąmonių (iš jų bent galima tikėtis, kad kažką žino), ko galima tikėtis iš nusipirkusio, kuris net mokytis tingėjo ir laikyti bijojo? Ogi nieko. Čia tas pats kas sakyti, kad geriau operuoja turintis nupirktą chirurgo licenziją.

QUOTE(ingakalnis @ 2007 08 13, 22:09)
del pirkimo teisiu, mano atveju dragas vazinejo be teisiu daugiau nei 5metus ir nei kart  nebuvo  policijos sustabdytas, reik pripazinti kad ir teises pirktos- tvarkingai vaziuoja zmogelis.

šaunuolis, tikrai vertas pagyrimo, jei jau iš anksto spjauna į bet kokias taisykles (perverčiam mano palyginimą apie puikiai operuojantį chirurgą be chirurginio išsilavinimo cool.gif ), tikrai galima tikėtis, kad jis tų taisyklių labai nuoširdžiai mokėsi ir jų laikosi. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 15 rugpjūčio 2007 - 23:34
QUOTE(laloka @ 2007 08 15, 23:20)
laba  biggrin.gif ,
gal žinot, kur galima būtų rasti info apie padangas-koks turi buti padangos profilio gylis, ratu balansavimo svareliai, oro slėgis padangose...  ax.gif  Praktikos egzaminui ruošiuosi  blush2.gif

Čia turėtum rasti visa reikiama informacija:
DĖL TECHNINIŲ REIKALAVIMŲ NAUDOJAMOMS KELIŲ TRANSPORTO PRIEMONĖMS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 16 rugpjūčio 2007 - 08:11
sveikos,

Šiandien jeigu paiseks išlaikyti mokyklinį vairavimo egzaminą, mausiu iškart į regitrą vairavimo laikyt, tačiau mane neramina "su eismo sauga susijęs techninis transporto priemonės patikrinimas". kas tai yra? ar tikrai visų klausinėja? jeigu nežinosiu atsakymo, ar egzaminas bus neišlaikytas? ar čia tik priedas prie kitų galimų klaidų? kokius klausimus egzaminuotojas dažniausiai užduoda?
su technika mane nekas.. blush2.gif
Atsakyti