Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 13, 18:13)
nelabai teisingas jausmas. Prieš nepilnus metus. Kas stresas egzamino metu puikiai pamenu.
Ir sakau, kad privalai su stresu susitvarkyti tiek, kad netrukdytų išlaikymui, nes keliuose pasitaiko didesnių. Tai jei nesusitvarkai su tokiu kai šalia yra žmogus, kuris kritiniu atveju padės, kas bus kai būsi vienas? Labai naivu, kai manoma, kad va čia tik egzamine stresas, tik egzamine sunku, o va keliuose jau viskas ramu ir kaip sviestu patepta.Vienas malonumas, o streso nulis  cool.gif

Turbūt. Ypač nesunku patikėti sažiningumu, kai "perkama"  cool.gif

Visiskai pritariu,kad reikia valdyt stresa,bet per egzamina jo vis tiek buna daugiau nei reikia.Galvojau,kad jau man ,tai tikrai per egza kojos drebet,bet nieko,praejo ir ramu,bet po egzo,nors ir islaikius,tokia dvasiskai issunkta jauciausi biggrin.gif,net draugai sake,kad liudziu,kad visi stresai baiges biggrin.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif na pasitaiko visokiu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visas išlaikiusias thumbup.gif O man praktinis arteja ir pasitikėjimas savim dingsta visai,pradėjau su nauju instr.ir kita mašina važinėt ir fsio.Kol važinėjau su didele,tai visi parkavimosi pratimai liuks buvo,o mašina maža ir vėl kitaip cray.gif Sankaba''aukšta'',tai net kaukia mašina kol imu važiuot cray.gif
Atsakyti
Aš egzaminus Regitroje laikysiu rugpjucio gale/rugsejo pradzioj. Bet ant rugsejo zymiai padides eismas, visi i mokyklas/universitetus keliaus ir pan. Tai net nzn ar del to bijoti ar ne biggrin.gif o siaip tai vairuoju tikrai ne idealiai...
Atsakyti
Bet as galvoju- kai pirma karta atejau laikyt praktikos, tai egzaminuotojas atejo, nei prisistate, nei iki siol nezinau jo pavardes, nei parode ka man kompiuteris ismete, kokias aiksteles ar marsruta, tik liepe sest ir vaziuot ant kalniuko, i kuri as taip ir neuzvaziavau blink.gif ! Aisku is to streso nesugebejau nei paklaust nieko, bet argi taip turi buti? O kaip kitiem, ar prisistato, supazindina su marsrutu??
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 13, 12:05)
Man išvis šlykšti ta regitros tvarka, pinigų melžimas. Ot įdomu būtų, jei kas kokį tyrimą atliktų, paimti vairuotoją profesionalą (kad ir kokį vairavimo instruktorių) ir tipo jis egzaminą laiko, įdomu, ar išlaikytų  doh.gif

oo labai idomu butu jei padarytu toki tyrima..jauciu surastu prie ko prikipti...na gal prie vairavomo mokytoju nelabai nes jei vistiek zino kas kaip turi buti rolleyes.gif

QUOTE(zossia @ 2007 08 14, 16:07)
Bet as galvoju- kai pirma karta atejau laikyt praktikos, tai egzaminuotojas atejo, nei prisistate, nei iki siol nezinau jo pavardes, nei parode ka man kompiuteris ismete, kokias aiksteles ar marsruta, tik liepe sest ir vaziuot ant kalniuko, i kuri as taip ir neuzvaziavau blink.gif ! Aisku is to streso nesugebejau nei paklaust nieko, bet argi taip turi buti? O kaip kitiem, ar prisistato, supazindina su marsrutu??

o man viskas tiap greit ivyko neprisimenu bet atrood irgi neprisistate...o marsruot itkria neparode tia gerai kad pries tai turejau siektiek laiko tia pasiziurejua i pwz...o aikstelej kokkiius daryt tai ir gi neparode sako dabar ta daryt daabr kita
Atsakyti
marsryto nepristate, as kai laikiau irgi atejo kazkoks, pasake mano pavarde, paziurejo mano dokumentus ir nei laba diena nei viso gero, atsisedom i masina, be zodziu is vis, kai aikstele pravaziavau pries miesta pasake- tavo marsrutas 16, kai reikes sukti prie sankryzos pasakysiu kur - as net neisivaizdavau kur tas marsrutas(pirma mintis stotis-pasilaiciai blink.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 08 14, 19:25)
pasake-  tavo marsrutas 16, kai reikes sukti prie sankryzos pasakysiu kur - as net neisivaizdavau kur tas marsrutas(pirma mintis stotis-pasilaiciai  blink.gif  doh.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zossia @ 2007 08 14, 15:07)

Kai pakviecia laikyt reikia pasirasyt ant lapo-kitoj pusej yra ir egzaminatoriaus pavarde ir marsruto nr. ir kokia masina.Reik paklaust-tada pasako,nes jiems tai eiline darbo diena ir tingi turbut pasakot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 14 rugpjūčio 2007 - 18:38
QUOTE(d-oncek @ 2007 08 14, 19:37)
Kai pakviecia laikyt reikia pasirasyt ant lapo-kitoj pusej yra ir egzaminatoriaus pavarde ir marsruto nr. ir kokia masina.Reik paklaust-tada pasako,nes jiems tai eiline darbo diena ir tingi turbut pasakot mirksiukas.gif

man tai ta kuri registruoja pasake marsruto nr ir viskas..pasirasiau ant lapo....po keik laiko isejo tas instruktorius pasake pavarde pazirejo pasa ir viskas
Atsakyti
Sveikutes! Prisijungsiu prie kovojanciuju del teises vairuoti biggrin.gif ir jau vairuojanciu masiniukus (mm pavydu rolleyes.gif ) . Tai vat, poryt (16 diena) mano didzioji diena - laikysiu praktikos egzamina "Regitroje". Jaudinuosi kaip niekad gyvenime, bet ruosiuos susitvardyt ir nulaikyt koja ant sankabos. Iskilo man klausimelis beskaitynejant. Apie sveikatos pazyma, kuria reikes nestis i Regitra. Ar joje butinai turi buti irasyta kraujo grupe? Nes man gydytoja kai rase pazyma tik paklause ar as pase neturiu kraujo grupes. Pasakiau kad ne. Ir ji nesiule net tirtis ir nustatynet, pasak jos, kraujo grupe jei nori tik gali isirasyt i teises. Bet, kadangi man dabar pries egzamina visokiausiu paranojisku minciu kyla, tai suabejojau ir del sito... Gal kas nors ejo irgi be kraujo grupes? help.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 08 14, 19:37)

Aisku, as nieko neprisimenu, gal kazka ir pasirasinejau, bet jau skaityt matyt ne ta kondicija buvo is strioko blink.gif . O del marsruto tai irgi jei pasakytu toks ir toks nr, tai tikrai nezinau jokio marsruto, net visais nevazinejau su instruktorium, o jei ir vazineciau neatsiminciau blush2.gif ! Man taip sake kad pasakys i kuria puse vaziuot, kada pasukt, tai tikiuosi taip ir bus smile.gif O kokios masinos, ar vieni dyzeliai ar ir benzininiu kokiu yra, kokia kazin lengviausiai vairuojasi, pvz. man taip sunkiai valdesi sankaba, kad labai keista kad taip, nei su viena masina tiek vargo neturejau kiek ten!! Gal ten kas nureguliuota, kad kuro maziau imtu tai gaza istisai reikia ziuret kad per mazai nebutu, net nezinau, o gal tokia tik pasitaike sunki rolleyes.gif As kaip lekiau is tos regitros apakus, tai net idemiau neapziurejau to golfo kur vaziuot dave, na bet anra karta busiu atidesne ir jau zinosiu ko laukt, ir labai padejo temos dalyviu pastebejimai ir patarimai pasidaryt kazkokias isvadas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrious @ 2007 08 14, 23:03)
Sveikutes! Prisijungsiu prie kovojanciuju del teises vairuoti biggrin.gif ir jau vairuojanciu masiniukus (mm pavydu  rolleyes.gif  ) . Tai vat, poryt (16 diena) mano didzioji diena - laikysiu praktikos egzamina "Regitroje". Jaudinuosi kaip niekad gyvenime, bet ruosiuos susitvardyt ir nulaikyt koja ant sankabos. Iskilo man klausimelis beskaitynejant. Apie sveikatos pazyma, kuria reikes nestis i Regitra. Ar joje butinai turi buti irasyta kraujo grupe? Nes man gydytoja kai rase pazyma tik paklause ar as pase neturiu kraujo grupes. Pasakiau kad ne. Ir ji nesiule net tirtis ir nustatynet, pasak jos, kraujo grupe jei nori tik gali isirasyt i teises. Bet, kadangi man dabar pries egzamina visokiausiu paranojisku minciu kyla, tai suabejojau ir del sito... Gal kas nors ejo irgi be kraujo grupes?  help.gif

As tiksliai nezinau, bet kai pagalvoji jei pase ne visi turi, tai ir toj pazymoj gal nebutina, gali savo patogumui kada nors isidet kai tirsies vis tiek kazkada krauja paprasyk kad idetu ta stampeli, o taigi ne pagal krauja tiria ar gali vairuot, akis tikrina pagrinde. Pas mane buvo pase, tai idejo stampa. Jau jei butinai reiketu, tai turetu duoti iskart siuntima tirtis, net pazymos manau neduotu be rezultatu.
Kur kas svarbiau dabar ta jauduli del egzamino nugalet, as ejau labai ramiai, isivaizdavau kad labai viska moku, o tik ant kalnelio pastovejau ir parejau namo, tai jau buvo visai neramu doh.gif As einu 17d. antra karta ir nezinau ar pervaziuosiu ta kalnuzeli ar ne, o kur dar visa kita, taip kad nusiteik labai viskam, nes labai daug nuo ko priklausysi, povandenines sroves veikia kaip joms reikia. As jau bent zinau kur papuoliau dabar, ne visai nuo sugebejimu priklausys ar islaikysi ar ne cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(sandrious @ 2007 08 14, 21:03)
Sveikutes! Prisijungsiu prie kovojanciuju del teises vairuoti biggrin.gif ir jau vairuojanciu masiniukus (mm pavydu  rolleyes.gif  ) . Tai vat, poryt (16 diena) mano didzioji diena - laikysiu praktikos egzamina "Regitroje". Jaudinuosi kaip niekad gyvenime, bet ruosiuos susitvardyt ir nulaikyt koja ant sankabos. Iskilo man klausimelis beskaitynejant. Apie sveikatos pazyma, kuria reikes nestis i Regitra. Ar joje butinai turi buti irasyta kraujo grupe? Nes man gydytoja kai rase pazyma tik paklause ar as pase neturiu kraujo grupes. Pasakiau kad ne. Ir ji nesiule net tirtis ir nustatynet, pasak jos, kraujo grupe jei nori tik gali isirasyt i teises. Bet, kadangi man dabar pries egzamina visokiausiu paranojisku minciu kyla, tai suabejojau ir del sito... Gal kas nors ejo irgi be kraujo grupes?  help.gif

Nepergyvenk, viskas bus gerai ir islaikysi... mirksiukas.gif O del kraujo grupes pas mane nei pase nei sveikatos pazymoje jos nebuvo ir niekas net neuzsimine apie ja... mirksiukas.gif

Kas del egzamino regitroje, tai as vaziavau nepamenu su kokia masina, bet su viena is tu naujesniu, regis polo buvo, kur atbulinis begis metasi tik paspaudus mygtuka ant begiu "lazdos" Pagrindine jos problema, kad sunkiai metasi pirmas ir antras begis..kaip man aiskino egzaminuotojas, kad ten kazkaip spyruokle itempta, todel reikia stipriau mesti..nes as su ja laikant egza uzgesau nezinau kiek kartu...tada paprasiau leisti sustoti ir pasimetyti begius....tada pasibandziau ir viskas ciki buvo... smile.gif o siaip ji labai gerai vaziuoja ir jei gerai permeti begius negesta (nes as del netinkamo imesto begio uzgesdavau, bet tik aiksteleje ir is jos isvaziuojant).. labai supratingas buvo egzaminuotojas, na dar jis toks mergisius, tai dar ir tas padejo, nes as su juo plepejau, vis kalbindavau ji, tai man manau, del to atleido kelias klaideles... o kai pamate, kad ant sankabos dreba koja, cia taip buvo jau leidziantis nuo kalniuko ir sukantis ribotoj aikstelej, tai sako jis man sustok, as sustojau, imeciau laisva, jau galvojau, kad kazka ne taip padariau ir egzaminas baigtas jau...o jis man sako, baik drebint koja ant sankabos... lotuliukas.gif as jam aha tikrai labai baisiai dreba... sakau, ko cia as bijau, juk nepirma karta vaziuoju, jis man pritare...dar paskui sako jei nori islipk ir nusiramink... bet as net neislipusi susiemiau ir viska aiksteleje padariau idealiai... 4u.gif Dar viena klaida, kokia daro instruktoriai mokindami parkuotis ir manevruoti aiksteleje, tai pastebejau ir as ir mano tetis ( nes stebejo egzamina kaip as laikiau ir kiti), kad jie mokina mus parkuotis pagal kuoliukus, atsimatuok taip ir taip, bet regitroje ten jau buna siek tiek viskas kitaip sustumdyta..kas buvo atsitrenkes, tai dar kitur stovi gairele.... visa tai ka instruktorius sake tai tik orientyrui, bet reikia neskubeti ir paciai manevruoti, vaira pasukineti... svarbiausia neskubeti,nes pirma karta ir neislaikiau, nes paskubejau... juk taves niekas nevaro ir neskubina... visada reikia galvoti kaip pasitaisyti... kokia klaida maciau, kuria merginos daro taisydamosis, kad ir ivaziuojant istrizai, tai kad kai taisosi bando sugrizti i pradine padeti tai yra siek tiek desiniau, bet geriausia pavaziuoti i prieki ir issitiesinti siek tiek masina, o paskui vel atbuliniu vaziuojant vis pasitaisyti.. visada pavaziavus i prieki tiesiau, lengviau atgal paskui ivaziuoti... o kai bandai vel sugrizti i ta pacia padeti is kurios pradejai parkuotis, jau buna baisiai sudetinga.. as pirma karta taip pat tokia klaida padariau, o paskui paaiskino po nepavykusio egzamino ir egzaminuotojas ir dar teits... tada sekancia diena ejau ir islaikiau.... Vo kiek daug prirasiau, tikiuosi supratot kas nors ka nors... doh.gif biggrin.gif zinoma visada lengviau yra parodyti nei nupasakoti, bet vistiek gal pades.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 14 rugpjūčio 2007 - 22:40