QUOTE(d-oncek @ 2007 08 14, 19:37)
Kai pakviecia laikyt reikia pasirasyt ant lapo-kitoj pusej yra ir egzaminatoriaus pavarde ir marsruto nr. ir kokia masina.Reik paklaust-tada pasako,nes jiems tai eiline darbo diena ir tingi turbut pasakot
Aisku, as nieko neprisimenu, gal kazka ir pasirasinejau, bet jau skaityt matyt ne ta kondicija buvo is strioko
. O del marsruto tai irgi jei pasakytu toks ir toks nr, tai tikrai nezinau jokio marsruto, net visais nevazinejau su instruktorium, o jei ir vazineciau neatsiminciau
! Man taip sake kad pasakys i kuria puse vaziuot, kada pasukt, tai tikiuosi taip ir bus
O kokios masinos, ar vieni dyzeliai ar ir benzininiu kokiu yra, kokia kazin lengviausiai vairuojasi, pvz. man taip sunkiai valdesi sankaba, kad labai keista kad taip, nei su viena masina tiek vargo neturejau kiek ten!! Gal ten kas nureguliuota, kad kuro maziau imtu tai gaza istisai reikia ziuret kad per mazai nebutu, net nezinau, o gal tokia tik pasitaike sunki
As kaip lekiau is tos regitros apakus, tai net idemiau neapziurejau to golfo kur vaziuot dave, na bet anra karta busiu atidesne ir jau zinosiu ko laukt, ir labai padejo temos dalyviu pastebejimai ir patarimai pasidaryt kazkokias isvadas
Papildyta:
QUOTE(sandrious @ 2007 08 14, 23:03)
Sveikutes! Prisijungsiu prie kovojanciuju del teises vairuoti
ir jau vairuojanciu masiniukus (mm pavydu
) . Tai vat, poryt (16 diena) mano didzioji diena - laikysiu praktikos egzamina "Regitroje". Jaudinuosi kaip niekad gyvenime, bet ruosiuos susitvardyt ir nulaikyt koja ant sankabos. Iskilo man klausimelis beskaitynejant. Apie sveikatos pazyma, kuria reikes nestis i Regitra. Ar joje butinai turi buti irasyta kraujo grupe? Nes man gydytoja kai rase pazyma tik paklause ar as pase neturiu kraujo grupes. Pasakiau kad ne. Ir ji nesiule net tirtis ir nustatynet, pasak jos, kraujo grupe jei nori tik gali isirasyt i teises. Bet, kadangi man dabar pries egzamina visokiausiu paranojisku minciu kyla, tai suabejojau ir del sito... Gal kas nors ejo irgi be kraujo grupes?
As tiksliai nezinau, bet kai pagalvoji jei pase ne visi turi, tai ir toj pazymoj gal nebutina, gali savo patogumui kada nors isidet kai tirsies vis tiek kazkada krauja paprasyk kad idetu ta stampeli, o taigi ne pagal krauja tiria ar gali vairuot, akis tikrina pagrinde. Pas mane buvo pase, tai idejo stampa. Jau jei butinai reiketu, tai turetu duoti iskart siuntima tirtis, net pazymos manau neduotu be rezultatu.
Kur kas svarbiau dabar ta jauduli del egzamino nugalet, as ejau labai ramiai, isivaizdavau kad labai viska moku, o tik ant kalnelio pastovejau ir parejau namo, tai jau buvo visai neramu
As einu 17d. antra karta ir nezinau ar pervaziuosiu ta kalnuzeli ar ne, o kur dar visa kita, taip kad nusiteik labai viskam, nes labai daug nuo ko priklausysi, povandenines sroves veikia kaip joms reikia. As jau bent zinau kur papuoliau dabar, ne visai nuo sugebejimu priklausys ar islaikysi ar ne
.