Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(KibirVibir @ 2007 08 12, 10:13)
be to, juk aikštelė tai filmuojama, kiek suprantu, tai jis važiuos aikštelėje, o mieste - ne  g.gif  g.gif  žodžiu, man pikta, kad mokausi, nervinuosi, o kažkam taip viskas lengvai, nors ir už ko gero nemenką sumą  g.gif  g.gif  verysad.gif

Bet vistiek "ten" pazystamu reikia turet,nes siaip sau instruktoriui nepaduosi.

QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 12, 12:15)
Anksčiau teisės kainavo tik 1000 Lt...Nemanau, kad dabar labai brangiau...Visai apsimoka jas nusipirkti ir ramiai mokytis vairuoti, nes tie visi egzai tiek nervų suėda...Aš iki šiol negaliu ramiai žiūrėti į mokomuosius automobilius...Mane krečia...

Man irgi gaila mokinuku.Su uzuojauta i juos ziuriu biggrin.gif
QUOTE(ingere @ 2007 08 12, 13:22)
Merginos, tik nenusiminkite, kurios neišlaikėte iš pirmo karto, juk iš tikrųjų yra labai sunku...o skaudžiausia, kad mažos klaidelės pakiša koją doh.gif Kiek žinau, kad ne tik bus įrengtos filmavimo kameros, bet ir automobiliuose kažkokia sistema (tipo radaras), kuris fiksuos klaidas...Taip jau yra Latvijoje ir Estijoje g.gif

Jo,tikrai sunku,bet kartais pasiseka thumbup.gif
Atsakyti
gaila mokinukų, bet šiandien labai pagailo instruktoriaus unsure.gif mane su mokine namo vežė doh.gif kai pati prie vairo nejutau schmoll.gif KAIP važiuoju, o kai vežė tai noras šalmo ir apsaugos sprandui paprašyti. scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 13, 12:05)
Man išvis šlykšti ta regitros tvarka, pinigų melžimas. Ot įdomu būtų, jei kas kokį tyrimą atliktų, paimti vairuotoją profesionalą (kad ir kokį vairavimo instruktorių) ir tipo jis egzaminą laiko, įdomu, ar išlaikytų  doh.gif

Pilnai pritariu, pinigu melzimas valstybinis, ir nieko niekas negali padaryti. Mano pazistamas Olandijoj laike tai pas juos irgi tas pats, va kai paskaitau tai tas pats tip top ir ten darosi, nes pats geidziamiausias dokumentas yra vairavimo teises visame pasaulyje, tai issidirbineja kaip tik gali, ir mes i europini lygi lygiuojames pasirodo, issidirbinejime neatsiliekam...
Atsakyti
aš esu ne iš Kauno, bet ten laikysiu poryt teoriją. gal kas žinote kaip pasiekti Regitrą nuo Kauno Kalniečių, jei turiu galimybę važiuot tik su viešuoju transportu?
Atsakyti
sveikos klaipedietes. ilgai ieskojau kur galima butu rasti internete ar kas turetu klaipedos regitros vairavimo egzamino marsrutus. taigi supratau kosk tai bergzdzias darbas ir nusprendziau imtis saviveiklos ax.gif
jei kam reikia, galiu padeti, nes turiu klaipedos marsrutu nuotraukas biggrin.gif
p.s. rasykit zinute privaciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriste88: 13 rugpjūčio 2007 - 15:14
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 12, 12:15)
Anksčiau teisės kainavo tik 1000 Lt...Nemanau, kad dabar labai brangiau...Visai apsimoka jas nusipirkti ir ramiai mokytis vairuoti, nes tie visi egzai tiek nervų suėda.

Jei neišmoksti susitvarkyt su nervais egzamino metu, gal už vairo ne visai laikas. Nusipirkti už tokią kainą neapsimoka, nes iš tiek kartų, kiek gali nusipirkti už parašytą sumą, tikrai išlaikysi pats. Legaliai. Sėdi už vairo - turi mokėt susitvarkyt su stresu, o jei tik stresas trukdo išlaikyti, tai gal dar palaukti - nes egzaminas musėt mažiausias galimas stresas už vairo.

QUOTE(Auksėja @ 2007 08 13, 12:06)
Man irgi gaila mokinuku.Su uzuojauta i juos ziuriu biggrin.gif

O man negaila, man mokytis patiko.

QUOTE(zossia @ 2007 08 12, 21:48)
kai pagalvoji gi niekas neina egzaminu laikyt jei net i garaza ivaziuot nemoka

žinok eina bigsmile.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2007 08 12, 22:11)
teorija draugas pirko pries pora savaiciu kainavo 2500  doh.gif 

o leiskit paklausti ką jis kely veiks nė taisyklėse nesiorientuodamas blink.gif doh.gif Nu persiprašau, kaip reikia nesiorientuoti, jei jau moka tiek, už kiek kone 100 kartų laikyt galima? doh.gif blink.gif Ir toks jau važineja laimingas gatvėse?

QUOTE(Gege @ 2007 08 13, 09:30)
ką daryt?? jau visai nervai nelaiko..

blink.gif galvočiau kur skųstis, kad pasiimti pažymėjimą, pasiimčiau, eičiau laikyti Regitron, o nesėkmės atveju eičiau mokytis papildomai kitur. Nežinau kur konkrečiai, gal skambtelt šiap kokion kiton (normalion) mokyklon ir paklausti patarimo. T.y. prašyt pakonsultuot kiek gali sau leist mokyklos kiek ne , nes taviškė kiek suprantu to vistiek nepasakys unsure.gif Arba Regitron ...arba dar kur unsure.gif Gal duotų kokį konkretesnį patarimą

Toks jausmas, kad mokyklai (ar šitam instruktoriui) ryškiai mokinių trūksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 13 rugpjūčio 2007 - 16:24
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 08 13, 14:24)
aš esu ne iš Kauno, bet ten laikysiu poryt teoriją. gal kas žinote kaip pasiekti Regitrą nuo Kauno Kalniečių, jei turiu galimybę važiuot tik su viešuoju transportu?

Kiek žinau tai 11 troleibusas tikrai važiuoja. Išlipti paskutinėje stotelėje. Autobusų tiesioginių nėr, o dėl mikriukų nežinau.
Atsakyti
uj, turiu viena klausima. vazinesiu gatvemis su savo "instruktoriumi" tevu smile.gif o ar galima paciam nuspiesti "M" raides ir is vidines stiklo puses priklijuot?
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 13, 17:07)
Jei neišmoksti susitvarkyt su nervais egzamino metu, gal už vairo ne visai laikas. 
O man negaila, man mokytis patiko.
žinok eina  bigsmile.gif
o leiskit paklausti ką jis kely veiks nė taisyklėse nesiorientuodamas  blink.gif  :

Na jau na,kur egzaminas,ir kur siaip isvaziavimas i gatve,visiskai skirtingi dalykai.Pati pries kiek laiko islaikiai teises,nes jausmas,kad senai rolleyes.gif
Na man gaila ju todel,kad anksciau ar veliau,teks patirti "regitros" teikiamus "malonumus" lotuliukas.gif
Man irgi siaubinga,kai net teorija perka,tai turbut galvoja,kad plyta raudoinam fone reiskia,kad statybu aikstele doh.gif
Na nebent jis uzsiemes zmogus,ir saziningai viska ismokes yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 13, 17:48)
Na jau na,kur egzaminas,ir kur siaip isvaziavimas i gatve,visiskai skirtingi dalykai.Pati pries kiek laiko islaikiai teises,nes jausmas,kad senai  rolleyes.gif

nelabai teisingas jausmas. Prieš nepilnus metus. Kas stresas egzamino metu puikiai pamenu.
Ir sakau, kad privalai su stresu susitvarkyti tiek, kad netrukdytų išlaikymui, nes keliuose pasitaiko didesnių. Tai jei nesusitvarkai su tokiu kai šalia yra žmogus, kuris kritiniu atveju padės, kas bus kai būsi vienas? Labai naivu, kai manoma, kad va čia tik egzamine stresas, tik egzamine sunku, o va keliuose jau viskas ramu ir kaip sviestu patepta.Vienas malonumas, o streso nulis cool.gif

Na man gaila ju todel,kad anksciau ar veliau,teks patirti "regitros" teikiamus "malonumus"  lotuliukas.gif

Tai laikina wink.gif Visi per tai pereina.

Na nebent jis uzsiemes zmogus,ir saziningai viska ismokes yra  unsure.gif

Turbūt. Ypač nesunku patikėti sažiningumu, kai "perkama" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 13 rugpjūčio 2007 - 17:15
QUOTE(kriste88 @ 2007 08 13, 17:13)
sveikos klaipedietes. ilgai ieskojau kur galima butu rasti internete ar kas turetu klaipedos regitros vairavimo egzamino marsrutus. taigi supratau kosk tai bergzdzias darbas ir nusprendziau imtis saviveiklos  ax.gif
jei kam reikia, galiu padeti, nes turiu klaipedos marsrutu nuotraukas  biggrin.gif
p.s. rasykit zinute privaciai

taj kad ir siaip klp nedidele, tuos marsrutus per privalomus pravazineji panasiai...
Atsakyti
QUOTE(kriste88 @ 2007 08 13, 16:48)
uj, turiu viena klausima. vazinesiu gatvemis su savo "instruktoriumi" tevu smile.gif  o ar galima paciam nuspiesti "M" raides ir is vidines stiklo puses priklijuot?

galima,s varbu kad ta M raide gerai matytusi mirksiukas.gif

del pirkimo teisiu, mano atveju dragas vazinejo be teisiu daugiau nei 5metus ir nei kart nebuvo policijos sustabdytas, reik pripazinti kad ir teises pirktos- tvarkingai vaziuoja zmogelis. O pirko jas nes darbas su tarnybiniu auto ir be tesiu savaime aisku niekas neduotu jam transporto priemones tarnybines.
teroija yra buvo ir bus brangesne nes sicia reikia daugiau kam sumoketi, juk sedi prie pc kartu su kitais ir pati "sprendi" o kazkas juk turi but viska sutvarkes taip kad fiksuotu tik taip kad rezultatas butu "islaikyta" kai tuo tarpu laikyti vairavima sumokejus pinigus(is anksto nes ta pacia diena niekas neima) tai moki tik instruktoriui, o kuo maziau tarpininku tuo pigiau ax.gif

Ir reikia pripazinti kad toli grazu negalima teigti, jog tie kurie teises "nusipirko" vazineja blogiau uz tuos kurie patys is pirmo ar is simtas pirmo karto islaike smile.gif
Atsakyti