tik įdomu, kur tos kameros įmontuotos, nes aš po teorijos egzo biškiuką pažiūrėjau, kaip kiti laiko tai kamerų niekur nesimatė...
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 12, 12:53)
tai kad liudesis apima neislaikius atrodo kas cia tokio bet va as po vakar ir siandien vis mintys lenda...reik uzsimint kazkokiu darbu kad negalvociau
tia kam tada tas egzaminuotojas reikalingas jei dar ir radara irengs klaidoms fiksuoti???liudna kad jie daro pelna varydami mokinius i nevilti kai riekai daug kartu laikyti
Papildyta:
o kiek tu atbiliniu galima daryti??? jei tau sako jau isnaudojai
tia kam tada tas egzaminuotojas reikalingas jei dar ir radara irengs klaidoms fiksuoti???liudna kad jie daro pelna varydami mokinius i nevilti kai riekai daug kartu laikyti
Papildyta:
o kiek tu atbiliniu galima daryti??? jei tau sako jau isnaudojai
Kiekvienam pratimui galima du kartus atbulinį įjungti. Gyvenime, kiek norėsim, tiek ir įjunginėsim, tą atbulinį, kol įsiparkuosim. Griežtokos, čia tos taisyklės, bet gal ir gerai
tai kad su golfu lengva vaziuot isvis....man lengviausia yra kai yra dyzelis bet gi ir regirtoj dyzelis tia neturetu kilt sunkumu...aiksu jaudulys viska padaro
Papildyta:
aisku kai mes vaziuosim patys kitiap darysim.ir tu atbuliniu ....grieztos greiztos taisykles dar manau ir nuo egzaminuotojo prikaluso o tai imsi ir prikips prie smulkmenos...kaikurios klaideles galetu buti atleidziamos gi pradziamoklsiai aisku jei kelia gresme kitiems tai be kalbu
Papildyta:
QUOTE(Reddel @ 2007 08 12, 21:55)
Kiekvienam pratimui galima du kartus atbulinį įjungti. Gyvenime, kiek norėsim, tiek ir įjunginėsim, tą atbulinį, kol įsiparkuosim. Griežtokos, čia tos taisyklės, bet gal ir gerai
aisku kai mes vaziuosim patys kitiap darysim.ir tu atbuliniu ....grieztos greiztos taisykles dar manau ir nuo egzaminuotojo prikaluso o tai imsi ir prikips prie smulkmenos...kaikurios klaideles galetu buti atleidziamos gi pradziamoklsiai aisku jei kelia gresme kitiems tai be kalbu
QUOTE(KibirVibir @ 2007 08 12, 09:13)
vakar instruktorius pasiūlė dar vieną pamoką pirmadienį, nes vaikinas atsisakė vienas pravažiavimo, mat " "Regitroje" jam ir taip viską sutvarkys" tai kaip suprasti, mielosios, tai reiškia, kad jis darosi padirbtas teises, ar kažkaip įmanoma susimokėti ir išvis nevažiuoti, bet teises gauti legalias? be to, juk aikštelė tai filmuojama, kiek suprantu, tai jis važiuos aikštelėje, o mieste - ne žodžiu, man pikta, kad mokausi, nervinuosi, o kažkam taip viskas lengvai, nors ir už ko gero nemenką sumą
taip, tikrai yra sitaip ir manau dar bus... o kaip vyksta viskas- sedi tu uz vairo ir vaziuoji pati visur - tik nepamirskime gerbiamieji,kad instruktorius kuris buna jau nupirktas, kai reik paspaudzia stabdzius,kai reik gaza - kad atrodytu kad viska jus padarete gerai
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 12, 11:15)
Anksčiau teisės kainavo tik 1000 Lt...Nemanau, kad dabar labai brangiau...
nekainuoja 1000lt bent jau vilniuj, utenoj ir kaune (kalbu apie vairavima nes teorija draugas pirko pries pora savaiciu kainavo 2500 kai tuo tarpu pats vairavimas vos daugiau nei minimali alga )
nu bet teoriją už tokią kainą pirkti tai ką aš žinau...
QUOTE(ingakalnis @ 2007 08 12, 22:11)
teorija kainavo 2500
Nieko sau, už ką ten tiek mokėti
o kad vairavimas 1000lt nekainuoja aš irgi girdėjau
bet pati tokių pinigų neturiu anyway... ir noriu išsilaikyt savo jėgom
kaip seksis - matysim netolimoje ateityje
bet pati tokių pinigų neturiu anyway... ir noriu išsilaikyt savo jėgom
kaip seksis - matysim netolimoje ateityje
Užsirašiau aš ketvirtadieniui mokykliniam vairavimo egzaminui, o po kelių valandų regitros vairavimo egzaminui. Tik dabar jau pradįjau dvejoti, ar man pavyks tą mokyklinį pagaliau išsilaikyt. Šiandien 7 ryto rada kelis praleistus skambučius iš nežinomo numerio. neseniai perskambinau, sako, čia instruktorius toks ir toks (pas kurį egzaminui užsirašiau). kodėl neatėjote, jūs pas mane 3 kartus užsirašiusi. ką čia nusišnekat, rėkiu, pas jus tik egzaminui užsirašiau. ir jokių papildomų pamokų jūsų mokykloj tikrai daugiau neimsiu. sako, taigi skambinotės ir užsirašėt. nesusiturėjau, pasiunčiau jį ir numečiau ragelį. negi jau jie šitokiu būdu iš manęs bapkes nori lupt?? jeigu pradės man ir toliau aiškint, kad aš užsirašiau nebūtom pamokom ir reikalaus kad sumokėčiau pinigus? ką daryt?? jau visai nervai nelaiko..
Skaitykite merginos, ką rašo L.T. apie vairavimo instruktorius:
http://www.lt24.lt/l...viewitem/18094/
QUOTE(ingere @ 2007 08 13, 10:58)
Skaitykite merginos, ką rašo L.T. apie vairavimo instruktorius:
aha, jau delfi skaičiau, tik nesuprantu, kodėl instruktoriai, dirbdami neoficialiai nori tiek pat ar net daugiau pinigų iš mokinio negu vairavimo mokykla? juk vairavimo mokykla ir mokesčius moka ir dar visokių administracinių išlaidų turi. žodžiu, išnaglėjo tie instruktoriai...
Bet kažkoks absurdas Plauna pinigėlius, kaip reikia, ir dar visaip gązdina: tai eilės pas juos, tai vairuot nemoki, be papildomų pamokų...Aš nesuprantu, kas čia darosi...
Papildyta:
O tavo Gege situacija tai iš vis absurdiška...Kažkokie nenormalūs, net vairavimo mokyklos pažymėjimo nenori išduoti...Tai taip išeina, jei turi pinigų, mokaisi tol, kol jiems atrodo, kad gerai, o jei - neturi, ką daryti...
Papildyta:
O tavo Gege situacija tai iš vis absurdiška...Kažkokie nenormalūs, net vairavimo mokyklos pažymėjimo nenori išduoti...Tai taip išeina, jei turi pinigų, mokaisi tol, kol jiems atrodo, kad gerai, o jei - neturi, ką daryti...
Man išvis šlykšti ta regitros tvarka, pinigų melžimas. Ot įdomu būtų, jei kas kokį tyrimą atliktų, paimti vairuotoją profesionalą (kad ir kokį vairavimo instruktorių) ir tipo jis egzaminą laiko, įdomu, ar išlaikytų