Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

vakar instruktorius pasiūlė dar vieną pamoką pirmadienį, nes vaikinas atsisakė vienas pravažiavimo, mat " "Regitroje" jam ir taip viską sutvarkys" g.gif tai kaip suprasti, mielosios, tai reiškia, kad jis darosi padirbtas teises, ar kažkaip įmanoma susimokėti ir išvis nevažiuoti, bet teises gauti legalias? be to, juk aikštelė tai filmuojama, kiek suprantu, tai jis važiuos aikštelėje, o mieste - ne g.gif g.gif žodžiu, man pikta, kad mokausi, nervinuosi, o kažkam taip viskas lengvai, nors ir už ko gero nemenką sumą g.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
cia rimtai aikstele filmuojama???ar tik kazkuriam filiale ar visuos? g.gif
Atsakyti
nu nežinau, ar filmuojama...
bent jau Kaune tai nežinau, kur tos kameros sudėtos - nesimato niekur schmoll.gif

o kad galima teises po blatu gaut - faktas...
ir nebūtinai kosminės sumos reikia...
reikia ten turėt gerų pažįstamų arba pažįstamų pažįstamų...
deja, tokia realybė dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 12 rugpjūčio 2007 - 11:11
Anksčiau teisės kainavo tik 1000 Lt...Nemanau, kad dabar labai brangiau...Visai apsimoka jas nusipirkti ir ramiai mokytis vairuoti, nes tie visi egzai tiek nervų suėda...Aš iki šiol negaliu ramiai žiūrėti į mokomuosius automobilius...Mane krečia...
Atsakyti
Vilniuje aikštelės filmuojamos, vakar laikiau antrą kartą , viską aikštelėje padariau gerai ir prie T formos pratimo jau išvažinėjant liečiau kuoliuką, tai abydna verysad.gif nes mačiau, kad liesiu: sakau, galima atbuliniu pavažiuot, o jis ne tavo atbuliniai jau isnaudoti, g.gif teko list ir nepralindau. Sakau, gal kaip nors: jis ne, mus filmuoja, teks pėdint trečią kartą, bet jau pradeda azartas imt, kiek gi aš dar čia kankinsiuosi unsure.gif
Atsakyti
Merginos, tik nenusiminkite, kurios neišlaikėte iš pirmo karto, juk iš tikrųjų yra labai sunku...o skaudžiausia, kad mažos klaidelės pakiša koją doh.gif Kiek žinau, kad ne tik bus įrengtos filmavimo kameros, bet ir automobiliuose kažkokia sistema (tipo radaras), kuris fiksuos klaidas...Taip jau yra Latvijoje ir Estijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 12, 13:22)
Merginos, tik nenusiminkite, kurios neišlaikėte iš pirmo karto, juk iš tikrųjų yra labai sunku...o skaudžiausia, kad mažos klaidelės pakiša koją doh.gif Kiek žinau, kad ne tik bus įrengtos filmavimo kameros, bet ir automobiliuose kažkokia sistema (tipo radaras), kuris fiksuos klaidas...Taip jau yra Latvijoje ir Estijoje g.gif

tai kad liudesis apima neislaikius verysad.gif atrodo kas cia tokio bet va as po vakar ir siandien vis mintys lenda...reik uzsimint kazkokiu darbu kad negalvociau g.gif biggrin.gif
tia kam tada tas egzaminuotojas reikalingas jei dar ir radara irengs klaidoms fiksuoti???liudna kad jie daro pelna varydami mokinius i nevilti kai riekai daug kartu laikyti
Papildyta:
QUOTE(Reddel @ 2007 08 12, 13:02)
Vilniuje aikštelės filmuojamos, vakar laikiau antrą kartą , viską aikštelėje padariau gerai ir prie T formos pratimo jau išvažinėjant liečiau kuoliuką, tai abydna  verysad.gif nes mačiau, kad liesiu: sakau, galima atbuliniu pavažiuot, o jis ne tavo atbuliniai jau isnaudoti,  g.gif teko list ir nepralindau. Sakau, gal kaip nors: jis ne, mus filmuoja, teks pėdint trečią kartą, bet jau pradeda azartas imt, kiek gi aš dar čia kankinsiuosi  unsure.gif

o kiek tu atbiliniu galima daryti??? g.gif jei tau sako jau isnaudojai
Atsakyti
Taip, ir man labai liudna jau kelios dienos istisai galvoju kaip durnai gavosi man su tuo egzu. Per estakada nepervaziavau niekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponicka: 12 rugpjūčio 2007 - 14:44
QUOTE(ponicka @ 2007 08 12, 15:40)
Taip, ir man labai liudna jau kelios dienos istisai galvoju kaip durnai gavosi man su tuo egzu. Per estakada nepervaziavau niekaip...

nieko islaikysim kita kaarta...bet visvien liudna bent jau man
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 12, 13:10)
nu nežinau, ar filmuojama...
bent jau Kaune tai nežinau, kur tos kameros sudėtos - nesimato niekur  schmoll.gif

o kad galima teises po blatu gaut - faktas...
ir nebūtinai kosminės sumos reikia...
reikia ten turėt gerų pažįstamų arba pažįstamų pažįstamų...
deja, tokia realybė dry.gif

taip ir as manau, jei turi pazistamus - tai ir teises lengvai gali turet, bet baisiausia kai tokie isvaziuoja i gatves ir sukelia avarines situacijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 12, 10:48)
cia rimtai aikstele filmuojama???ar tik kazkuriam filiale ar visuos? g.gif

Vilniuje tikrai filmuojama. mano vienos drauges kazkoks tolimas pazistamas ten dirba. Cia del to sudeta, kad daug kas teises pirkosi.

O i sita diskusija atejau, nes pati neseniai laikiau teises, primakart nepavyko. Tada atejau butent i sita diskusija (nors dar uzsiregistravus nebuvau) ir paskaicius kiek aprimau, nes taip blogai jauciaus - pirmas egzas gyvenime, kurio neislaikiau. Na bet po to birzelio 1-a vel nuejau ir issilaikiau, viskas kazkaip graziai graziai praejo. Tie instrktoriai dabar visai draugiski man rodos. Tik i juokus tai nesileis, bandziau kiek itampa numusti ir pasneket, bet jis nesidave. Bet islaikiau ir lb lb laiminga buvau, kaip ant sparnu parskridau.
Kai pirmakart neislaikiau, tai galvojau, nekesiu vairavimo, kazkokia nesamone. Tai spekit, pamilau dabar ji, visus siulausi vezioti visur. Zodziu labai dziaugiuos, kad nepasidaviau savo nenorui ir baimei nelaikyti.

Sekmes visoms!
Atsakyti
Ir Kaune filmuojama, patys egzaminuotojai pasake, ir man ir mano draugem, tai atseit negali niekuo padet aistelej, nors zinau ne viena atveji kai pasnibzda kad nekrutetu lupos koki patarima, bet nezinau, ar cia reikia jam patikt, ar siaip is zmogiskumo pagaili, kai pagalvoji gi niekas neina egzaminu laikyt jei net i garaza ivaziuot nemoka, o kai savo reikes vairuot auto, tai ir pasirupins dar labiau kad neivaziuot i ka nors, as taip galvoju, ir anksciau sake kad galima su ta pacia masina laikyt kur mokeisi budavo, tai daugiau ir islaikydavo zmoniu is 1 karto, o dabar as irgi eisiu penktadieni perlaikyt, 2 kartas bus, nezinau ko cia reikes prigert kad neimtu panika, tokia apeme panika kad baisu, kai tada isedau, masinos nepazistu, gesta tas golfas, tragedija visiska, ir diedas toks gana itampinis pasitaike, na taip klaikiai jauciausi, nes taip mane gyre kai mokiausi vairuot, ir se tau kad nori... Tik kai specialiai susiradau sita foruma paskaiciau apie kitu zmoniu patirti, tai irgi apsiraminau kad ne man vienai taip buna, ir taip jauciasi, esam nelaimes draugai:)
Atsakyti