Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Sėkmės merginoms, kurios rytoj laiko praktinį egzaminą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aš jau užsiregistravau egzaminui, po ~2 savaičių...

bet ot višta kokia, tik šiandien įsiskaičiau, kad registruojantis reikalingas ne v.m. baigimo pažymėjimo nr., o teorijos egzamino kortelės nr doh.gif lotuliukas.gif
būčiau jau seniau užsiregistravus smile.gif

kažin kodėl 10 val laikas toks populiarus g.gif

kas jau išlaikėte Kaune, ką manot apie eismą Raudondvario plente 10:30 unsure.gif
ar geriau į Regitros darbo pabaigą registruotis g.gif
Atsakyti
butu labai naudinga suzinoti is kitu patirties, kuriuo laiku geriausiai laikyti praktini egzamina ax.gif darbo dienomis ir sestadieni
Atsakyti
QUOTE(kriste88 @ 2007 08 11, 12:55)
butu labai naudinga suzinoti is kitu patirties, kuriuo laiku geriausiai laikyti praktini egzamina ax.gif  darbo dienomis ir sestadieni

klaipedoje laikiau 9h darbo diena - man buvo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Aš laikiau penktadienį 14 val, bet kadangi egzaminuotojas buvo laisvas, tai egzaminas prasidėjo 13.30 val...man buvo labai patogus laikas g.gif
Atsakyti
negaliu ka nervas ima mad.gif ir cray.gif cray.gif neislaikiau is pirmo karto.....pasimaise nelaikiu senute kazkokia pesciuju perejoje(sory bet dabar esu pikta sioj situacijoj) tai as norejau svelnai pristabdyt ir i 2pavara isijungt ir butu spejsu praeit jin.o tas egzaminuotojas ant stabdziu bac stipriai ir viskas egzas baigtas cray.gif cray.gif cray.gif dar kas keisciausia pradejo kalisnet manes po kapotu kas kaip...kai stebejau neikas kitu nekalusinejo tokiu dalyku schmoll.gif
ar daug kas neislaiko is prmo karto ar tik as vienintele tokia kvaila???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinginiuke: 11 rugpjūčio 2007 - 19:38
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 11, 20:36)
negaliu ka nervas ima  mad.gif ir  cray.gif  cray.gif neislaikiau is pirmo karto.....pasimaise nelaikiu senute kazkokia pesciuju perejoje(sory bet dabar esu pikta sioj situacijoj) tai as norejau svelnai pristabdyt ir i 2pavara isijungt ir butu spejsu praeit jin.o tas egzaminuotojas ant stabdziu bac stipriai ir viskas egzas baigtas  cray.gif  cray.gif  cray.gif dar kas keisciausia pradejo kalisnet manes po kapotu kas kaip...kai stebejau neikas kitu nekalusinejo tokiu dalyku schmoll.gif
ar daug kas neislaiko is prmo karto ar tik as vienintele tokia kvaila???

nepergyvenk 4u.gif
aš vakar kai važinėjau su instruktorium, tai kai jau gatvėj buvo žmogus, bet dar kitoj pusėj, tai mes pravažiavom ax.gif
bet šiaip per egzą sakė būtinai sustoti...
išlaikysi kitą kartą, tik kad pinigėlių biškį gaila... niu bet daug kas dabar ne iš pirmo išlaiko... sad.gif

koks mašiniukas pasitaikė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 11, 21:15)
nepergyvenk 4u.gif
aš vakar kai važinėjau su instruktorium, tai kai jau gatvėj buvo žmogus, bet dar kitoj pusėj, tai mes pravažiavom  ax.gif
bet šiaip per egzą sakė būtinai sustoti...
išlaikysi kitą kartą, tik kad pinigėlių biškį gaila... niu bet daug kas dabar ne iš pirmo išlaiko... sad.gif

koks mašiniukas pasitaikė? ax.gif

na jo gial siektiek ir pinigeliu ir nusivilimas verysad.gif ta irgi girdejau kad daugkas neislaiko is pirmo akrto bet kazkaip tikejau labai
o masiniukas man geras kliuvo manau blush2.gif golfas tai nediduke tai gerai ri pati mokaius su golfu tik biskuka ne tokiu naujesniu blush2.gif
ar jei specialiai prie smulkmenu kimba kad jiem daugiau pinigeliu butu rolleyes.gif ???nes kad neislaiko is pirmo karto..aisku nevisi bet...
viena kaip pasakojo kad nezvilgciojo i veidrodelisu daznai nors ir nesirikaivo ir viskas arba kai rikiavos i kita juosta paziurejo ne i sonini o i galini ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinginiuke: 11 rugpjūčio 2007 - 20:43
aišku smile.gif

nepergyvenk, mano brolis pernai laikė tris kartus ... doh.gif
visai atmušė norą jam ir pasitikėjimą tos nesėkmės...
šiemet laikys ketvirtą kartą dry.gif važiuos papildomai su mano instruktoriumi - turėtų pasisekti jam šįkart, nes važiuoja tai neblogai visai, parkuojasi dar geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 11, 21:42)
aišku smile.gif

nepergyvenk, mano brolis pernai laikė tris kartus ...  doh.gif
visai atmušė norą jam ir pasitikėjimą tos nesėkmės...
šiemet laikys ketvirtą kartą dry.gif važiuos papildomai su mano instruktoriumi - turėtų pasisekti jam šįkart, nes važiuoja tai neblogai visai, parkuojasi dar geriau  smile.gif

tai man po siandienos dingo noras vazinetis nors patiko kai mokiaus..ir visa diena viakstau kaip nesava vis tos mintys lenda doh.gif
Atsakyti
Nenusimink, čia juk verslas, tik jau neprarask pasitikėjimo savimi, o tvirtai nusiteikus laikyk antrą kartą !
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 11, 22:01)
Nenusimink, čia juk verslas, tik jau neprarask pasitikėjimo savimi, o tvirtai nusiteikus laikyk antrą kartą !

pasistengsiu
Atsakyti