Sėkmės merginoms, kurios rytoj laiko praktinį egzaminą
aš jau užsiregistravau egzaminui, po ~2 savaičių...
bet ot višta kokia, tik šiandien įsiskaičiau, kad registruojantis reikalingas ne v.m. baigimo pažymėjimo nr., o teorijos egzamino kortelės nr
būčiau jau seniau užsiregistravus
kažin kodėl 10 val laikas toks populiarus
kas jau išlaikėte Kaune, ką manot apie eismą Raudondvario plente 10:30
ar geriau į Regitros darbo pabaigą registruotis
bet ot višta kokia, tik šiandien įsiskaičiau, kad registruojantis reikalingas ne v.m. baigimo pažymėjimo nr., o teorijos egzamino kortelės nr
būčiau jau seniau užsiregistravus
kažin kodėl 10 val laikas toks populiarus
kas jau išlaikėte Kaune, ką manot apie eismą Raudondvario plente 10:30
ar geriau į Regitros darbo pabaigą registruotis
QUOTE(kriste88 @ 2007 08 11, 12:55)
butu labai naudinga suzinoti is kitu patirties, kuriuo laiku geriausiai laikyti praktini egzamina darbo dienomis ir sestadieni
klaipedoje laikiau 9h darbo diena - man buvo pats tas
Aš laikiau penktadienį 14 val, bet kadangi egzaminuotojas buvo laisvas, tai egzaminas prasidėjo 13.30 val...man buvo labai patogus laikas
negaliu ka nervas ima ir neislaikiau is pirmo karto.....pasimaise nelaikiu senute kazkokia pesciuju perejoje(sory bet dabar esu pikta sioj situacijoj) tai as norejau svelnai pristabdyt ir i 2pavara isijungt ir butu spejsu praeit jin.o tas egzaminuotojas ant stabdziu bac stipriai ir viskas egzas baigtas dar kas keisciausia pradejo kalisnet manes po kapotu kas kaip...kai stebejau neikas kitu nekalusinejo tokiu dalyku
ar daug kas neislaiko is prmo karto ar tik as vienintele tokia kvaila???
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 11, 20:36)
negaliu ka nervas ima ir neislaikiau is pirmo karto.....pasimaise nelaikiu senute kazkokia pesciuju perejoje(sory bet dabar esu pikta sioj situacijoj) tai as norejau svelnai pristabdyt ir i 2pavara isijungt ir butu spejsu praeit jin.o tas egzaminuotojas ant stabdziu bac stipriai ir viskas egzas baigtas dar kas keisciausia pradejo kalisnet manes po kapotu kas kaip...kai stebejau neikas kitu nekalusinejo tokiu dalyku
nepergyvenk
aš vakar kai važinėjau su instruktorium, tai kai jau gatvėj buvo žmogus, bet dar kitoj pusėj, tai mes pravažiavom
bet šiaip per egzą sakė būtinai sustoti...
išlaikysi kitą kartą, tik kad pinigėlių biškį gaila... niu bet daug kas dabar ne iš pirmo išlaiko...
koks mašiniukas pasitaikė?
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 11, 21:15)
nepergyvenk
aš vakar kai važinėjau su instruktorium, tai kai jau gatvėj buvo žmogus, bet dar kitoj pusėj, tai mes pravažiavom
išlaikysi kitą kartą, tik kad pinigėlių biškį gaila... niu bet daug kas dabar ne iš pirmo išlaiko...
na jo gial siektiek ir pinigeliu ir nusivilimas ta irgi girdejau kad daugkas neislaiko is pirmo akrto bet kazkaip tikejau labai
o masiniukas man geras kliuvo manau golfas tai nediduke tai gerai ri pati mokaius su golfu tik biskuka ne tokiu naujesniu
ar jei specialiai prie smulkmenu kimba kad jiem daugiau pinigeliu butu ???nes kad neislaiko is pirmo karto..aisku nevisi bet...
viena kaip pasakojo kad nezvilgciojo i veidrodelisu daznai nors ir nesirikaivo ir viskas arba kai rikiavos i kita juosta paziurejo ne i sonini o i galini ir viskas
aišku
nepergyvenk, mano brolis pernai laikė tris kartus ...
visai atmušė norą jam ir pasitikėjimą tos nesėkmės...
šiemet laikys ketvirtą kartą važiuos papildomai su mano instruktoriumi - turėtų pasisekti jam šįkart, nes važiuoja tai neblogai visai, parkuojasi dar geriau
šiemet laikys ketvirtą kartą važiuos papildomai su mano instruktoriumi - turėtų pasisekti jam šįkart, nes važiuoja tai neblogai visai, parkuojasi dar geriau
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 11, 21:42)
aišku
tai man po siandienos dingo noras vazinetis nors patiko kai mokiaus..ir visa diena viakstau kaip nesava vis tos mintys lenda
Nenusimink, čia juk verslas, tik jau neprarask pasitikėjimo savimi, o tvirtai nusiteikus laikyk antrą kartą !
QUOTE(Lock @ 2007 08 11, 22:01)
Nenusimink, čia juk verslas, tik jau neprarask pasitikėjimo savimi, o tvirtai nusiteikus laikyk antrą kartą !
pasistengsiu