Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Bransha sveikinu 4u.gif buvo ir man mintis brendžiuko prieš egzaminą, bet kadangi ryte laikiau, tai pabijojau, kad neduokD užuostų kvapą, tai nžn kaip s ureaguotų, nės netgi sakė nei vienas iš to skyriaus egzaminuotojų nerūko, o čia alkoholis prie vairo.... Sėkmės tau vairuojant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 09:41)
Bransha sveikinu  4u.gif  buvo ir man mintis brendžiuko prieš egzaminą, bet kadangi ryte laikiau, tai pabijojau, kad neduokD užuostų kvapą, tai nžn kaip s ureaguotų, nės netgi sakė nei vienas iš to skyriaus egzaminuotojų nerūko, o čia alkoholis prie vairo....  Sėkmės tau vairuojant  drinks_cheers.gif

nemazai egzaminatoriu ruko, pati maciau wink.gif
Atsakyti
sveikutes.o as drebu kaip drebule pries kiekviena vairavimo pamoka.va siandien irgi nuo pat ryto kojos dreba. blink.gif blink.gif nepatinka instruktorius,o ir mano nesveikas issiblaskymas koja kisa.labai bijau.niekaip neisvaziuoju aiksteles,nesiseka man ten su tais atbulais vaziavimais.nezinau ka daryt.nu daryk ka nori bet kaip uzkeikta man ta aikstele.jau instruktorius uz galvos susiemes vaiksto ir rekia . doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif neisivaizduoju kaip asa islaikysiu ir ka man daryti.vyras neturi laiko pamokinti nes dirba. schmoll.gif doh.gif g.gif baisi situacija. blink.gif blink.gif verysad.gif viskas per ta mano issiblaskyma.ka viena pamoka aiskino-kita jau vel tas pacias klaidas darau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 02, 10:01)
nemazai egzaminatoriu ruko, pati maciau wink.gif

tai taip taip daug kas rūko, tik matomai tam filiale nei vienas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 15:30)
tai taip taip daug kas rūko, tik matomai tam filiale nei vienas  schmoll.gif

Kaune tai tikrai ruko
leidzia reguliuotis veidrodukus ir eina prie tvoreles parukyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulena: 02 liepos 2007 - 15:06
QUOTE(saulena @ 2007 07 02, 15:06)
Kaune tai tikrai ruko

Aha, ir maniškis rūkė, pasikvietė mane, parodė kuri mašina ir pats nuėjo parūkyti. Tai aš per tą laiką viską nusireguliavau neskubėdama, įsipatoginau sėdynėje. biggrin.gif Ir dar liko laiko laukti. Šalia manęs bachuriukas irgi laukė mašinoje savo instruktoriaus, o šis ateidamas sako: gal palenktyniaujame. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2007 07 02, 15:06)
Kaune tai tikrai ruko

aš gi ne apie Kauną kalbu, jau daug kartų rašiau, kad ne Kaune laikiau tongue.gif

Kribuk bet smagu kai žmonės ir tokioj situacijoj nepraranda humoro jausmo biggrin.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 02 liepos 2007 - 21:56
na kaip sekasi egzaminus laikytis? as taip noreciau is pirmo karto islaikyt...gal papildomuose - igausiu daugiau ziniu ir patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 03, 11:05)
na kaip sekasi egzaminus laikytis? as taip noreciau is pirmo karto islaikyt...gal papildomuose - igausiu daugiau ziniu ir patirties  ax.gif

Visos noretu is pirmo karto islaikyt,taciau ne visoms pavyksta,ir tai neturi buti didziausia tragedija mirksiukas.gif Sekmes laikancioms smile.gif
Atsakyti
Man jau kita savaite egzaminas...sekmadieni jau turesiu paskutini vaziavima... jau pradedu truputi bijoti.... vakar vazinejau aiksteleje, tai kazkaip nesiseke man ivaziuoti atbuliniu ir istrizai... na iki sioljokiu bedu nebuvo..na bet vakar niekaip, visk per anksti man ta masina uzsisuka...nezinau ar ne pagal ta gairele orientuojuos ar per toli nuo tu gaireliu vakar atsistojau..o ir nebuvo kaip instruktoriaus paklaust, nes as vis viena vazineju... biggrin.gif reiks akzka is seimynos temptis kartu su savim... biggrin.gif
Atsakyti
pasiemiau siandien teises
dabar laukia pirma kelione - parsivaryti masina is Vilniaus g.gif
Atsakyti
as katik po paskutiniojo privalomo...per TOOOKI lietu vaziavau...uch...nebenoriu tokio ekstrymo doh.gif
Atsakyti