Bransha sveikinu buvo ir man mintis brendžiuko prieš egzaminą, bet kadangi ryte laikiau, tai pabijojau, kad neduokD užuostų kvapą, tai nžn kaip s ureaguotų, nės netgi sakė nei vienas iš to skyriaus egzaminuotojų nerūko, o čia alkoholis prie vairo.... Sėkmės tau vairuojant
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 09:41)
Bransha sveikinu buvo ir man mintis brendžiuko prieš egzaminą, bet kadangi ryte laikiau, tai pabijojau, kad neduokD užuostų kvapą, tai nžn kaip s ureaguotų, nės netgi sakė nei vienas iš to skyriaus egzaminuotojų nerūko, o čia alkoholis prie vairo.... Sėkmės tau vairuojant
nemazai egzaminatoriu ruko, pati maciau
sveikutes.o as drebu kaip drebule pries kiekviena vairavimo pamoka.va siandien irgi nuo pat ryto kojos dreba. nepatinka instruktorius,o ir mano nesveikas issiblaskymas koja kisa.labai bijau.niekaip neisvaziuoju aiksteles,nesiseka man ten su tais atbulais vaziavimais.nezinau ka daryt.nu daryk ka nori bet kaip uzkeikta man ta aikstele.jau instruktorius uz galvos susiemes vaiksto ir rekia . neisivaizduoju kaip asa islaikysiu ir ka man daryti.vyras neturi laiko pamokinti nes dirba. baisi situacija. viskas per ta mano issiblaskyma.ka viena pamoka aiskino-kita jau vel tas pacias klaidas darau
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 02, 10:01)
nemazai egzaminatoriu ruko, pati maciau
tai taip taip daug kas rūko, tik matomai tam filiale nei vienas
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 15:30)
tai taip taip daug kas rūko, tik matomai tam filiale nei vienas
Kaune tai tikrai ruko
leidzia reguliuotis veidrodukus ir eina prie tvoreles parukyti
QUOTE(saulena @ 2007 07 02, 15:06)
Kaune tai tikrai ruko
Aha, ir maniškis rūkė, pasikvietė mane, parodė kuri mašina ir pats nuėjo parūkyti. Tai aš per tą laiką viską nusireguliavau neskubėdama, įsipatoginau sėdynėje. Ir dar liko laiko laukti. Šalia manęs bachuriukas irgi laukė mašinoje savo instruktoriaus, o šis ateidamas sako: gal palenktyniaujame.
QUOTE(saulena @ 2007 07 02, 15:06)
Kaune tai tikrai ruko
aš gi ne apie Kauną kalbu, jau daug kartų rašiau, kad ne Kaune laikiau
Kribuk bet smagu kai žmonės ir tokioj situacijoj nepraranda humoro jausmo
QUOTE(organizatore @ 2007 07 03, 11:05)
na kaip sekasi egzaminus laikytis? as taip noreciau is pirmo karto islaikyt...gal papildomuose - igausiu daugiau ziniu ir patirties
Visos noretu is pirmo karto islaikyt,taciau ne visoms pavyksta,ir tai neturi buti didziausia tragedija Sekmes laikancioms
Man jau kita savaite egzaminas...sekmadieni jau turesiu paskutini vaziavima... jau pradedu truputi bijoti.... vakar vazinejau aiksteleje, tai kazkaip nesiseke man ivaziuoti atbuliniu ir istrizai... na iki sioljokiu bedu nebuvo..na bet vakar niekaip, visk per anksti man ta masina uzsisuka...nezinau ar ne pagal ta gairele orientuojuos ar per toli nuo tu gaireliu vakar atsistojau..o ir nebuvo kaip instruktoriaus paklaust, nes as vis viena vazineju... reiks akzka is seimynos temptis kartu su savim...