Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 07:54)
aš teoriją regitroj jau seniai išsilaikiau, tik va sakau, kad mano instruktorius, kur egzaminuoja, labai griežtas ir reikia tobulai vairuot, kad išduotų mokyklos baigimo pažymėjimą.. bandžiau aš su juo visaip derėtis, bet pasakė, kad jeigu daug bus regitroj neišlaikančiu, gali atimti vairavimo mokyklai licensiją.

Cia geras g.gif Kazkaip bandyk issireikalaut to pazymejimo,arba tegu nemokamai mokina ax.gif Sakyk -neturiu pinigu daugiau,ar pas valdzia eik-gal instruktoriai uzdirbineja.O kaip aplamai vairuoji?Ir ka per ta egza reik daryt?Nes jei aikstelej neislaikai,tai regitroj irgi tas pats gali but,gal... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 08 08, 22:58)
Cia geras g.gif Kazkaip bandyk issireikalaut to pazymejimo,arba tegu nemokamai  mokina ax.gif Sakyk -neturiu pinigu daugiau,ar pas valdzia eik-gal instruktoriai uzdirbineja.O kaip aplamai vairuoji?Ir ka per ta egza reik daryt?Nes jei aikstelej neislaikai,tai regitroj irgi tas pats gali but,gal... mirksiukas.gif

tai aš jau ne kartą riejausi su mokyklos savininku dėl šių reikalų smile.gif nuo kitos savaitės nusprendžiau laikyti egsaminus kaskart kol išlaikysiu. tikiuosi iškart pavyks. o egzaminuotojas (tas pats savininkas) pasirenka tokį maršrutą, kad iki aišktelės netenka nuvažiuot smile.gif) Vilniaus senamiesti, stoties rajonas su savo kamščiais įkalnėje ir panašiai. regitros trasos palyginus su jo maršrutais - vienas juokas smile.gif
man toks jausmas, kad mane bando įtikinti, kad aš nemoku vairuot, ir gniuždo mano pasitikėjimą. nors esu tikra, kad regitroj iš pirmo kart išlaikyčiau. aj.. žiūrėsim, kaip kitą savaitę seksis, nes jau ir į regitrą su viltim užsiregistravau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 08, 21:37)
o tai čia ne vienas ir tas pats lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na jeigu tau vairavimo mokyklos pažymėjimas ir vidurinės mokyklos atestatas yra tas pats, tai ką aš žinau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gege: 09 rugpjūčio 2007 - 08:31
QUOTE(Gege @ 2007 08 09, 10:32)
tai aš jau ne kartą riejausi su mokyklos savininku dėl šių reikalų smile.gif nuo kitos savaitės nusprendžiau laikyti egsaminus kaskart kol išlaikysiu. tikiuosi iškart pavyks. o egzaminuotojas (tas pats savininkas) pasirenka tokį maršrutą, kad iki aišktelės netenka nuvažiuot smile.gif) Vilniaus senamiesti, stoties rajonas su savo kamščiais įkalnėje ir panašiai. regitros trasos palyginus su jo maršrutais - vienas juokas smile.gif
man toks jausmas, kad mane bando įtikinti, kad aš nemoku vairuot, ir gniuždo mano pasitikėjimą. nors esu tikra, kad regitroj iš pirmo kart išlaikyčiau. aj.. žiūrėsim, kaip kitą savaitę seksis, nes jau ir į regitrą su viltim užsiregistravau biggrin.gif
Papildyta:
na jeigu tau vairavimo mokyklos pažymėjimas ir vidurinės mokyklos atestatas yra tas pats, tai ką aš žinau..  lotuliukas.gif

ten nebuvo parašyta vairavimo, buvo parašyta mokyklos baigimo pažymėjimas... g.gif
Papildyta:
Gal aš ir praleidau, bet Gege, jei gali išduok savo lankomos mokyklos pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 09, 09:37)
ten nebuvo parašyta vairavimo, buvo parašyta mokyklos baigimo pažymėjimas... g.gif

bet prieš tai kalba ėjo apie mokyklos pažymėjimą ir teorijos laikymą regitroj. galima buvo susiprast smile.gif ok, neverta šios temos daugiau plėtot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 09, 09:40)
Gal aš ir praleidau, bet Gege, jei gali išduok savo lankomos mokyklos pavadinimą 4u.gif

J.Rinkevičiaus vairavimo mokykla Vilniuje (Vivulskio g. ir kažkur dar lazdynuose). Nepainioti su K.Rynkevičiaus vairavimo mokykla. apie pastarąją nieko nežinau smile.gif

Kaip suprantat, J.Rinkevičiaus mokyklos tikrai niekam nerekomenduočiau ir nelinkėčiau. schmoll.gif
Atsakyti
O aš dabar tokį ne į temą klausimą užduosiu, bet gal kam taip buvo doh.gif Esu ištekėjus, bet dar nepasikeitus paso, visi dokumentai mergautine pavarde, tačiau registruojantis regitrai, su sena pavarde neišėjo prisiregistruoti (neatitinka duomenys registrų centre) ir pavyko tik naująja pavarde. Tai ar man kažkaip greitai pasą keistis, ar galiu eiti ir su pasu su mergautine pavarde? Na ir suvėliau viską, bet gal kas yra susidūręs su tuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 09, 10:02)
O aš dabar tokį ne į temą klausimą užduosiu, bet gal kam taip buvo  doh.gif Esu ištekėjus, bet dar nepasikeitus paso, visi dokumentai mergautine pavarde, tačiau registruojantis regitrai, su sena pavarde neišėjo prisiregistruoti (neatitinka duomenys registrų centre) ir pavyko tik naująja pavarde. Tai ar man kažkaip greitai pasą keistis, ar galiu eiti ir su pasu su mergautine pavarde? Na ir suvėliau viską, bet gal kas yra susidūręs su tuo  g.gif

tai pasiskambink į regitros informaciją ir paklausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 09, 10:46)
bet prieš tai kalba ėjo apie mokyklos pažymėjimą ir teorijos laikymą regitroj. galima buvo susiprast smile.gif ok, neverta šios temos daugiau plėtot  4u.gif
Papildyta:
J.Rinkevičiaus vairavimo mokykla Vilniuje (Vivulskio g. ir kažkur dar lazdynuose). Nepainioti su K.Rynkevičiaus vairavimo mokykla. apie pastarąją nieko nežinau smile.gif

Kaip suprantat, J.Rinkevičiaus mokyklos tikrai niekam nerekomenduočiau ir nelinkėčiau.  schmoll.gif

Na tikrai kažkokios nesąmonės pas juos vyksta, beto juk taip manau žmogui tik dar didesnis stresas įvarinėjamas. O kaip ten kitiems mokinukams sekasi? Ar su visais taip? Ar priklauso nuo instruktoriaus?
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 09, 10:14)
Na tikrai kažkokios nesąmonės pas juos vyksta, beto juk taip manau žmogui tik dar didesnis stresas įvarinėjamas. O kaip ten kitiems mokinukams sekasi? Ar su visais taip? Ar priklauso nuo instruktoriaus?

nežinau, nebendravau su kitais mokiniais. reikalas toks, kad su pirmuoju instruktorium pavažinėjau 10 pamokų. tai jis sako, na reikia dar papildomų pamokų. gerai, sakau, nes nesijaučiau tvirtai. o esmė tame, kad jis net neužsiminė, kad va 10 pamoka turėjo būti egzaminas. tai taip išeina, kad jis ir netraktavo kaip egzamino. po tų kelių papildomų pamokų prašau savininko išduoti man mokyklos baigimo pažymėjimą, nes norėjau eiti į regitrą teorijos laikyt. sako, neduosim, nes tu tipo vairavimo egzamino nelaikei. pradėjau putotis, kodėl man automatiškai tos 10 pamokos netraktavo kaip egzamino ir kas čia per tvarka. žodžiu, susiriejau su savininku. ir dar pasakė, kad vairavimo egzaminus reikia laikyti pas jį, o ne pas instruktorių. tada užsirašiau pas jį egzaminui. egzamino aišku neišlaikiau, nes kur aš išlaikysiu, jeigu su pirmu instruktorium visas tas dešimt ir papildomų pamokų važinėjau tuo pačiu maršrutu: į aikštelę ir atgal (maršrutą idealiai išmokau). taigi, nemokėjau normaliai per sankryžas važiuot (tiksliau sukti į kairę). o tas instruktoerius dar pradėjo mane šmeižti, kad aš tipo nemoku aikštelėj vairuot. nu jo.. aikštelėj išmokau jau po antro karto. ir visus likusius kartus dariau pratimus beveik be klaidų. tada pasiunčiau aš tą instruktorių ir kelias pamokas mokiausi su savininku. su juo į aikštelę iš vis nevažiavom, tik malėmės apie regitrą ir sankryžas didžiausias smile.gif šią savaitę, savininkas manęs atsikratė ir gavau trečią instruktorių. nepatiko man jis. ir dar taip netiesiogiai pareiškė, kad negausiu pažymėjimo, kol nevairuosiu idealiai. taigi, rytoj dar kartą pravažiuoju su trečiuoju ir bandau užsirašyti egzaminui pas savininką. beje, trečiasis instruktorius pasakė, kad aikštelėj man nėra kas veikt, nors aikštelėj nebuvau beveik du mėnesius.
ir dar, pačioj kursų pradžioj, kai tariausi žodžiu dėl vairavimo pamokos, man pasakė neteisingą laiką. taigi mano pamoka "nuplaukė", ir už ją pinigų negražino ir nepaskyrė vietoj jos kitos pamokos. ginčai su savininku dėl to buvo bergždi. žodžiu, streso man daug įvarė ši vairavimo mokykla.
Papildyta:
kai prašiau išduoti vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimą aš jiems siūliau, kad davai išrašykit tą oažymėjimą, o aš prieš regitros egzaminą vis tiek paimsiu pas jus kelias papildomas pamokas. kategoriškai nesutiko. pinigai svarbiau.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 09, 11:35)
nežinau, nebendravau su kitais mokiniais. reikalas toks, kad su pirmuoju instruktorium pavažinėjau 10 pamokų. tai jis sako, na reikia dar papildomų pamokų. gerai, sakau, nes nesijaučiau tvirtai. o esmė tame, kad jis net neužsiminė, kad va 10 pamoka turėjo būti egzaminas. tai taip išeina, kad jis ir netraktavo kaip egzamino. po tų kelių papildomų pamokų prašau savininko išduoti man mokyklos baigimo pažymėjimą, nes norėjau eiti į regitrą teorijos laikyt. sako, neduosim, nes tu tipo vairavimo egzamino nelaikei. pradėjau putotis, kodėl man automatiškai tos 10 pamokos netraktavo kaip egzamino ir kas  čia per tvarka. žodžiu, susiriejau su savininku. ir dar pasakė, kad vairavimo egzaminus reikia laikyti pas jį, o ne pas instruktorių. tada užsirašiau pas jį egzaminui. egzamino aišku neišlaikiau, nes kur aš išlaikysiu, jeigu su pirmu instruktorium visas tas dešimt ir papildomų pamokų važinėjau tuo pačiu maršrutu: į aikštelę ir atgal (maršrutą idealiai išmokau). taigi, nemokėjau normaliai per sankryžas važiuot (tiksliau sukti į kairę). o tas instruktoerius dar pradėjo mane šmeižti, kad aš tipo nemoku aikštelėj vairuot. nu jo.. aikštelėj išmokau jau po antro karto. ir visus likusius kartus dariau pratimus beveik be klaidų. tada pasiunčiau aš tą instruktorių ir kelias pamokas mokiausi su savininku. su juo į aikštelę iš vis nevažiavom, tik malėmės apie regitrą ir sankryžas didžiausias smile.gif šią savaitę, savininkas manęs atsikratė ir gavau trečią instruktorių. nepatiko man jis. ir dar taip netiesiogiai pareiškė, kad negausiu pažymėjimo, kol nevairuosiu idealiai. taigi, rytoj dar kartą pravažiuoju su trečiuoju ir bandau užsirašyti egzaminui pas savininką. beje, trečiasis instruktorius pasakė, kad aikštelėj man nėra kas veikt, nors aikštelėj nebuvau beveik du mėnesius.
ir dar, pačioj kursų pradžioj, kai tariausi žodžiu dėl vairavimo pamokos, man pasakė neteisingą laiką. taigi mano pamoka "nuplaukė", ir už ją pinigų negražino ir nepaskyrė vietoj jos kitos pamokos. ginčai su savininku dėl to buvo bergždi. žodžiu, streso man daug įvarė ši vairavimo mokykla.
Papildyta:
kai prašiau išduoti vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimą aš jiems siūliau, kad davai išrašykit tą oažymėjimą, o aš prieš regitros egzaminą vis tiek paimsiu pas jus kelias papildomas pamokas. kategoriškai nesutiko. pinigai svarbiau.

g.gif Oi nežinau, Gege, didžiuojuosi tavimi, kad Tu tokia kantri ...Man įtariu stogas pačiuožtų aggressive.gif O gal jie ant tavęs užsisėdo, ar gali taip būti?
Papildyta:
O tai jie turbūt įsivaizduoja, kad Regitroje visi išlaiko iš pirmo karto...Juk tikrai ne visiems taip pasiseka, o ir ten pinigėlius reikia mokėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 09, 10:42)
g.gif Oi nežinau, Gege, didžiuojuosi tavimi, kad Tu tokia kantri ...Man įtariu stogas pačiuožtų aggressive.gif O gal jie ant tavęs užsisėdo, ar gali taip būti?
Papildyta:
O tai jie turbūt įsivaizduoja, kad Regitroje visi išlaiko iš pirmo karto...Juk tikrai ne visiems taip pasiseka, o ir ten pinigėlius reikia mokėti doh.gif

nemanau, kad ant manęs užsisėdo. manau, kad visiems jų Taisyklės galioja. tiesiog man dar taip nevykusiai visos aplinkybės susiklostė biggrin.gif
jie tik nori, kad regitroj visi jų mokiniai išlaikytų iš pirmo karto, kad turėtų gerą mokyklos įvaizdį. ir dar blin gyrėsi, kad kažkoks mokinys jau virš 20 pamokų pavairavęs vis neišlaiko to jų mokyklinio egzo. nematau, ko čia girtis. tiesiog parodo, kad instruktoriai blogai vairuot moko. gal net specialiai.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 09, 10:35)
va 10 pamoka turėjo būti egzaminas. tai taip išeina, kad jis ir netraktavo kaip egzamino.

koks dar praktikos egzaminas cool.gif Atvažinėjai tas privalomas pamokas ir turi duot, o jei trūksta imi papildomai ir tiek. Su pažymėjimo išdavimu čia niekaip nesusiję. Licenzija mat, kaži ar ne greičiau tą licenziją išeitų atimt apie tokius fintus pranešus. Mano mokykloje pvz. papildomų net nesiūlė, kad netyč kas pinigų melžimų neapkaltintų, kažkaip saugo savo gerą vardą žmonės. Va jei pats paprašai (kalbu apie savo patirtį), tada ir pasako reikia dar ar ne. Ir tikrai būna kam pasako kam nebereikia. Man reikėjo, bet niekas jokių papildomų be mano pačios iniciatyvos neliepė imt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 rugpjūčio 2007 - 11:10
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 09, 13:08)
koks dar praktikos egzaminas  cool.gif Atvažinėjai tas privalomas pamokas ir turi duot, o jei trūksta imi papildomai ir tiek. Su pažymėjimo išdavimu čia niekaip nesusiję. Licenzija mat, kaži ar ne greičiau tą licenziją išeitų atimt apie tokius fintus pranešus.  Mano mokykloje pvz. papildomų net nesiūlė, kad netyč kas pinigų melžimų neapkaltintų, kažkaip saugo savo gerą vardą žmonės. Va jei pats paprašai (kalbu apie savo patirtį), tada ir pasako reikia dar ar ne. Ir tikrai būna kam pasako kam nebereikia. Man reikėjo, bet niekas jokių papildomų be mano pačios iniciatyvos neliepė imt.

Aš irgi manau, kad apie tokius fintus reiktų kažkur pranešti...bet kur?
Atsakyti