QUOTE(ingere @ 2007 08 09, 10:14)
Na tikrai kažkokios nesąmonės pas juos vyksta, beto juk taip manau žmogui tik dar didesnis stresas įvarinėjamas. O kaip ten kitiems mokinukams sekasi? Ar su visais taip? Ar priklauso nuo instruktoriaus?
nežinau, nebendravau su kitais mokiniais. reikalas toks, kad su pirmuoju instruktorium pavažinėjau 10 pamokų. tai jis sako, na reikia dar papildomų pamokų. gerai, sakau, nes nesijaučiau tvirtai. o esmė tame, kad jis net neužsiminė, kad va 10 pamoka turėjo būti egzaminas. tai taip išeina, kad jis ir netraktavo kaip egzamino. po tų kelių papildomų pamokų prašau savininko išduoti man mokyklos baigimo pažymėjimą, nes norėjau eiti į regitrą teorijos laikyt. sako, neduosim, nes tu tipo vairavimo egzamino nelaikei. pradėjau putotis, kodėl man automatiškai tos 10 pamokos netraktavo kaip egzamino ir kas čia per tvarka. žodžiu, susiriejau su savininku. ir dar pasakė, kad vairavimo egzaminus reikia laikyti pas jį, o ne pas instruktorių. tada užsirašiau pas jį egzaminui. egzamino aišku neišlaikiau, nes kur aš išlaikysiu, jeigu su pirmu instruktorium visas tas dešimt ir papildomų pamokų važinėjau tuo pačiu maršrutu: į aikštelę ir atgal (maršrutą idealiai išmokau). taigi, nemokėjau normaliai per sankryžas važiuot (tiksliau sukti į kairę). o tas instruktoerius dar pradėjo mane šmeižti, kad aš tipo nemoku aikštelėj vairuot. nu jo.. aikštelėj išmokau jau po antro karto. ir visus likusius kartus dariau pratimus beveik be klaidų. tada pasiunčiau aš tą instruktorių ir kelias pamokas mokiausi su savininku. su juo į aikštelę iš vis nevažiavom, tik malėmės apie regitrą ir sankryžas didžiausias
šią savaitę, savininkas manęs atsikratė ir gavau trečią instruktorių. nepatiko man jis. ir dar taip netiesiogiai pareiškė, kad negausiu pažymėjimo, kol nevairuosiu idealiai. taigi, rytoj dar kartą pravažiuoju su trečiuoju ir bandau užsirašyti egzaminui pas savininką. beje, trečiasis instruktorius pasakė, kad aikštelėj man nėra kas veikt, nors aikštelėj nebuvau beveik du mėnesius.
ir dar, pačioj kursų pradžioj, kai tariausi žodžiu dėl vairavimo pamokos, man pasakė neteisingą laiką. taigi mano pamoka "nuplaukė", ir už ją pinigų negražino ir nepaskyrė vietoj jos kitos pamokos. ginčai su savininku dėl to buvo bergždi. žodžiu, streso man daug įvarė ši vairavimo mokykla.
Papildyta:
kai prašiau išduoti vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimą aš jiems siūliau, kad davai išrašykit tą oažymėjimą, o aš prieš regitros egzaminą vis tiek paimsiu pas jus kelias papildomas pamokas. kategoriškai nesutiko. pinigai svarbiau.