Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 07, 13:01)
Kad neturi jau supratau , klausiau ar kaip savarankiškai pasiruošus (t.y. su atestatu arba diplomu) teoriją laikei? Nors kitaip ir būt negalėjo...
Aš pvz. jau teoriją Regitroj laikiau turėdama mokyklos baigimo pažymėjimą.  smile.gif

aj ne taip supratau.. biggrin.gif iš pradžiu išsilaikiau teoriją mokykloj. sakau, davai duokit man mokyklos pažymėjimą, nes užsiregistravau jau regitroj. sako, neduosim, kol neišlaikysi vairavimo egzamino. tada paskutinę dieną prieš regitros egzo numatytą laiką teko eiti į universitetą ir pasiskolinti brandos atestatą, kad galčiau regitroj išsilaikyt.
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 07, 13:04)
Na nežinau...kokia ten sistema...bet mano pasirinktoje vairavimo mokykloje, nieks nesuko galvos, kaip kas vairuoja, atvažinėja 10 kartų ir kaip nori - arba į Regitrą arba imk papildomas smile.gif

tai visur taip, kiek girdėjau, tik va aš pasipuoliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 06, 23:22)
tai pabandyk pries egza bent viena karta su opeliuku pavaziuot smile.gif

tai kad nera kur su kokia kita masinyte ir ryt paskutinis vaziavimas su instruktoriumi ir savaitgali egzas doh.gif

QUOTE(Auksėja @ 2007 08 07, 09:07)
blink.gif idomiai kaip,man net nebuvo vairavimo egzamino mokykloje,tik teorijos,nu bet jie gali specialiai nepraleidinet,kad tik jiems pinigu butu daugiau,ar taip teisiskai galima daryti???Juk tik privalomas 20 a.v. turi isvazinet,ir gali eit laikyti egzamina  unsure.gif

na man dar nebuvo teke girdeti apie ir praktikos mokyklinius egzus
man isvis nebuvo mokykliniu egzu biggrin.gif thumbup.gif gal norejo greiciau jei i atosotgas ar siaip mate kad sprendziaus klasej pasilikus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 06, 14:44)
nu..  blush2.gif  man instruktorius sako, kad ženklas M reiškia "monstras"

o man sake kad vaziuoja Muuu... ax.gif arba meistras...atrodo g.gif o su 70 zenklu, vaziuoja tiek kas uz vairo jau 70metu.. biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau pasiimiau vairuotojo pazymejima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 07 rugpjūčio 2007 - 19:14
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 10:24)
kiek suprantu, mokyklos baigimo pažymėjimas išduodamas, kai yra išlaikyti mokykliniai egzaminai. tad teisiškai turbūt negalima prisikabinti. o šiaip tai jau kaltinau juos, kad jie šitokiu būdų pinigus lupa. bet mano žodžiai kaip į sieną. nusprendžiau sau nervų negadinti ir toliau mokytis idealiai vairuot. tik va pinigų labai gaila...  verysad.gif
žodžiu, užtaikiau aš ant vairavimo mokyklos..  blush2.gif

pirma karta paie tai girdziu, gal isduodi mokykla kurioj mokaisi?

man po 10 privalomu nepatiko instruktorius, ir ejau i visai kita mokykla... o pas jus kaip matau pinigu lupykla, ir dar 60lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 07, 20:53)
pirma karta paie tai girdziu, gal isduodi mokykla kurioj mokaisi?

man po 10 privalomu nepatiko instruktorius, ir ejau i visai kita mokykla... o pas jus kaip matau pinigu lupykla, ir dar 60lt  blink.gif

9 vairavimo pamokos patiko,o 10 jau nebe g.gif Ar teisingai supratau? Galvoju,kad anksciau mokykla pakeist reikejo...Bet tikriausia pinigu niekas negrazintu...
O kas tu pinigeliu nemegsta wub.gif As tai geriausia vaziuot ismokau per papildomus 3 vaziavimus.Instruktorius nepervarges bash.gif , laikas grieztai neribojamas,nuotaika puiki.Jaucias,kai tiesiai i kisene sumoki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 07 rugpjūčio 2007 - 20:06
QUOTE(lincikas5 @ 2007 08 07, 21:58)
9 vairavimo pamokos patiko,o 10 jau nebe g.gif Ar teisingai supratau? Galvoju,kad anksciau mokykla pakeist reikejo...Bet tikriausia pinigu niekas negrazintu...
O kas tu pinigeliu nemegsta wub.gif As tai geriausia vaziuot ismokau per papildomus 3 vaziavimus.Instruktorius nepervarges bash.gif , laikas grieztai neribojamas,nuotaika puiki.Jaucias,kai tiesiai i kisene sumoki...

drinks_cheers.gif Papildomi vairavimai ženkliai skiriasi nuo privalomų vairavimo pamokų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 08, 10:10)
drinks_cheers.gif Papildomi vairavimai ženkliai skiriasi nuo privalomų vairavimo pamokų rolleyes.gif

Jo ir dar kaip lotuliukas.gif na nors as tik viena papildoma vaziavima emiau,bet ir tai,instruktorius paklause kur dar noreciau pravaziuot ,kas neaisku,i regitros aikstele nuejom paaiskino kas kaipbet nusko gal apie 10 min blink.gif buvo sestadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 08 07, 21:58)

man instruktorius jau po pirmos pamokos nepatiko, bet aikstelej gerai ismoke manevruot, o papildomi man tikrai praverte thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galite vairavimo instruktorių Vilniuje su kontaktais parekomenduot? MB pabaigęs vairavimo mokyklą negali užsirašyti papildomom pamokom, nes eilė 3 savaites į priekį...
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 12:59)
neturiu, tai ir guodžiuosi čia  ax.gif

tai kaip tu teoriją Regitroje išlaikei? juk reikia neštis mokyklos baigimo pažymėjimą? tas pats, kito neišduos.
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 08, 17:00)
tai kaip tu teoriją Regitroje išlaikei? juk reikia neštis mokyklos baigimo pažymėjimą?  tas pats, kito neišduos.

arba mokyklos baigimo pažymėjimą, arba brandos atestatą. tai su pastaruoju ir nuėjau biggrin.gif
Atsakyti