Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Gege @ 2007 08 06, 21:32)
aš irgi jungiuosi prie jūsų. nors regitroj dar neteko laikyt.. bo mokyklinio niekaip neišlaikiau. egzminuotojas labai griežtas  verysad.gif jau gal aštuonias pamokas papildomai vairavau.. šią savaitę dar dvi nusimato. šiandien pirmą kartą teko atsisėst prie Astros vairo. gal penkis kartus užgesau, kol pripratau  doh.gif
bet kas kart vis drąsiau jaučiuosi  smile.gif  už papildomas pamokas moku po 60 Lt  verysad.gif

Kaina netoli Regitros egzo,gal geriau pabandyk teorija prastumt ir kuo greiciau ipraktika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 08 06, 23:45)
Kaina netoli Regitros egzo,gal geriau pabandyk teorija prastumt ir kuo greiciau ipraktika? g.gif

aš teoriją regitroj jau seniai išsilaikiau, tik va sakau, kad mano instruktorius, kur egzaminuoja, labai griežtas ir reikia tobulai vairuot, kad išduotų mokyklos baigimo pažymėjimą.. bandžiau aš su juo visaip derėtis, bet pasakė, kad jeigu daug bus regitroj neišlaikančiu, gali atimti vairavimo mokyklai licensiją.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 08:54)
aš teoriją regitroj jau seniai išsilaikiau, tik va sakau, kad mano instruktorius, kur egzaminuoja, labai griežtas ir reikia tobulai vairuot, kad išduotų mokyklos baigimo pažymėjimą.. bandžiau aš su juo visaip derėtis, bet pasakė, kad jeigu daug bus regitroj neišlaikančiu, gali atimti vairavimo mokyklai licensiją.

blink.gif idomiai kaip,man net nebuvo vairavimo egzamino mokykloje,tik teorijos,nu bet jie gali specialiai nepraleidinet,kad tik jiems pinigu butu daugiau,ar taip teisiskai galima daryti???Juk tik privalomas 20 a.v. turi isvazinet,ir gali eit laikyti egzamina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 07, 09:07)
blink.gif idomiai kaip,man net nebuvo vairavimo egzamino mokykloje,tik teorijos,nu bet jie gali specialiai nepraleidinet,kad tik jiems pinigu butu daugiau,ar taip teisiskai galima daryti???Juk tik privalomas 20 a.v. turi isvazinet,ir gali eit laikyti egzamina  unsure.gif

kiek suprantu, mokyklos baigimo pažymėjimas išduodamas, kai yra išlaikyti mokykliniai egzaminai. tad teisiškai turbūt negalima prisikabinti. o šiaip tai jau kaltinau juos, kad jie šitokiu būdų pinigus lupa. bet mano žodžiai kaip į sieną. nusprendžiau sau nervų negadinti ir toliau mokytis idealiai vairuot. tik va pinigų labai gaila... verysad.gif
žodžiu, užtaikiau aš ant vairavimo mokyklos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 10:24)
kiek suprantu, mokyklos baigimo pažymėjimas išduodamas, kai yra išlaikyti mokykliniai egzaminai. tad teisiškai turbūt negalima prisikabinti. o šiaip tai jau kaltinau juos, kad jie šitokiu būdų pinigus lupa. bet mano žodžiai kaip į sieną. nusprendžiau sau nervų negadinti ir toliau mokytis idealiai vairuot. tik va pinigų labai gaila...  verysad.gif
žodžiu, užtaikiau aš ant vairavimo mokyklos..  blush2.gif

Na mano instruktorius po 10 vairavimo pamokų, pasakė, kad aš grybiškai vairuoju, bet išdavė vairavimo mokyklos pažymėjimą, juk šis pažymėjimas rodo, kad baigei šią mokyklą ir atvažinėjai privalomą laiką pamokų. Po to aš nuėjau ir susitariau privačiai pas kitą instruktorių, nes norėjau pavažinėti su kuo įvairesnėmis mašinytėmis. Pravažinėjau kažkur apie 10 pamokų dar, bet kaip šis instruktorius išsireiškė:"nieks negali vairuoti idealiai, viena diena geresnė, kita blogesnė...o kur dar įgūdžiai..." O štai Regitroje išlaikiau iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 07, 12:24)
Na mano instruktorius po 10 vairavimo pamokų, pasakė, kad aš grybiškai vairuoju, bet išdavė vairavimo mokyklos pažymėjimą, juk šis pažymėjimas rodo, kad baigei šią mokyklą ir atvažinėjai privalomą laiką pamokų. Po to aš nuėjau ir susitariau privačiai pas kitą instruktorių, nes norėjau pavažinėti su kuo įvairesnėmis mašinytėmis. Pravažinėjau kažkur apie 10 pamokų dar, bet kaip šis instruktorius išsireiškė:"nieks negali vairuoti idealiai, viena diena geresnė, kita blogesnė...o kur dar įgūdžiai..." O štai Regitroje išlaikiau iš pirmo karto thumbup.gif

na sėdžiu dabar ir visom pavydžiu dėl normalių vairavimo mokyklų. ax.gif
šiandien jau su trečiu instruktorium iš tos mokyklos vairavau, tad tas irgi užsiminė, kaip jie rūpinasi savo mokinių vairavimo įgūdžių gerinimu biggrin.gif ir pridėjo, kad kuo didesnis neišlaikančiųjų vairavimo egzamino skaičius regitroje, tuo didesnė tikimybė, kad vairavimo mokyklai gali būti atimta licensiją. užkniso juodai ši pinigų melžykla!
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 08:54)

Į regitrą galima eit ir be jokio baigimo pažymėjimo teorijos (tai galioja tik teorijai) laikyt. Ta prasme užtenka turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą (atestatą). Eini, laikai kaip savarankiškai pasiruošęs, o jei neišlaikai mokyklai nuo to nei šilta nei šalta, nes eini ne su jos baigimo pažymėjimu.
http://www.regitra.l...mp;statid=menu1

Apie mokyklinį praktikos egzaminą girdžiu pirmąkart blink.gif Taigi ir taip nuolat mokaisi su instruktorium. Marazmai, atvažinėjai kiek priklauso ir turi duot pažymėjimą, o tada jei dar reikia ir siūlo arba pats žmogus ima. O norės - ims pamokas iš kitur. Originalus būdas pririšt prie savęs mokinius unsure.gif Tik kaži ar visai teisėtas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 07 rugpjūčio 2007 - 11:55
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 07, 12:46)
Į regitrą galima eit ir be jokio baigimo pažymėjimo teorijos (tai galioja tik teorijai) laikyt. Ta prasme užtenka turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą (atestatą). Eini, laikai kaip savarankiškai pasiruošęs, o jei neišlaikai mokyklai nuo to nei šilta nei šalta, nes eini ne su jos baigimo pažymėjimu.
http://www.regitra.l...mp;statid=menu1

tai aš teoriją jau ir mokykloj ir regitroj išsilaikius smile.gif ir čia kalbu apie mokyklinį vairavimo egzaminą, o ne teorijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 12:54)
tai aš teoriją jau ir mokykloj ir regitroj išsilaikius smile.gif ir čia kalbu apie mokyklinį vairavimo egzaminą, o ne teorijos  biggrin.gif

mačiau, parašiau bendrai - gal kam bus aktualu smile.gif Tai išsilaikius taip išeina su diplomu, raz už mokyklos pažymėjimo iki šiol neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 07 rugpjūčio 2007 - 11:56
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 07, 12:55)
mačiau, parašiau bendrai - gal kam bus aktualu smile.gif Tai išsilaikius taip išeina su diplomu, raz už mokyklos pažymėjimo iki šiol neturi?

neturiu, tai ir guodžiuosi čia ax.gif
Atsakyti
Kad neturi jau supratau , klausiau ar kaip savarankiškai pasiruošus (t.y. su atestatu arba diplomu) teoriją laikei? Nors kitaip ir būt negalėjo...
Aš pvz. jau teoriją Regitroj laikiau turėdama mokyklos baigimo pažymėjimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 07, 13:40)
na sėdžiu dabar ir visom pavydžiu dėl normalių vairavimo mokyklų.  ax.gif
šiandien jau su trečiu instruktorium iš tos mokyklos vairavau, tad tas irgi užsiminė, kaip jie rūpinasi savo mokinių vairavimo įgūdžių gerinimu  biggrin.gif ir pridėjo, kad kuo didesnis neišlaikančiųjų vairavimo egzamino skaičius regitroje, tuo didesnė tikimybė, kad vairavimo mokyklai gali būti atimta licensiją. užkniso juodai ši pinigų melžykla!

Na nežinau...kokia ten sistema...bet mano pasirinktoje vairavimo mokykloje, nieks nesuko galvos, kaip kas vairuoja, atvažinėja 10 kartų ir kaip nori - arba į Regitrą arba imk papildomas smile.gif
Atsakyti