Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 02, 23:25)
Aš dar neturiu jo doh.gif  lotuliukas.gif Nezinau ar imtis jo? Kaip Jus?Kazin ar labai baudzia...Nors kt vertus, jei ka kely nugribauji, parodai kitiems piktiems vairuotojams.... va,ka nematai 70 zenklas pas mane, tai ir orentuokis lotuliukas.gif

nu.. blush2.gif man instruktorius sako, kad ženklas M reiškia "monstras"
Atsakyti
O aš nevairuoju jau nuo lapkričio... Pirmą kartą Regitroje susimoviau pati, nes ženklą pražiopsojau ir vairavau "kaip taksistė" o antrąjį kartą pasijutau sumauta - gavau mašiną, kurios nesu vairavusi.. Ten toks Opelis su galu didžiausiu, o aš vairavus buvau tik VW Polo.. Tai tiek laiko prie vairo nesėdėjus jaučiuos blink.gif o visi tik ir klausinėja, kada laikysiu.. labiausiai užknisa tėvai, kuriems nuo pečių tik dabar nulipau, - dar kai iš jų kišenės gyvenau, sakydavo, nu kada laikysi teises, sakydavau, kad pinigų tam reikia, o jie šiam reikalui neduodavo doh.gif dbr irgi mano pasiteisinimas, kad reikia pinigų tam. Juk už pravažiavimus instruktoriams po 50 lt reikia mokėt (bent jau praeitais metais tokia kaina buvo), o per savaitę gali 300 lt sukišt į pamokas lyg niekur nieko. Vienu žodžiu, dar ir bijau biškį. Numuša nuotaiką man Regitra. Visi sakė, kad vairuoju gerai, o egzo išlaikyt nesugebu. Taip ir trankaus visuomeniniu transportu. Aj, jei ir teises turėčiau, turbūt neturėčiau pinigų mašinai blush2.gif Bet aš prisiversiu, pažadu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2007 08 06, 18:24)
O aš nevairuoju jau nuo lapkričio... Pirmą kartą Regitroje susimoviau pati, nes ženklą pražiopsojau ir vairavau "kaip taksistė" o antrąjį kartą pasijutau sumauta - gavau mašiną, kurios nesu vairavusi.. Ten toks Opelis su galu didžiausiu, o aš vairavus buvau tik VW Polo.. Tai tiek laiko prie vairo nesėdėjus jaučiuos  blink.gif  o visi tik ir klausinėja, kada laikysiu.. labiausiai užknisa tėvai, kuriems nuo pečių tik dabar nulipau, - dar kai iš jų kišenės gyvenau, sakydavo, nu kada laikysi teises, sakydavau, kad pinigų tam reikia, o jie šiam reikalui neduodavo  doh.gif dbr irgi mano pasiteisinimas, kad reikia pinigų tam. Juk už pravažiavimus instruktoriams po 50 lt reikia mokėt (bent jau praeitais metais tokia kaina buvo), o per savaitę gali 300 lt sukišt į pamokas lyg niekur nieko. Vienu žodžiu, dar ir bijau biškį. Numuša nuotaiką man Regitra. Visi sakė, kad vairuoju gerai, o egzo išlaikyt nesugebu. Taip ir trankaus visuomeniniu transportu. Aj, jei ir teises turėčiau, turbūt neturėčiau pinigų mašinai  blush2.gif Bet aš prisiversiu, pažadu  thumbup.gif

jei jau tiek laiko ir pinigu sukisai i tas teises ir jei belieka tau tik dar karta isilaikyti egza tai ir pirmyn..o masiniukas palauks svarbu turesi teises mirksiukas.gif
ka tiek brangiai uz viena pamoka 50lt??? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2007 08 07, 03:24)
O aš nevairuoju jau nuo lapkričio... Pirmą kartą Regitroje susimoviau pati, nes ženklą pražiopsojau ir vairavau "kaip taksistė" o antrąjį kartą pasijutau sumauta - gavau mašiną, kurios nesu vairavusi.. Ten toks Opelis su galu didžiausiu, o aš vairavus buvau tik VW Polo.. Tai tiek laiko prie vairo nesėdėjus jaučiuos  blink.gif  o visi tik ir klausinėja, kada laikysiu.. labiausiai užknisa tėvai, kuriems nuo pečių tik dabar nulipau, - dar kai iš jų kišenės gyvenau, sakydavo, nu kada laikysi teises, sakydavau, kad pinigų tam reikia, o jie šiam reikalui neduodavo  doh.gif dbr irgi mano pasiteisinimas, kad reikia pinigų tam. Juk už pravažiavimus instruktoriams po 50 lt reikia mokėt (bent jau praeitais metais tokia kaina buvo), o per savaitę gali 300 lt sukišt į pamokas lyg niekur nieko. Vienu žodžiu, dar ir bijau biškį. Numuša nuotaiką man Regitra. Visi sakė, kad vairuoju gerai, o egzo išlaikyt nesugebu. Taip ir trankaus visuomeniniu transportu. Aj, jei ir teises turėčiau, turbūt neturėčiau pinigų mašinai  blush2.gif Bet aš prisiversiu, pažadu  thumbup.gif

Na jei tik atsiras galimybe tai tik pirmyn bandyk laime, na aisku savotiska sakyt bandyk laime, kai kas kart reik po 83 Lt sumoket doh.gif
Na,bet vistiek pirmyn...
Mano pazistama nuo 2005 vis neprisiruosia issilaikyt, bet siemet susieme, tik keli kartai nesekmingi buvo vel, bet nieko kaip nors....Mergytes kaip nors ..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 06, 20:25)
jei jau tiek laiko ir pinigu sukisai i tas teises ir jei belieka tau tik dar karta isilaikyti egza tai ir pirmyn..o masiniukas palauks svarbu turesi teises mirksiukas.gif
ka tiek brangiai uz viena pamoka 50lt??? doh.gif  g.gif

joa, as pries menesiuka emiau kelis papildomus, taj 50lt - 1,5val kainavo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 06, 19:43)
joa,  as pries menesiuka emiau kelis papildomus, taj 50lt - 1,5val kainavo...  ax.gif

na jei 1,5val tiek tai dar normalei....bet vistiek brangoka..na gal ir nuo miesto priklauso ir nuo mokyklos g.gif o as maziau moku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2007 08 06, 18:24)
O aš nevairuoju jau nuo lapkričio...

Jei tave paguosiu, tai kursus baigiau dar 2002 metais... doh.gif o teisiu iki siol dar neturiu blush2.gif tai laiko tai pinigu pritruksta... paskui dar regitra stresa ivare (zodziu, randu begale pasiteisinimu sau) Vis pavairuoju su instruktoriumi kelis kartus i metus blush2.gif o laikyti neprisiruosiu... dabar mokejau uz 1,5 val 60 lt... bet instruktorius koks nuostabus kliuvo wub.gif ir masiniukas wub.gif tai visas stresas praejo... gal siais metais jau ir teises turesiu mirksiukas.gif svarbiausia nenukabinti noses drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 06, 20:45)
na jei 1,5val tiek tai dar normalei....bet vistiek brangoka..na gal ir nuo miesto priklauso ir nuo mokyklos g.gif o as maziau moku biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš mokėjau po 40 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alleksandra @ 2007 08 06, 21:17)
Jei tave paguosiu, tai kursus baigiau dar 2002 metais...  doh.gif  o teisiu iki siol dar neturiu  blush2.gif  tai laiko tai pinigu pritruksta... paskui dar regitra stresa ivare (zodziu, randu begale pasiteisinimu sau) Vis pavairuoju su instruktoriumi kelis kartus i metus  blush2.gif  o laikyti neprisiruosiu... dabar mokejau uz 1,5 val 60 lt... bet instruktorius koks nuostabus kliuvo  wub.gif  ir masiniukas  wub.gif  tai visas stresas praejo... gal siais metais jau ir teises turesiu  mirksiukas.gif  svarbiausia nenukabinti noses  drinks_cheers.gif

Tik nenukabinkite nosies didis.gif Tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi jungiuosi prie jūsų. nors regitroj dar neteko laikyt.. bo mokyklinio niekaip neišlaikiau. egzminuotojas labai griežtas verysad.gif jau gal aštuonias pamokas papildomai vairavau.. šią savaitę dar dvi nusimato. šiandien pirmą kartą teko atsisėst prie Astros vairo. gal penkis kartus užgesau, kol pripratau doh.gif
bet kas kart vis drąsiau jaučiuosi smile.gif už papildomas pamokas moku po 60 Lt verysad.gif
Atsakyti
hmmm dabar ir as susimasciua kaip man bus peregza...dabar mokausi vairuoti su golfu ir busiu pripratus prie jos kogero o per egza jej paklius kita g.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 06, 23:42)
hmmm dabar ir as susimasciua kaip man bus peregza...dabar mokausi vairuoti su golfu ir busiu pripratus prie jos kogero o per egza jej paklius kita g.gif  fear.gif

o man pakliuvo kitokia ir islaikiau...Neįsivarykite sau tiek daug streso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 06, 22:42)
hmmm dabar ir as susimasciua kaip man bus peregza...dabar mokausi vairuoti su golfu ir busiu pripratus prie jos kogero o per egza jej paklius kita g.gif  fear.gif

tai pabandyk pries egza bent viena karta su opeliuku pavaziuot smile.gif
Atsakyti