Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Kriste_ @ 2007 08 03, 09:35)
O merginos gal jus zinot cia maciau as kazkur forumuose regitros marsrutus? daba nerandu as ju  schmoll.gif  gal jus turite kompe? zinau kaune tai prie regitros iejimo yra visi marsrutai man tai daba atrodo as nematysiu zenklu kieno pagrindinis kieno salutinis per ta baime ir jauduli  verysad.gif

gal kas klaipedos marsrutus turit????? blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilniaus tai tikrai yra internete, o Klaipėdos tai nežinau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 03, 21:23)
Vilniaus tai tikrai yra internete, o Klaipėdos tai nežinau.... g.gif

vilniaus as irgi buvua radus internete..o va klaipedos ne..maciau ten regitroj yra,bet noreciau panagrinet ramiai,nes tadien nelabai pavyks gal ir aiskiai isinagrient blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 22:32)
vilniaus as irgi buvua radus internete..o va klaipedos ne..maciau ten regitroj yra,bet noreciau panagrinet ramiai,nes tadien nelabai pavyks gal ir aiskiai isinagrient blush2.gif  biggrin.gif

internete nera...maciau kai vyras atejo su kokiais 8 zemelapiais ir pagal tuos marsrutus sau schemas susibraize lotuliukas.gif bet kas nuo to pasikeis blink.gif as panasiai su instruktorium privalomus vazinejau tom gatvem kur ir tie marsrutai. o kai ejau laikyt praktini egza pasake kad 4 marsrutas, taj net nedaejus tos lentos ishkviete mane egzaminuotojas i egzamina, taj buvo lengvas sokelis... blush2.gif bet egzamino metu po kiekvieno posukio is kart klausdavau kur paskui reiks suktis, nes man geriau is anksto zinot,nei paskui per juostas blashkytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 03, 23:47)
internete nera...maciau kai vyras atejo su kokiais 8 zemelapiais ir pagal tuos marsrutus sau schemas susibraize  lotuliukas.gif  bet kas nuo to pasikeis  blink.gif  as panasiai su instruktorium privalomus vazinejau tom gatvem kur ir tie marsrutai. o kai ejau laikyt praktini egza pasake kad 4 marsrutas, taj net nedaejus tos lentos ishkviete mane egzaminuotojas i egzamina, taj buvo lengvas sokelis...  blush2.gif  bet egzamino metu po kiekvieno posukio is kart klausdavau kur paskui reiks suktis, nes man geriau is anksto zinot,nei paskui per juostas blashkytis  ax.gif

va va, as ir is anksto klausdavau, kartais jis sakydavo "pamatysi", privaziavus sankryza paaiskedavo, kad ten vienpusis eismas hihihi.gif gal kiek ir erzino egzaminuotoja mano klausinejimas, bet as ir noriu is ankst persirikiuot, kur man reik, o ne pult blaskytis paskutine sekunde
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 04, 00:47)
internete nera...maciau kai vyras atejo su kokiais 8 zemelapiais ir pagal tuos marsrutus sau schemas susibraize  lotuliukas.gif  bet kas nuo to pasikeis  blink.gif  as panasiai su instruktorium privalomus vazinejau tom gatvem kur ir tie marsrutai. o kai ejau laikyt praktini egza pasake kad 4 marsrutas, taj net nedaejus tos lentos ishkviete mane egzaminuotojas i egzamina, taj buvo lengvas sokelis...  blush2.gif  bet egzamino metu po kiekvieno posukio is kart klausdavau kur paskui reiks suktis, nes man geriau is anksto zinot,nei paskui per juostas blashkytis  ax.gif

na as irgi su savo instruktoriumi vazinejuos panasiais marsrutias ti kkaip sake gal ne is eiles gatves ...as irig megstu is anksto pasiklaust kur poto...matysim kaip per egza bus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu ir as clap.gif clap.gif clap.gif .Islaikiau vairavimo egzamina is antro karto.Pirmaji karta strigau ant estakados.Gesau,gesau,gesau...Vazinet mokiausi su tokiu ''pagyvenusiu'' golfuku.Aikstelej neturejau jokiu problemu! O stai Regitros masinyte manes visai neklause schmoll.gif
Na,bet antra karta buvo lengviau.Kojos ir rankos maziau drebejo! Ant estakados uzlekiau is pirmo karto.Spustelejau gazo normaliai!!! Aikstelej klaidu nepadariau,o i miesta isvaziavus viena karta sugebejau uzgesti blush2.gif prie sankryzos.
Negaliu atsidziaugt,kad baigesi sitie mokslai.Oi daug nervu kainuoja tie egzaminai... doh.gif
Sekmes mergaites jums laikant egzaminus ir vairuojant 4u.gif
Atsakyti
lincikas5 sveikinu labai!!! man irgi daug nervu kainavo, bet kai gauni teises - tos emocijos viska atperka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 05, 17:41)
lincikas5 sveikinu labai!!! man irgi daug nervu kainavo, bet kai gauni teises - tos emocijos viska atperka  thumbup.gif

Aciu.Bet gi verta pasinervuot...Uztat paskui kaip smagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi islaikiau vairavima is antro karto, labai dziaugiaus.....bet neilgai, nes teises atsseit gausiu tik kitais metais koki liepos men. Nes nesiskaitau nuolatinis lietuvos ggyventojas,turiu prisideklaravus isgyvent 185 kalendorines dienas. Tai va kokia nesamone g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 04, 00:23)
Šiandien nusipirkau 70 ženklą  , tai pardavėjas man aiškino, kad geriau klijuoti didesnio formarto ženklą, negu mažiuką, nes tipo policija labai kabinėjasi, kai užsiklijuoja kažkokius mažesnio formato ženklus, kurie neatitinka KET....Žinokit, kažkoks košmaras, neiko aš jau čia nebesuprantu su tais ženklais ir jų reikalavimais. O beje, kurioje vietoje turi būti jis priklijuotas?

O jetau,dar netgi dydis priklauso??????? doh.gif
Siaip kiek maciau klijuoja ant galinio stiklo kamputyje kaireje gal...upsss nzn doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lincikas5 @ 2007 08 06, 02:15)
Pasidziaugsiu ir as clap.gif  clap.gif  clap.gif .Islaikiau vairavimo egzamina is antro karto.Pirmaji karta strigau ant estakados.Gesau,gesau,gesau...Vazinet mokiausi su tokiu ''pagyvenusiu'' golfuku.Aikstelej neturejau jokiu problemu! O stai Regitros masinyte manes visai neklause schmoll.gif
   Na,bet antra karta buvo lengviau.Kojos ir rankos maziau drebejo! Ant estakados uzlekiau is pirmo karto.Spustelejau gazo normaliai!!! Aikstelej klaidu nepadariau,o i miesta isvaziavus viena karta sugebejau uzgesti blush2.gif prie sankryzos.
   Negaliu atsidziaugt,kad baigesi sitie mokslai.Oi daug nervu kainuoja tie egzaminai... doh.gif
   Sekmes mergaites jums laikant egzaminus ir vairuojant 4u.gif

Dideliausi sveikinimai...dabar spresim problemas del zenklu, kur kokius klijuotis doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurg_ili @ 2007 08 06, 07:44)
As irgi islaikiau vairavima is antro karto, labai dziaugiaus.....bet neilgai, nes teises atsseit gausiu tik kitais metais koki liepos men. Nes nesiskaitau nuolatinis lietuvos ggyventojas,turiu prisideklaravus isgyvent 185 kalendorines dienas. Tai va kokia nesamone g.gif

doh.gif O jei.....Na bet sveikinimai butini clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 06 rugpjūčio 2007 - 11:53
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 06, 13:52)
O jetau,dar netgi dydis priklauso??????? doh.gif
Siaip kiek maciau klijuoja ant galinio stiklo kamputyje kaireje gal...upsss nzn doh.gif
Papildyta:

Dideliausi sveikinimai...dabar spresim problemas del zenklu, kur kokius klijuotis doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

doh.gif O jei.....Na bet sveikinimai butini clap.gif

Na, man sakė, kad dydis priklauso... g.gif Pirkau, kur parašyta atitinka KET reikalavimus, o prisiklijavau ant galinio stiklo kairėje... rolleyes.gif
Atsakyti