Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 23:57)
Na, bet iš idėjos, juk dauguma važinėja užsiklijavę 70...Man instruktorius, apie šiuos ženklus, pasakojo, jog vaikinukas važiavo prisiklijaves 70, sustabdė jį greitkelyje, kadangi viršijo ir važiavo ant 90...tai sako, gerai, kad turėjo KET, tai va jį ir išgelbėjo...

o tai kaip jis pasiaiskino? g.gif kodel ne 70 vaziuoja?
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 22:57)
nu bet cia tia painiava pagalvoji ir vienaip ir kitaip......reik tam klausima uzduot kuris jas suskure biggrin.gif

o dievuleliau, kur ji nenaudeli rasti... manau net neprisipazintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 00:59)
o tai kaip jis pasiaiskino? g.gif kodel ne 70 vaziuoja?

Sake, susirado punktą, kur 2 metų vairavimo stažo neturintys vairuotojai gali viršyti leistiną 70 greitį: tai buvo automagistralė ir greitkelis. Tai policininkai wacko.gif , tipo šaunuolis šaunuolis (tam vaikinukui) ne tik pats moki KET , bet ir su naujovėmis supažindini... lotuliukas.gif Na man taip instruktorius pasakojo...Už tai ir sakau, kad KET geriau vežiotis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 03, 00:03)
Sake, susirado punktą, kur 2 metų vairavimo stažo neturintys vairuotojai gali viršyti leistiną 70 greitį: tai buvo automagistralė ir greitkelis. Tai policininkai  wacko.gif , tipo šaunuolis šaunuolis (tam vaikinukui) ne tik pats moki KET , bet ir su naujovėmis supažindini... lotuliukas.gif  Na man taip instruktorius pasakojo...Už tai ir sakau, kad KET geriau vežiotis... rolleyes.gif

aisku...tai kai turesiu savo masiniuka arba kai vazinesiu reikes turet salai KET knygele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 03, 01:01)
o TAI VYRO VISI GATVEJ BIJOTU-JUK JIS PAVOJINGAS lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 01:06)
aisku...tai kai turesiu savo masiniuka arba kai vazinesiu reikes turet salai KET knygele bigsmile.gif

Aš tai, kai mokiausi teorijos, jau 2 KET knygeles turėjau, su visokiais papildymais...Galvoju, kaip ten suspėti reaguoti į visokius KET papildymus ir naujoves...Nes kažkaip girdėjau nuo rugsėjo vėl kažkokia nauja tvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 02, 21:32)
Tai reiks tada...
O kodel regitroj prideda 90 zenklu, ten galima juos pasiimti jei nori, tai maciau kiti griebia, bet pagalvojau,kad mum sviezinukem tai 70 doh.gif
Papildyta:

thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Mum instriktorius per teorijos paskaitas sake kad gavus teises galima lipint 90 zenkla kadangi tai maximalus leistinis naujiem vairuotojams greitis. Aisku kur mums leistina tik 70 tai taipo ir reikai vaziuot bet juk nieks nedraudzia vaziuot maziau nei nurodyta ant zenklo, svarbu nevirsyt g.gif
Atsakyti
O merginos gal jus zinot cia maciau as kazkur forumuose regitros marsrutus? daba nerandu as ju schmoll.gif gal jus turite kompe? zinau kaune tai prie regitros iejimo yra visi marsrutai man tai daba atrodo as nematysiu zenklu kieno pagrindinis kieno salutinis per ta baime ir jauduli verysad.gif
Atsakyti
Neišlaikiau važiavimo jau du kartus. Laikiau Kaune.

Pirmą kartą egzaminas baigėsi vos prasidėjęs - nesusitvarkiau su estakada (keturis kartus užgesau). Gavau mašiną (golfą), kuria neteko važiuoti, neperpratau sankabos, todėl, manau, ir kilo problemos. Besimokant ant estakados problemų neturėjau (mokiausi su Opel Astra)).

Antras egzaminas pasibaigė ties išvažiavimu iš Regitros (aikštelę pravažiavau gerai). Ten yra tokia įkalnė prieš įvažiuojant į nuo kalno besidriekiantį kelią; toje įkalnėje reikia sustoti ir praleisti iš kairės atvažiuojančias mašinas. Aš sustojau, įsijungiau pirmą pavarą, bet neužtraukiau rankinio - stovėjau su pagrindiniu stabdžiu. O kai jau buvo metas važiuoti, tiesiog nukėliau koją nuo stabdžio, perstačiau ant greičio pedalo, bet mašina šiek tiek pariedėjo atgal. Tai buvo kritinė klaida. Egzaminuotojas įjungė avarinį, liepė persėst į keleivio vieta ir taip egzaminas baigėsi.

Po to dar pastovėjau, pažiūrėjau, kaip sekasi kitiems. Mačiau, kad ir kiti turi problemų su tais kalniukais, dažnai užgesta (vienas kalniukas yra tik išvažiuojant iš kiemo, t.y. tarpuvartėje, o kitas - kur jau sakiau - prie kelio), tad būkit atidūs visi (-os), kuriems dar tik teks laikyti smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begalvos: 03 rugpjūčio 2007 - 09:34
QUOTE(begalvos @ 2007 08 03, 19:33)
Neišlaikiau važiavimo jau du kartus. Laikiau Kaune.

Pirmą kartą egzaminas baigėsi vos prasidėjęs - nesusitvarkiau su estakada (keturis kartus užgesau). Gavau mašiną (golfą), kuria neteko važiuoti, neperpratau sankabos, todėl, manau, ir kilo problemos. Besimokant ant estakados problemų neturėjau (mokiausi su Opel Astra)).

Antras egzaminas pasibaigė ties išvažiavimu iš Regitros (aikštelę pravažiavau gerai). Ten yra tokia įkalnė prieš įvažiuojant į nuo kalno besidriekiantį kelią; toje įkalnėje reikia sustoti ir praleisti iš kairės atvažiuojančias mašinas. Aš sustojau, įsijungiau pirmą pavarą, bet neužtraukiau rankinio  - stovėjau su pagrindiniu stabdžiu. O kai jau buvo metas važiuoti, tiesiog nukėliau koją nuo stabdžio, perstačiau ant greičio pedalo, bet mašina šiek tiek pariedėjo atgal. Tai buvo kritinė klaida. Egzaminuotojas įjungė avarinį, liepė persėst į keleivio vieta ir taip egzaminas baigėsi.

Po to dar pastovėjau, pažiūrėjau, kaip sekasi kitiems. Mačiau, kad ir kiti turi problemų su tais kalniukais, dažnai užgesta (vienas kalniukas yra tik išvažiuojant iš kiemo, t.y. tarpuvartėje, o kitas - kur jau sakiau - prie kelio), tad būkit atidūs visi (-os), kuriems dar tik teks laikyti  smile.gif

Man irgi su ikalnem buvo problemu, bet antra kart kai laikiau kazkaip susitvarkiau...Merginos pavyks ir Jum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau 70 ženklą , tai pardavėjas man aiškino, kad geriau klijuoti didesnio formarto ženklą, negu mažiuką, nes tipo policija labai kabinėjasi, kai užsiklijuoja kažkokius mažesnio formato ženklus, kurie neatitinka KET....Žinokit, kažkoks košmaras, neiko aš jau čia nebesuprantu su tais ženklais ir jų reikalavimais. O beje, kurioje vietoje turi būti jis priklijuotas?
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 03, 15:23)
Šiandien nusipirkau 70 ženklą  , tai pardavėjas man aiškino, kad geriau klijuoti didesnio formarto ženklą, negu mažiuką, nes tipo policija labai kabinėjasi, kai užsiklijuoja kažkokius mažesnio formato ženklus, kurie neatitinka KET....Žinokit, kažkoks košmaras, neiko aš jau čia nebesuprantu su tais ženklais ir jų reikalavimais. O beje, kurioje vietoje turi būti jis priklijuotas?

Jo yra tokie mažučiai (tokį pati turiu),ir dideli,kurie atitinka taisyklėse nustatytus dydžio normatyvus,o tie maži ne,todėl policija realiai turi teisę kabinėtis,bet man dzin,svarbu ,kad turiu bent tokį.Jo užsiklijuosiu didelį,tai mano visą mašinos galinį langą uždengs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 08 03, 14:23)
Šiandien nusipirkau 70 ženklą  , tai pardavėjas man aiškino, kad geriau klijuoti didesnio formarto ženklą, negu mažiuką, nes tipo policija labai kabinėjasi, kai užsiklijuoja kažkokius mažesnio formato ženklus, kurie neatitinka KET....Žinokit, kažkoks košmaras, neiko aš jau čia nebesuprantu su tais ženklais ir jų reikalavimais. O beje, kurioje vietoje turi būti jis priklijuotas?

as klijavau kairej pusej apacioj - kazkaip maciau dauguma taip..
Atsakyti