Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 00:44)
nu bet jau tikrai - ir taip negerai, ir anaip negerai, jauciu del visa ko KET'a reik veziotis, kad policininkam paaiskint jei ka...

KET reikia vežiotis, jei policininkai pamato, kad turi KET būna daug nuolaidesni wacko.gif

O Regitroje aš kai atsiėmiau teises, paklausiau, ar aš galiu 90 apribojimo ženklą užsiklijuoti, sakė, nors ir 200 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 08:44)
nu bet jau tikrai - ir taip negerai, ir anaip negerai, jauciu del visa ko KET'a reik veziotis, kad policininkam paaiskint jei ka...

Pas mus masiniuke visada yra KET, nuo tada,kai emiausi vairavimo meno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 02 rugpjūčio 2007 - 22:49
tai gal užsiklijuoti 70 ir 90 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 02, 22:48)
tai gal užsiklijuoti 70 ir 90 unsure.gif

nu kazkaip jau nzn... dar zeklas kad padangos dygliuotos, "boba uz vairo", "vezu beibi", "vairuoju kaip moku" ir galinio lango nera hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 00:47)
as paziuriu pvz furos kai vaziuoja, suklijuta zenklai 50 60 70 80 90 - tipo kiekvienoj pravaziuojamoj saly savi reikalavimai, tai uzsiklijuoja visus (matomai toks reglamentas), tai vadinas toj autostradoj galima ta 70 virsyti mastau.gif BET ketas sako negalima virsyti nurodyto greicio ant auto, nu balamutynas, ne kitaip  doh.gif

Balamutynas tai jau tikrai doh.gif doh.gif doh.gif
Na reikia duoti užduotį toms, kurios dabr eis laikyti...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 02, 23:49)
nu kazkaip jau nzn... dar zeklas kad padangos dygliuotos, "boba uz vairo", "vezu beibi", "vairuoju kaip moku" ir galinio lango nera hihihi.gif

tas tai joo... lotuliukas.gif
man irgi jų visų reikėtų...
aišku aš laikysiu teises tik šio mėn pabaigoj arba rugsėjį...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 02, 22:50)
tas tai joo...  lotuliukas.gif
man irgi jų visų reikėtų...
aišku aš laikysiu teises tik šio mėn pabaigoj arba rugsėjį...

tai nieko irnesakyk.gif vistiek ishsilaikysi friends.gif bet zenklais apsirupink is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 02, 23:51)
tai nieko irnesakyk.gif vistiek ishsilaikysi friends.gif bet zenklais apsirupink is karto  mirksiukas.gif

iškart tai nesirūpinsiu schmoll.gif lotuliukas.gif

bet kol gamins vairuotojo pažymėjimą - galima bus ir pasirūpint, jei gausiu asmeninį automobiliuką... blush2.gif
Atsakyti
aHA O KA DARYT JEI SAVO ASMENINIO NETURETUM, O PVZ VYRO GRIEBTUM, TAI KAIP SU ZENKLAIS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 02 rugpjūčio 2007 - 22:59
Na, bet iš idėjos, juk dauguma važinėja užsiklijavę 70...Man instruktorius, apie šiuos ženklus, pasakojo, jog vaikinukas važiavo prisiklijaves 70, sustabdė jį greitkelyje, kadangi viršijo ir važiavo ant 90...tai sako, gerai, kad turėjo KET, tai va jį ir išgelbėjo...
Atsakyti
nu bet cia tia painiava pagalvoji ir vienaip ir kitaip......reik tam klausima uzduot kuris jas suskure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 02, 22:55)
aHA O KA DARYT JEI SAVO ASMENINIO NETURETUM, O PVZ VYRO GRIEBTUM, TAI KAIP SU ZENKLAIS?

nu ir ka, susiklijuoki... o ka daryt hihihi.gif

QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 22:57)
Na, bet iš idėjos, juk dauguma važinėja užsiklijavę 70...Man instruktorius, apie šiuos ženklus, pasakojo, jog vaikinukas važiavo prisiklijaves 70, sustabdė jį greitkelyje, kadangi viršijo ir važiavo ant 90...tai sako, gerai, kad turėjo KET, tai va jį ir išgelbėjo...
viskas, einu isidet i rankine.. ikalbejai
Atsakyti