Tai taip išeina,kad mes vaziuodamos greitkelyje ir autostradoj uzsidedam ta zenkla....?
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 23:34)
Aš Regitroje klausiau, kam čia tas 90 ženklas, sakė: čia, kas greitkeliuose ir autostradose važinėja Kažkaip nelabai supratau
taigi mes nem iesto ribose gali mvaziuot 70...o autostradoj 90 tai gal tam tie zenklai 90
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 02, 22:35)
Tai merginos imkimes mes ju....
reiks nusipirkti, dar kazkaip abejojau, bet ai..., tirai bus geriau, ir paciai ir aplinkiniams
reiks nusipirkti, dar kazkaip abejojau, bet ai..., tirai bus geriau, ir paciai ir aplinkiniams
aaaisku, net buvo atvejis kai rikiavausi per kamsti ir buciau ivarvolinus kitai masinai i sona ale ot zmogus, as jam dekinga - ishvaziavo net i priesinga juosta, kad mane ilesit, vista tokia... dekinga as jam labai.. ale buciau be zenklo buvus tai nzn kaip ten butu buve.. o dabar mate, nu 70 - vadinas pavojinga as tik uz zenkla
QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 08:36)
nu zinok as regitroj klausiau, sakauar man 70 reik ar 90? paziurejo taip skersai - sako o tu KET skaitei? sakau tai va tame ir beda... kad greitkeliuose jei vaziuosiu su 70 paziesiu taisykles, nes virsysiu greiti nurodyta ant automobilio, bet mieste vistiek negaliu greiciau nei 70 vaziuot, net jei zenklai leidzia - ir klaida.. o greitkeli su 70 vaziuodama negalesiu greiciau vaziuot. sakau kur logika? paziurejo nutilo pagalvojo. sako dekis 70. ir suprask kaip nori...
Patys ne ka geriau sumaste, pridare taisykles ir nezino kaip isaiskinti, nes logikos ner, negalima virsyti 70, bet greitkeliuose jau virsytume net 20...Nu zodziu....
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 22:37)
taigi mes nem iesto ribose gali mvaziuot 70...o autostradoj 90 tai gal tam tie zenklai 90
tipo sako, persidek nu visai, vaziuoji,sustoji, pasikeiti zenkla, pervaziuoji autostrada, persidedi paskui sako, kur daugiau vazineji toki dek - nu irgi, paaiskinimas toks kaaa zinau, patys jie jauciu apake nuo tokiu kuriozu ket'e
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 08:37)
Tai turbut
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 03, 00:35)
Tai merginos imkimes mes ju....
Taip taip geriau prisilipinti tą ženklą
sugalvojo KET kad butu uz ka nubaust newa nesi;laiko taisykliu
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 22:41)
sugalvojo KET kad butu uz ka nubaust newa nesi;laiko taisykliu
nu bet jau tikrai - ir taip negerai, ir anaip negerai, jauciu del visa ko KET'a reik veziotis, kad policininkam paaiskint jei ka...
Šiaip manau ,kad galima užsiklijuot 90 ir ramiai važinėt,nes čia informuoja ne kur jums tokiu greičiu galima važiuot,bet kad išvis ne daugiau nei 90.Juk vairuotojams su 2 m patirtim nuo balandzio iki lapkricio menesio galima 130
QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 00:37)
aaaisku, net buvo atvejis kai rikiavausi per kamsti ir buciau ivarvolinus kitai masinai i sona ale ot zmogus, as jam dekinga - ishvaziavo net i priesinga juosta, kad mane ilesit, vista tokia... dekinga as jam labai.. ale buciau be zenklo buvus tai nzn kaip ten butu buve.. o dabar mate, nu 70 - vadinas pavojinga as tik uz zenkla
šaunuolis, kad taip pasielgė...
QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 00:39)
tipo sako, persidek nu visai, vaziuoji,sustoji, pasikeiti zenkla, pervaziuoji autostrada, persidedi paskui sako, kur daugiau vazineji toki dek - nu irgi, paaiskinimas toks kaaa zinau, patys jie jauciu apake nuo tokiu kuriozu ket'e
Oi merginos, nors mirk iš juoko
Šiaip tai man sakė, kad 70 zenklo apribojima (cia ta kur uzsiklijuojam) galima pazeisti autostradoje ir greitkelyje...Aisku, kad nesamone, kad cia tuos zenklus keitineti reiktu
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 22:44)
šaunuolis, kad taip pasielgė...
Šiaip tai man sakė, kad 70 zenklo apribojima (cia ta kur uzsiklijuojam) galima pazeisti autostradoje ir greitkelyje...Aisku, kad nesamone, kad cia tuos zenklus keitineti reiktu
as paziuriu pvz furos kai vaziuoja, suklijuta zenklai 50 60 70 80 90 - tipo kiekvienoj pravaziuojamoj saly savi reikalavimai, tai uzsiklijuoja visus (matomai toks reglamentas), tai vadinas toj autostradoj galima ta 70 virsyti BET ketas sako negalima virsyti nurodyto greicio ant auto, nu balamutynas, ne kitaip