[quote=tinginiuke,2007 08 02, 20:04]
[quote=Auksėja,2007 08 02, 19:50]
Egzaminas????Neblogai jau 2 mėnesiai ir kelios dienos,kaip vairuotoja
Papildyta:
tai sveikinu istojus i vairuotoju gretas
tai islaikei iskart nors ir sakei kad pirma karta...tai tkes ir man nes nemegstu meluot
[/quote]
Ačiū,aš šį skyrelį atradau besimokydama vairuot,tai iki šiol negaliu apleist,nžn man nesvetimas laikančiųjų skausmas Aš irgi nemėgstu,ir nemelavau,nors draugės ,tai sakė sakyt,kad jau 2-ą kartą laikau.
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 02, 22:28)
Ačiū,aš šį skyrelį atradau besimokydama vairuot,tai iki šiol negaliu apleist,nžn man nesvetimas laikančiųjų skausmas Aš irgi nemėgstu,ir nemelavau,nors draugės ,tai sakė sakyt,kad jau 2-ą kartą laikau.
puikus skyrelis...ir kia man si tem abar aktualiausia smagu kai glai su kitais pasidalinti ar pasiklausti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 03, 00:06)
reikia vairuotojų garbės lentos
Man dar iškilo toks klausimukas: ar tos, kurios, ką tik išlaikėte važinėjate su 70 ženklu?
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 23:17)
Man dar iškilo toks klausimukas: ar tos, kurios, ką tik išlaikėte važinėjate su 70 ženklu?
taigi privaloma...nors as dar neviaruotoja
QUOTE(ingere @ 2007 08 03, 08:17)
Aš dar neturiu jo Nezinau ar imtis jo? Kaip Jus?Kazin ar labai baudzia...Nors kt vertus, jei ka kely nugribauji, parodai kitiems piktiems vairuotojams.... va,ka nematai 70 zenklas pas mane, tai ir orentuokis
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 23:17)
Aga,tegu žino kas už vairo ir nesinervuoja
Papildyta:
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 02, 23:25)
Aš dar neturiu jo Nezinau ar imtis jo? Kaip Jus?Kazin ar labai baudzia...Nors kt vertus, jei ka kely nugribauji, parodai kitiems piktiems vairuotojams.... va,ka nematai 70 zenklas pas mane, tai ir orentuokis
Baudžia,na gal ir nelabai stipriai,bet vis tiek
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 03, 08:29)
Papildyta:
Papildyta:
Tai reiks tada...
O kodel regitroj prideda 90 zenklu, ten galima juos pasiimti jei nori, tai maciau kiti griebia, bet pagalvojau,kad mum sviezinukem tai 70
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 03, 08:29)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 03, 00:24)
taigi privaloma...nors as dar neviaruotoja
Žinau, kad reikalingas... bet dar neturiu...
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 03, 00:25)
Gal geriau prisiklijuoti, nors mačiau ant auto 70 ženklas, o laksto, tai kaip draguose...
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 03, 00:29)
Papildyta:
Papildyta:
asvaziuoju su zenklu (jau su teisem), man ramiau kai visi mato kad as neprognozuojama , nepagarbos nejauciau jokios niekas nepype, niekas nelenkaliojio, neuzkisinejo ir tt. kol kas
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 08 03, 00:32)
Tai reiks tada...
O kodel regitroj prideda 90 zenklu, ten galima juos pasiimti jei nori, tai maciau kiti griebia, bet pagalvojau,kad mum sviezinukem tai 70
Papildyta:
Papildyta:
Aš Regitroje klausiau, kam čia tas 90 ženklas, sakė: čia, kas greitkeliuose ir autostradose važinėja Kažkaip nelabai supratau
QUOTE(Dasha @ 2007 08 03, 08:33)
asvaziuoju su zenklu (jau su teisem), man ramiau kai visi mato kad as neprognozuojama , nepagarbos nejauciau jokios niekas nepype, niekas nelenkaliojio, neuzkisinejo ir tt. kol kas
Tai merginos imkimes mes ju....
reiks nusipirkti, dar kazkaip abejojau, bet ai..., tirai bus geriau, ir paciai ir aplinkiniams
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 22:34)
Aš Regitroje klausiau, kam čia tas 90 ženklas, sakė: čia, kas greitkeliuose ir autostradose važinėja Kažkaip nelabai supratau
nu zinok as regitroj klausiau, sakauar man 70 reik ar 90? paziurejo taip skersai - sako o tu KET skaitei? sakau tai va tame ir beda... kad greitkeliuose jei vaziuosiu su 70 paziesiu taisykles, nes virsysiu greiti nurodyta ant automobilio, bet mieste vistiek negaliu greiciau nei 70 vaziuot, net jei zenklai leidzia - ir klaida.. o greitkeli su 70 vaziuodama negalesiu greiciau vaziuot. sakau kur logika? paziurejo nutilo pagalvojo. sako dekis 70. ir suprask kaip nori...