Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Merginos, gal kuri nors galėtumėt man atsiųst į paštą kelių eismo taisyklių testus, kur kompu spręst reikia..Būčiau labai dėkinga... 4u.gif
auleka@lrp.lt
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 27, 19:50)
jei tik turi galimybę būtinai imk papildomų - nes aikštelę tai turi mokėt net vidury nakties prikelta  g.gif  gatvėj irgi neturėtum pasimest, mokėt eismą, ženklus, linijas stebėt... nu vnzo. viską turi žinot ir mokėt

Bet aš visvien manau, kad per 10 kartų vairavimo visa tai išmokstam. Na, aišku ne iki galo ir ne tobulai, nes geriausios pamokos - jau kai vairuojam vienos. Kas iš to, kad aš moku toj aikštelėj per egzą, bet normalioj aikštelėj, kur pristatyta daug mašinų, abejoju ar įvažiuočiau. Įsuku į kiemą ir duodu vyrui pastatyt, nes bijau, kad dar įvažiuosiu kam ar paliesiu kokį mašiniuką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 28, 07:46)
Bet aš visvien manau, kad per 10 kartų vairavimo visa tai išmokstam. Na, aišku ne iki galo ir ne tobulai, nes geriausios pamokos - jau kai vairuojam vienos. Kas iš to, kad aš moku toj aikštelėj per egzą, bet normalioj aikštelėj, kur pristatyta daug mašinų, abejoju ar įvažiuočiau. Įsuku į kiemą ir duodu vyrui pastatyt, nes bijau, kad dar įvažiuosiu kam ar paliesiu kokį mašiniuką. smile.gif

Na matai, čia nuo žmogaus priklauso, aš nemanau, kad po tų papildomų pamokų mokėjau kažką daugiau, bet aš pati tvirčiau jaučiausi - man to labai reikia... ax.gif ir šimtu proc. sutinku, kad išmoksim viską kely, tam ir skirti du metai drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagaliau islaikiau bigsmile.gif
nors siandien vairavau prasciau nei kada nors blush2.gif
todel del islaikymo galiu buti dekinga tik labai jau geranoriskam egzaminatoriui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2007 06 29, 09:57)
pagaliau islaikiau  bigsmile.gif
nors siandien vairavau prasciau nei kada nors  blush2.gif
todel del islaikymo galiu buti dekinga tik labai jau geranoriskam egzaminatoriui thumbup.gif

Sveikinu labai!!!! 4u.gif thumbup.gif O koks egzaminuotojas buvo papuoles ir kur vazinejai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 29 birželio 2007 - 12:33
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 29, 13:32)
Sveikinu labai!!!!  4u.gif  thumbup.gif  O koks egzaminuotojas buvo papuoles ir kur vazinejai?  ax.gif

dekui uz sveikinimus
dar paciai nesitiki
toks vyresnio amziaus (Vytautas vardu pavardes tiksliai nepamenu)
o marsrutas: is Regitros i desine Raudondvario plentu iki sviesoforo (berods Kedainiu g.) tada i desine i Tilzes gatve - apvaziavau zieda vel i Tilzes pravaziavau sankryza su STOP zenklu - Aleksu g. ir vel Raudondvario plentu atgal i Regitra
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2007 06 29, 12:26)
dekui uz sveikinimus
dar paciai nesitiki
toks vyresnio amziaus (Vytautas vardu pavardes tiksliai nepamenu)
o marsrutas: is Regitros i desine  Raudondvario plentu iki sviesoforo (berods Kedainiu g.) tada i desine i Tilzes gatve - apvaziavau zieda vel i Tilzes pravaziavau sankryza su STOP zenklu - Aleksu g. ir vel Raudondvario plentu atgal i Regitra

Labai pasiseke su marsrutu!!! saunuole.. o kuria valanda buvai uzsiregistravusi egzaminui.. as uzsiregistravau darbo diena 11 valandai, bet bijau, kad daug masinu nebutu... eisiu ir as jau greitai laikyti egzamino... bujot jau pradedu... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 29, 15:43)
Labai pasiseke su marsrutu!!! saunuole.. o kuria valanda buvai uzsiregistravusi egzaminui.. as uzsiregistravau darbo diena 11 valandai, bet bijau, kad daug masinu nebutu... eisiu ir as jau greitai laikyti egzamino... bujot jau pradedu...  fear.gif

laikiau nuo 9
svarbiausia nebijok
daugiausia klaidu ir padaroma del baimes
viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 26, 15:43)
Koks čia reikalas biggrin.gif - teises jau lyg ir turiu, tai kad ir reikalo nebelabai  tongue.gif , visa kita - irgi asmeninė patirtis. Susidūriau su normaliais, kaip ir ne viena kita smile.gif O neseniai artimas žmogus net pas labai prasto būdo išsilaikė. Bet išsilaikė. Charakteris charakteriu, bet nepila nepadarytų klaidų.  tongue.gif

umn.gif bash.gif nono.gif cia nevietoj maivaisi schmoll.gif
Papildyta:
SVEIKINU VISAS ISLAIKIUSES 4u.gif
O AS JAU NERANDU LAIKO MOKINTIS VAIRUOTI, O TUO LABIAU LAIKYT EGZAMINA. NUSVYRO RANKOS PO TIEK NESEKMIU verysad.gif verysad.gif
Nu ka susikaupiu ir vel pradedu mokintis su vyru, nes intruktoriai arba negali, arba as susitariu ir negaliu, nes ner kas vaika pasaugotu doh.gif
Atsakyti
kt sav man paskutinis privalomas, o dar kita - egzas, taj ketinu per savaitele papildomai pasimokyt jei instruktoriai bus geranorishki... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif
Va, noriu pasigirt blush2.gif sestadieni islaikiau vairavima thumbup.gif
buvau pries 1.5 metu baigus mokykla, bet niekaip nesugebedavau atrast laiko i ta regitra nueit, o dar baimes buvo pilnos kelnes, prisiklausius visokiu pliotku doh.gif bet va susigriebiau po sesijos, pasiemiau 5 pravaziavimus pas instruktoriu, tam kad prisiminciau kur ko reikalauja..
nes visgi visiem man atrodo aisku, kad i regitra mes vienaip turim vairuot, o visi kiti kas vazineja savom masinom, vaziuoja visiskai kitaip biggrin.gif (cia as apie laisva riedejima, koja ant sankabos ir t.t. biggrin.gif )
tai va, dar padejo man islaikyt manau tas jog su instruktorium tik ilipus i masina stengiausi palaikyti gera atmosfera, surezgiau kazkoki juokeli, stengiaus palaikyt pokalbi (tiksliau tai buvo tempimas uz liezuvio is pradziu biggrin.gif toks jausmas kad jis labiau susikaupes uz mane buvo.. lotuliukas.gif bet po truputi atsileido) po to kazka burzgiau apie tai jog vairuotojams be stazo galetu maximalus greitis but 40 (nors pati vos nulaikiau koja ant gazo nenuspaudus stipriau biggrin.gif ) zodziu bandziau pasirodyt drausminga labai jau biggrin.gif
ir nors pravaziavom visa marsruta maciau jog pasizymejo tik viena klaida, o ju buvo, pati zinau, kad daugiau biggrin.gif
tai va, zodziu mano patarimas besiruosiancioms laikyti butu stengtis palaikyti gera atmosfera egzamino metu, aisq niekur neskubeti viska daryt, ir garsiai sakyt ka darai.. nes pvz man buvo aikstelej dar taip jog koja slydo ant sankabos pedalo vis, tai kad nesusimakaluot as pasisakiau pirma ir tik tada isjungiau sankaba pasitaisyt, nes siaip variklio uzgesinimas bereikalingai, tai - klaida gali uzskaityt, bo jam tai nenusisvies kad tau slysta kazkas schmoll.gif
tai va,
sekmes visoms laikancioms 4u.gif

p.s. dar pries vaziuodama i regitra, pusryciams brendziuko ikaliau, zinokit nei kojos drebejo nei pirstai virpejo, garbes zodis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 01 liepos 2007 - 19:15
As labai bijau egzamino fear.gif neiseina man su sankaba sudraugauti, kazkaip greit as ja numetu, nebezinau net ka daryti verysad.gif tikriausiai, kai issilaikysiu visi galvos "boba uz vairo", o taip norejau but gera vairuotoja verysad.gif
Atsakyti