Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 20:28)
aiksu aciu uz info mirksiukas.gif
aj ar yra tas pagreitejimas nes knygutej skaiciauk ad yra o per egzamian nezinau..bent jau viena drauge kai laike sake kad nera (ce klaipedoj)?
o apie visokius mehanizmus tepalus neklausineja?ar kaikiuriu tik laikanciuju?

jauciu bereikalo pradedu pergyvneit del egzo doh.gif  4u.gif  biggrin.gif

Koks pagreitėjimas? Jei nuo estakados, tai man pasakė, kaip nori gali daryti, gali - ne. Apie techninius dalykus nieko neklausinėjo, tik liepė susireguliuoti veidrodėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:28)
aj ar yra tas pagreitejimas nes knygutej skaiciauk ad yra o per egzamian nezinau..bent jau viena drauge kai laike sake kad nera (ce klaipedoj)?

Apie techninę dalį klausia ne visų.Vilniuj lyg ir nebėra to pagreitėjimo,o Klaipėdoj,tai tikrai nžn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 02, 19:33)
Aš,kai atsisėdau norėjau segtis,bet man pasakė ,kad neskubėčiau,tai ir nesisegiau.Tada,jau ,kai aikštelėj pratimukus padariau,tada sustojau užsisegiau diržą,nusireguliavau veidrodėlius.Manęs irgi klausė kelintą kartą laikau,tai ir pasakiau,kad pirmą  4u.gif

aisku..ir kaip sekes?

QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 19:34)
Koks pagreitėjimas? Jei nuo estakados, tai man pasakė, kaip nori gali daryti, gali - ne. Apie techninius dalykus nieko neklausinėjo, tik liepė susireguliuoti veidrodėlius mirksiukas.gif

turejau omeny pagreitijimas toks :kai is voetos pajudi isibegeji iki 30-40km/val ir susotji prie stop linijos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 20:28)

klaipedoje pagreitejimo nera ax.gif ir techniniu dalyku bent jau manes neklausinejo 4u.gif
Atsakyti
aj o veodrodelisu aikstlej nusileidziat kad matytumet linijaso kai isvziujant is jos kad kely butu gerai?

siaubas klausineju as visokiu smulkmenu kaip pirma karta uz vairo sesciau 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 08 02, 19:45)
klaipedoje pagreitejimo nera  ax.gif  ir techniniu dalyku bent jau manes neklausinejo  4u.gif

ooo tai puiku tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:45)
aj o veodrodelisu aikstlej nusileidziat kad matytumet linijaso kai isvziujant is jos kad kely butu gerai?

siaubas klausineju as visokiu smulkmenu kaip pirma karta uz vairo sesciau 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 20:46)

siaubas klausineju as visokiu smulkmenu kaip pirma karta uz vairo sesciau 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
ooo tai puiku tada bigsmile.gif

Aš veidrodėlių nemokėjau normaliai susireguliuoti blush2.gif , tai man padėjo egzaminuotojas.
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:42)
aisku..ir kaip sekes?

Egzaminas????Neblogai jau 2 mėnesiai ir kelios dienos,kaip vairuotoja ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 19:48)
Aš veidrodėlių nemokėjau normaliai susireguliuoti blush2.gif , tai man padėjo egzaminuotojas.

Aš,tai nemokėjau naudotis biggrin.gif,tai irgi parodė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 02 rugpjūčio 2007 - 18:56
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:42)
turejau omeny pagreitijimas toks :kai is voetos pajudi isibegeji iki 30-40km/val ir susotji prie stop linijos blush2.gif  biggrin.gif

man instruktorius sakė, kad šis pratimas yra išimtas iš privalomų pratimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 08 02, 20:56)
man instruktorius sakė, kad šis pratimas yra išimtas iš privalomų pratimų  smile.gif

Aš tai pati paklausiau ar reikia daryti pagreitėjimą g.gif Instruktorius sakė, kad reiks, o egzaminuotojas, sakė "kaip nori..."bet irgi girdėjau, kad pagreitėjimas nebėra privalomas...
Atsakyti
[quote=Auksėja,2007 08 02, 19:50]
Egzaminas????Neblogai jau 2 mėnesiai ir kelios dienos,kaip vairuotoja ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

tai sveikinu istojus i vairuotoju gretas clap_1.gif
tai islaikei iskart nors ir sakei kad pirma karta...tai tkes ir man nes nemegstu meluot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 08 02, 23:32)
O aš jau grįžau su pažymėjimu  yahoo.gif

Sveikinimai...As tureciau rytoj pasiimti thumbup.gif
Atsakyti