Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Auksėja @ 2007 08 01, 17:37)
Nebijokit,ir su jais zmones egzus islaiko.Paciai Opel pakliuvo smile.gif

o su kokia mokeisi?
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 08 01, 17:54)
As jau turiu teises!!!  clap.gif siandien atsiemiau... clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinimai dideliausi!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 08 01, 19:19)
zinok nakti pries egzamina - nemiegojau, ir ejau tikedamasi,kad aikstelej susimausiu, bet atsisedus i masiniuka dingo visos pashalines mintys  4u.gif

ačiū už nuraminimą labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 01, 19:30)
O aš miegojau ramiai, bet atsikėlusi vis neradau sau vietos...O Regitroje kai įsėdau į mašiniuką pradėjo kojos drebėti doh.gif Bet po to nusiraminau, nes galvojau ai kaip bus taip bus... rolleyes.gif Iš tikrųjų reikia save nuraminti, juk jei ir nepavyks iš pirmo karto, dar bus - antras kartas...Tik aišku labai gaila pinigėlių doh.gif

pinigėlių gaila, bet labiau - nervų ir sveikatos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 31, 23:17)
Negali egzaminuotojas to daryti... yra parasyta nurodymuose, na taisyklese, kad egzaminuotojuas negali klaidinti vairuojancio, na ta prasme, kad kaip ir siuo atveju sustoti ten kur draudziama ar vaziuoti kur negalima...  ax.gif  Regitros psl galite pasiieskoti kazkur yra viskas surasyta, nes as kazkada taip pat buvau apie tai pagalvojusi tad pasidomejau....  4u.gif

O va siandien kaip tik paskakojo man pazistamas kaip laike egzamina (marijampolej) ir instruktorius is vidurines juostos liepe sukt i kaire, nors ta juosta buvo galima pagal zenklus tik tiesiai vaziuot, jis uzsuko ir taip neislaike egzamino..sako ko neziuri i zenklus blink.gif
Atsakyti
begike, čia apie Kauno Regitrą mes kalbam 4u.gif

kibirkštėle, ačiū už palaikymą wub.gif
su mašiniukais tai sunku aišku apsispręsti smile.gif
bet aš norėčiau to pačio VW POLO, Audi Ą3 arba Alfa romeo 156 blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 02, 01:05)
beje, o kas laikėt su Opel Astra - ar labai skiriasi valdymas nuo Golfo ir Polo - pavaros, veidrodėlių sureguliavimas, valytuvai? g.gif

As pirma kart laikiau su Astra tai buvo kosmaras man, is pradziu niekaip neradau kaip ijungt atbulini, o ten mygtuka nuspaudi ant "riciago"ir tada isijungia atbulinis-bet gerai tom,kas netyciukais vietoj pirmo imeta atbulini-su astra to nebutu. Ai dar posukiai - nereik ten ju nuspaust atspaust,tiesiog svelniai su pirsciuku prilieti..nu zodziu...bevaziuojant ipranti po to.O baisiausia buvo jos sankabos jautrumas, reik visada gaziuko negaileti,na pvz, golfas riedet pradeda ir be gazo,vos tik atleidineji sankaba, o va su astra to nera mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 01:47)
Opel Corsa...Norėjau mažytės..

....O šiaip merginos žinokit, kai pačios pradėsit vienos už vairo sedėti, tai ir į veidrodėlius kas 5 s žiūrėsit, ir viską išmoksite patikrinti...Na bent jau man taip yra...kai mokiausi man instruktorius sakydavo:"Ko tu lauki, gal galvoji kad aš čia tau viską sužiūrėsiu ir dar bėgius perjungsiu... lotuliukas.gif Iš tikrųjų viskas yra kitaip, kai vienas lieki už vairo ir reikia nuvažiuoti, prisiparkuoti ir t.t....

Man irgi geriausia praktika buvo tik vienai pradejus vazineti,tada pati priimi sprendimus,o nelauki kol kas pasakys mirksiukas.gif
Papildyta:
Niu va, is pradziu prisijungiau i atsakymus, O dabar sveikinu islaikiusias egzaminus ir atsiemusias teises.
O siandien as islaikiau irgi!!!!!!!
Viskas buvo taip.Na, mazdaug zinojau ko tiketis-antras kartas...
Bet vis tiek bijojau-normalu...
Instruktorius papuole toks rimtas dede, is veido toks piktas, kad net nzn kur list...Bet kol zingsniavom link masiniuko, tai fainai persimetem zodeliais ir vsio,nusiraminau.Papuole mano milimytis golfas, su juo ir mokiausi.Iskart supratau,kad turetu sektis neblogai,nes myliu ir jo sankaba ir siaip ji visa (cia apie golfa:) )
Eikstelej nieko neprasibandinejau,ai sakau vaziuojam iskart,viskas sekmingai,na i kisene su pasitaisimu ivaziavau...Mieste irgi neblogai,gavau beveik ta pati marsruta....Tai irgi mazdaug zinojau kur vaziuoju...Viena kart uzgesau isvaziuojan is Regitros jau i ta kalna sukant,nes bandziau su rankiniu,po to spjoviau ant tu rankiniu-juk galfuko sankaba tokia faina....
Niu ir ka jau gristan,paniskai bijojau ikalnes i Regitra,vos tik pamacius,kad nuo kalno nesileidzia masinos,kai dejau gaziuko vos ne at 60,po to pristabdziau tik staigiai antra begi imeciau ir vsio-iveikiau savo baisiausia kliuti...
O pazymejima sake tureciau gauti penktadieni,oi kaip laukiu..
Nors ir nepraset pasipasakoti,bet kazkaip negalejau nepasidalinti su Jumis sio egzamino ispudziu.Sekmes busimoms vairuotojoms.Viskas imanoma.
Atsakyti
žinau,kad viena važinėdama išmoksiu visko,bet dėl egzamino įdomu...ar dažnai žiūrėjot į veidrodėlius per egzaminą,nes man tikrai klaidą įpaišys,kad žiūriu ti prieš manevrus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 02, 21:23)
žinau,kad viena važinėdama išmoksiu visko,bet dėl egzamino įdomu...ar dažnai žiūrėjot į veidrodėlius per egzaminą,nes man tikrai klaidą įpaišys,kad žiūriu ti prieš manevrus  doh.gif

jO JO REIKIA PASIZIURETI,STEBETI VISKA. GERIAU UZMESK AKI DAZNIAU,NUO TO TAU TIK GERIAU BUS mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu liabuka smile.gif
na va as laikysiu regitroj egza si sestadieni ? bet bijau tai nerealiai ir zinau akd jei ka neislaikysiu tai gfalesiu perlaikyti bet baime is vidaus save raminu bet vistiek niekaip apsiraminti negaliu verysad.gif niu o gal is jusu kas laiko irgi si sestadieni?
Atsakyti
O aš jau grįžau su pažymėjimu yahoo.gif

aš praeitą šeštadienį laikiau, tai, palyginus eismą aplink Regitrą 6dienį ir dabar, darbo dieną ax.gif Žodžiu, džiaugiausi, kad pasirinkau šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
nepergyvenk, golfas su polo beveik vienodi irnesakyk.gif as irgi mokiaus su golfu. drinks_cheers.gif polo isvis toks mazulka, man geriausia su juo buvo vaziuot...parkuodamasi orientuokis taip kaip ir su golfu, gabaritai tokie patys... smile.gif
Papildyta:

butu labai gerai jei golfas ar labai panasus.nes mokausi su golfu tia lengviua pripratua ir gabaritai mazi blush2.gif o kai viena karta bandzia su kita tia neikaip nepadarau tinkamai visko doh.gif

Niu liabuka smile.gif
na va as laikysiu regitroj egza si sestadieni ? bet bijau tai nerealiai ir zinau akd jei ka neislaikysiu tai gfalesiu perlaikyti bet baime is vidaus save raminu bet vistiek niekaip apsiraminti negaliu verysad.gif niu o gal is jusu kas laiko irgi si sestadieni?
[/quote]

as laikysiu kita 6dieni tai jau dabar pradeda visokios mintys list ir baime..o tiap neretusi iskart islaikyt verysad.gif smile.gif

gal kas is laikiusisu gal ipasidalinti patirtimi....kai tik isedat i masina iskart dirzus uzsidedat ar tik kai jau aikstelej baigiat viska cia per egzamina kad neuzskaitytu klaidos?...i ka dar reikai atkreipti demesi?gal kam yra teke is pazistamu ar savos patirties jei klausia kelintak arta laikai tai kaip sakyt?nes gal igal specialiai sukirsti pirmak arta laikant g.gif
baime jua man..o kas bus per egza doh.gif unsure.gif
Atsakyti

tinginiuke
Manęs neklausė kelintą kartą aš laikau...O dėl diržų, tai tik įsėdus į mašiniuką prisisegiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingere: 02 rugpjūčio 2007 - 18:23
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 19:22)
tinginiuke
Manęs neklausė kelintą kartą aš laikau...O dėl diržų, tai tik įsėdus į mašiniuką prisisegiau rolleyes.gif

aiksu aciu uz info mirksiukas.gif
aj ar yra tas pagreitejimas nes knygutej skaiciauk ad yra o per egzamian nezinau..bent jau viena drauge kai laike sake kad nera (ce klaipedoj)?
o apie visokius mehanizmus tepalus neklausineja?ar kaikiuriu tik laikanciuju?

jauciu bereikalo pradedu pergyvneit del egzo doh.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 02, 19:15)
gal kas is laikiusisu gal ipasidalinti patirtimi....kai tik isedat i masina iskart dirzus uzsidedat ar tik kai jau aikstelej baigiat viska cia per egzamina kad neuzskaitytu klaidos?...i ka dar reikai atkreipti demesi?gal kam yra teke is pazistamu ar savos patirties jei klausia kelintak arta laikai tai kaip sakyt?nes gal igal specialiai sukirsti pirmak arta laikant g.gif
baime jua man..o kas bus per egza doh.gif  unsure.gif

Aš,kai atsisėdau norėjau segtis,bet man pasakė ,kad neskubėčiau,tai ir nesisegiau.Tada,jau ,kai aikštelėj pratimukus padariau,tada sustojau užsisegiau diržą,nusireguliavau veidrodėlius.Manęs irgi klausė kelintą kartą laikau,tai ir pasakiau,kad pirmą 4u.gif
Atsakyti