QUOTE(nonstandard @ 2007 08 02, 01:05)
beje, o kas laikėt su Opel Astra - ar labai skiriasi valdymas nuo Golfo ir Polo - pavaros, veidrodėlių sureguliavimas, valytuvai?
As pirma kart laikiau su Astra tai buvo kosmaras man, is pradziu niekaip neradau kaip ijungt atbulini, o ten mygtuka nuspaudi ant "riciago"ir tada isijungia atbulinis-bet gerai tom,kas netyciukais vietoj pirmo imeta atbulini-su astra to nebutu. Ai dar posukiai - nereik ten ju nuspaust atspaust,tiesiog svelniai su pirsciuku prilieti..nu zodziu...bevaziuojant ipranti po to.O baisiausia buvo jos sankabos jautrumas, reik visada gaziuko negaileti,na pvz, golfas riedet pradeda ir be gazo,vos tik atleidineji sankaba, o va su astra to nera
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 08 02, 01:47)
Opel Corsa...Norėjau mažytės..
....O šiaip merginos žinokit, kai pačios pradėsit vienos už vairo sedėti, tai ir į veidrodėlius kas 5 s žiūrėsit, ir viską išmoksite patikrinti...Na bent jau man taip yra...kai mokiausi man instruktorius sakydavo:"Ko tu lauki, gal galvoji kad aš čia tau viską sužiūrėsiu ir dar bėgius perjungsiu...
Iš tikrųjų viskas yra kitaip, kai vienas lieki už vairo ir reikia nuvažiuoti, prisiparkuoti ir t.t....
Man irgi geriausia praktika buvo tik vienai pradejus vazineti,tada pati priimi sprendimus,o nelauki kol kas pasakys
Papildyta:
Niu va, is pradziu prisijungiau i atsakymus, O dabar sveikinu islaikiusias egzaminus ir atsiemusias teises.
O siandien as islaikiau irgi!!!!!!!
Viskas buvo taip.Na, mazdaug zinojau ko tiketis-antras kartas...
Bet vis tiek bijojau-normalu...
Instruktorius papuole toks rimtas dede, is veido toks piktas, kad net nzn kur list...Bet kol zingsniavom link masiniuko, tai fainai persimetem zodeliais ir vsio,nusiraminau.Papuole mano milimytis golfas, su juo ir mokiausi.Iskart supratau,kad turetu sektis neblogai,nes myliu ir jo sankaba ir siaip ji visa (cia apie golfa:) )
Eikstelej nieko neprasibandinejau,ai sakau vaziuojam iskart,viskas sekmingai,na i kisene su pasitaisimu ivaziavau...Mieste irgi neblogai,gavau beveik ta pati marsruta....Tai irgi mazdaug zinojau kur vaziuoju...Viena kart uzgesau isvaziuojan is Regitros jau i ta kalna sukant,nes bandziau su rankiniu,po to spjoviau ant tu rankiniu-juk galfuko sankaba tokia faina....
Niu ir ka jau gristan,paniskai bijojau ikalnes i Regitra,vos tik pamacius,kad nuo kalno nesileidzia masinos,kai dejau gaziuko vos ne at 60,po to pristabdziau tik staigiai antra begi imeciau ir vsio-iveikiau savo baisiausia kliuti...
O pazymejima sake tureciau gauti penktadieni,oi kaip laukiu..
Nors ir nepraset pasipasakoti,bet kazkaip negalejau nepasidalinti su Jumis sio egzamino ispudziu.Sekmes busimoms vairuotojoms.Viskas imanoma.