Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 01, 14:18)
Turiu laaaaaabai didelę bėdą-labai retai žiūriu į veidrodėlius(tik prieš darydama kokį manevrą).Jūs dažnai žiūrėjot per egzaminą į veidrodėlius?Net bilietuose buvo klausimas kas kiek laiko patartina žiūrėt-kas 5s.,bet man taip tikrai nesigaus

darant manevrus reikia žiūrėti - sukant, persirikiuojant, o toliau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 14:51)
na bet kokia prasmė klausinėti moteriškių tokių klausimų? Juk visvien pačios nesikrapštysim aplink tas mašinas ax.gif

pvz. sustojus gink die netikrinsi kas ten užgeso? juk gali praversti. kad ir toks klausimas - kaip patikrinsi ar šviesos dega
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 01, 15:39)
darant manevrus reikia žiūrėti - sukant, persirikiuojant, o toliau  blink.gif
Papildyta:

pvz. sustojus gink die netikrinsi kas ten užgeso? juk gali praversti. kad ir toks klausimas - kaip patikrinsi ar šviesos dega

šitie dalykai savaime suprantama, kad būtini, bet tikrai nemanau, kad tikrinsiu alyvos lygį ar stabdžių skystį g.gif bent jau pasistengsiu, kad to daryti nereiktų.. ax.gif
Atsakyti
beje, o kas laikėt su Opel Astra - ar labai skiriasi valdymas nuo Golfo ir Polo - pavaros, veidrodėlių sureguliavimas, valytuvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 01, 00:56)
gal kas zino kokie automobiliai yra regitroj?klaipedoj
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan) g.gif  blush2.gif as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus doh.gif

daugiausia yra polo ir golf markes automobiliu, ir dar kelios opel. vienas opelis - karve vadinamas, labai sunku su juo vairuot, net vyrai aishtelej susikerta g.gif as mokiausi su golf privalomus vairavimus, papildomus emiau su polo, regitroj teko vaziuot su golf'u 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 01, 16:13)
daugiausia yra polo ir golf markes automobiliu, ir dar kelios opel. vienas opelis - karve vadinamas, labai sunku su juo vairuot, net vyrai aishtelej susikerta  g.gif  as mokiausi su golf privalomus vairavimus, papildomus emiau su polo, regitroj teko vaziuot su golf'u  4u.gif

velnias, bijau aš tų opelių fear.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 17:15)

pamenu ir as ta baime... g.gif bet viskas turi pradzia ir pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 01, 16:28)
pamenu ir as ta baime...  g.gif  bet viskas turi pradzia ir pabaiga  thumbup.gif

jau dabar nesveika baimė - o kas bus per egzaminą? doh.gif kažkaip ir gėda pasidarė.. ax.gif smile.gif ei, mergaičiukės, išlaikykit kas nors už mane praktiką - aš už jus teoriją 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonstandard: 01 rugpjūčio 2007 - 15:46
QUOTE(Vladislava @ 2007 08 01, 15:22)
koki  masiniuka nupirkai?

Opel Corsa...Norėjau mažytės..

....O šiaip merginos žinokit, kai pačios pradėsit vienos už vairo sedėti, tai ir į veidrodėlius kas 5 s žiūrėsit, ir viską išmoksite patikrinti...Na bent jau man taip yra...kai mokiausi man instruktorius sakydavo:"Ko tu lauki, gal galvoji kad aš čia tau viską sužiūrėsiu ir dar bėgius perjungsiu... lotuliukas.gif Iš tikrųjų viskas yra kitaip, kai vienas lieki už vairo ir reikia nuvažiuoti, prisiparkuoti ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 16:15)

Nebijokit,ir su jais zmones egzus islaiko.Paciai Opel pakliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 31, 23:44)
dar ir egzaminuotoją turbūt gausiu tą mergišių (ne tą aukštą, aukšto visai norėčiau ax.gif ) lotuliukas.gif
nors tie jaunesni turbūt visi viemodi unsure.gif

cia apie Vilniaus regitra kalbat? blush2.gif man buvo kliuves maziukas, jaunas, tai nepasirode labai malonus unsure.gif jei apie ta pati snekam...
Papildyta:
QUOTE(tinginiuke @ 2007 07 31, 23:56)
gal kas zino kokie automobiliai yra regitroj?klaipedoj
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan) g.gif  blush2.gif as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus doh.gif

nepergyvenk, golfas su polo beveik vienodi irnesakyk.gif as irgi mokiaus su golfu. drinks_cheers.gif polo isvis toks mazulka, man geriausia su juo buvo vaziuot...parkuodamasi orientuokis taip kaip ir su golfu, gabaritai tokie patys... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 01, 14:18)
Turiu laaaaaabai didelę bėdą-labai retai žiūriu į veidrodėlius(tik prieš darydama kokį manevrą).Jūs dažnai žiūrėjot per egzaminą į veidrodėlius?Net bilietuose buvo klausimas kas kiek laiko patartina žiūrėt-kas 5s.,bet man taip tikrai nesigaus

P.S.Kur rasti klausimus,kuriuos gali užduot prieš važiavimo egzaminą?Kažkuriai mačiau buvo kl.apie ratų balansavimo...net nežinau tiksliai verysad.gif

man tai jokiu klausimu neuzdavinejau, manau cia tik pagasdinimui tie klausimai irnesakyk.gif as irgi buvau juos skaicius, bet kad cia tik mitas, kad liepia atidaryt kapota, tikrint tepalu lygius ir pan... cool.gif ten tik duoda apsiprast su masina, biski pavaziuot ir viskas, i egzamina...parkuojies ir i miesta, daugiau nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 01, 15:39)
darant manevrus reikia žiūrėti - sukant, persirikiuojant, o toliau  blink.gif

reikia reikia ziuret i veidrodelius, turi zinot kas dedasi kelyje mirksiukas.gif gali buti visokiu netiketumu, turi zvilgcioti i veidrodelius ne tik manevrus atlikdama mirksiukas.gif
Papildyta:
ir jus jaudinates ne del to, del ko vertetu. Tu prietaisu reguliavimas nera pagrindinis dalykas ir niekas jo nevertina, jie patys parodo, kaip viskas reguliojasi, taip kad be reikalo cia del to.... irnesakyk.gif
Papildyta:
As jau turiu teises!!! clap.gif siandien atsiemiau... clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 17:46)
jau dabar nesveika baimė - o kas bus per egzaminą? doh.gif kažkaip ir gėda pasidarė.. ax.gif  smile.gif ei, mergaičiukės, išlaikykit kas nors už mane praktiką - aš už jus teoriją 4u.gif  biggrin.gif

zinok nakti pries egzamina - nemiegojau, ir ejau tikedamasi,kad aikstelej susimausiu, bet atsisedus i masiniuka dingo visos pashalines mintys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 01, 20:19)
zinok nakti pries egzamina - nemiegojau, ir ejau tikedamasi,kad aikstelej susimausiu, bet atsisedus i masiniuka dingo visos pashalines mintys  4u.gif

O aš miegojau ramiai, bet atsikėlusi vis neradau sau vietos...O Regitroje kai įsėdau į mašiniuką pradėjo kojos drebėti doh.gif Bet po to nusiraminau, nes galvojau ai kaip bus taip bus... rolleyes.gif Iš tikrųjų reikia save nuraminti, juk jei ir nepavyks iš pirmo karto, dar bus - antras kartas...Tik aišku labai gaila pinigėlių doh.gif
Atsakyti