QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 31, 23:44)
dar ir egzaminuotoją turbūt gausiu tą mergišių (ne tą aukštą, aukšto visai norėčiau
)
nors tie jaunesni turbūt visi viemodi
cia apie Vilniaus regitra kalbat?
man buvo kliuves maziukas, jaunas, tai nepasirode labai malonus
jei apie ta pati snekam...
Papildyta:
QUOTE(tinginiuke @ 2007 07 31, 23:56)
gal kas zino kokie automobiliai yra regitroj?klaipedoj
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan)
as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus
nepergyvenk, golfas su polo beveik vienodi
as irgi mokiaus su golfu.
polo isvis toks mazulka, man geriausia su juo buvo vaziuot...parkuodamasi orientuokis taip kaip ir su golfu, gabaritai tokie patys...
Papildyta:
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 01, 14:18)
Turiu laaaaaabai didelę bėdą-labai retai žiūriu į veidrodėlius(tik prieš darydama kokį manevrą).Jūs dažnai žiūrėjot per egzaminą į veidrodėlius?Net bilietuose buvo klausimas kas kiek laiko patartina žiūrėt-kas 5s.,bet man taip tikrai nesigaus
P.S.Kur rasti klausimus,kuriuos gali užduot prieš važiavimo egzaminą?Kažkuriai mačiau buvo kl.apie ratų balansavimo...net nežinau tiksliai
man tai jokiu klausimu neuzdavinejau, manau cia tik pagasdinimui tie klausimai
as irgi buvau juos skaicius, bet kad cia tik mitas, kad liepia atidaryt kapota, tikrint tepalu lygius ir pan...
ten tik duoda apsiprast su masina, biski pavaziuot ir viskas, i egzamina...parkuojies ir i miesta, daugiau nieko
Papildyta:
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 01, 15:39)
darant manevrus reikia žiūrėti - sukant, persirikiuojant, o toliau
reikia reikia ziuret i veidrodelius, turi zinot kas dedasi kelyje
gali buti visokiu netiketumu, turi zvilgcioti i veidrodelius ne tik manevrus atlikdama
Papildyta:
ir jus jaudinates ne del to, del ko vertetu. Tu prietaisu reguliavimas nera pagrindinis dalykas ir niekas jo nevertina, jie patys parodo, kaip viskas reguliojasi, taip kad be reikalo cia del to....
Papildyta:
As jau turiu teises!!!
siandien atsiemiau...