Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(kibirkstele* @ 2007 08 01, 09:02)
As visdar niekaip masinos nenusiperku  lotuliukas.gif  Gal jau siandien turesiu ir savo masiniuka..  doh.gif Bet jei kas duoda masina tai vaziuoju, nesuku sau galvos apie baimes... smile.gif Nors pries sedant pagalvoju, kad bijau, bet atsisedi uz vairo ir dingsta tos baimes, susikaupi ir vaziuoji...  biggrin.gif

niu šaunuolė wub.gif

tikiuosi, kad ir aš po visų važiavimų nebebijosiu ax.gif
nes dabar pvz galiu pasakyti, kad ketvirtas važiavimas mieste buvo geresnis už penktą, aišku aikštelėj situacija geresnė nei buvo anksčiau.

Linkiu išsirinkt norimą mašiniuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 01, 07:33)
niu šaunuolė wub.gif

tikiuosi, kad ir aš po visų važiavimų nebebijosiu  ax.gif
nes dabar pvz galiu pasakyti, kad ketvirtas važiavimas mieste buvo geresnis už penktą, aišku aikštelėj situacija geresnė nei buvo anksčiau.

Linkiu išsirinkt norimą mašiniuką wub.gif

Nebijosi, tik drasiau ir viskas! Man ir buvo, kad koks 5 vaziavimas geriau sekesi nei 6..bet tai juk visko buna...kazkaip i pabaiga vaziavimu instruktorius labai jau pradejo pasitiketi manimi, jis jau nieko net nedarydavo, tik komaduodavo kur vaziuoti biggrin.gif Pamatysi irtau kuo puikiausiai seksis.... 4u.gif Aciu uz palinkejimus... o masiniuka tikrai baisiai sunku nusipirkti jau daugiau nei pora savaiciu nerandu gero varianto... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 07 31, 23:56)
gal kas zino kokie automobiliai yra regitroj?klaipedoj
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan) g.gif  blush2.gif as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus doh.gif

ir man būtų įdomu, klaipėdietės... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 08 01, 10:59)
Nebijosi, tik drasiau ir viskas! Man ir buvo, kad koks 5 vaziavimas geriau sekesi nei 6..bet tai juk visko buna...kazkaip i pabaiga vaziavimu instruktorius labai jau pradejo pasitiketi manimi, jis jau nieko net nedarydavo, tik komaduodavo kur vaziuoti  biggrin.gif  Pamatysi irtau kuo puikiausiai seksis....  4u.gif  Aciu uz palinkejimus... o masiniuka tikrai baisiai sunku nusipirkti jau daugiau nei pora savaiciu nerandu gero varianto...  doh.gif  biggrin.gif

O aš vakar įsigijau mašiniuką, šiek tiek kojos drebėjo, kai reikėjo visur pavažinėti vienai: registracija, draudimas, technikinė...Bet žinokit, kuo daugiau už vairo, tuo labiau norisi... thumbup.gif
Atsakyti
Turiu laaaaaabai didelę bėdą-labai retai žiūriu į veidrodėlius(tik prieš darydama kokį manevrą).Jūs dažnai žiūrėjot per egzaminą į veidrodėlius?Net bilietuose buvo klausimas kas kiek laiko patartina žiūrėt-kas 5s.,bet man taip tikrai nesigaus

P.S.Kur rasti klausimus,kuriuos gali užduot prieš važiavimo egzaminą?Kažkuriai mačiau buvo kl.apie ratų balansavimo...net nežinau tiksliai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tito_mama: 01 rugpjūčio 2007 - 13:20
QUOTE(ingere @ 2007 08 01, 13:12)
O aš vakar įsigijau mašiniuką, šiek tiek kojos drebėjo, kai reikėjo visur pavažinėti vienai: registracija, draudimas, technikinė...Bet žinokit, kuo daugiau už vairo, tuo labiau norisi... thumbup.gif

koki masiniuka nupirkai?
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 01, 14:18)
P.S.Kur rasti klausimus,kuriuos gali užduot prieš važiavimo egzaminą?Kažkuriai mačiau buvo kl.apie ratų balansavimo...net nežinau tiksliai verysad.gif

Regitros tinklalapyje mirksiukas.gif

Va:
http://www.regitra.l...oda=prakt_klaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 01 rugpjūčio 2007 - 13:34
QUOTE(ievune @ 2007 08 01, 14:32)

vis ten paskaitau, bet taip nenoriu net galvot kaip reiktų atsakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 14:36)
vis ten paskaitau, bet taip nenoriu net galvot kaip reiktų atsakyti doh.gif

manes neklause ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 08 01, 14:39)
manes neklause  ax.gif

o kokiame mieste laikei? Žinau kaip bus - jei nepasiruošiu - paklaus, jeigu pasiruošiu - neklaus, kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 14:42)
o kokiame mieste laikei? Žinau kaip bus - jei nepasiruošiu - paklaus, jeigu pasiruošiu - neklaus, kaip visada biggrin.gif

Vilniuje smile.gif As tiesa sakant net nesiruosiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 08 01, 14:47)
Vilniuje  smile.gif As tiesa sakant net nesiruosiau  blush2.gif

na bet kokia prasmė klausinėti moteriškių tokių klausimų? Juk visvien pačios nesikrapštysim aplink tas mašinas ax.gif
Atsakyti