Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Niugi mergytes iki rytojaus, nzn kaip nuraminti save, rytoj is Regitros grisiu arba laiminga arba vel su nervu kamuoliu...Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Mergytes pagaliau islaikiau vairavima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na zinoma tik is trecio karto blush2.gif na bet vis vien labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visniuke: 31 liepos 2007 - 20:40
sveikutes
gal kas gali pasidalinti patirtimi kas laike klaipedoj praktika...ziaurus instukrtoriai?ka jus saket aki paklausia kelinta karta laikai?
kokios ten masinos?as tia mokiaus su golfu tai man lengviau nedideli gabaritai ri pripratua prie jos valdymo o kai isesiu i kita galiu susipainiot doh.gif g.gif
ar butina ten fotografuotis nes norwciau us savo foto atsinesta nes visai neblogia isejus blush2.gif o ten tia neziani kaip gausis
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 07 31, 17:03)
Nors baisiausia turbūt praktinis egzaminas, bet man įdomus ir teorinis, mat jį laikysiu poryt  unsure.gif  net nebežinau, kuo tikėti,- vieni sako, kad sunkesnis už mokyklinį, kiti - kad lengvesnis, dar kiti - kad panašus, tik kitaip klausimai formuluojami. Ką jūs pastebėjot, koks jums jis pasirodė? ačiū už info  4u.gif

As irgi poryt laikau teorija tongue.gif Vilniaus regitroj 16 val. Gal kartu? Issilaikiau mokyklinii nors su atestatu eisiu..pa smus mokykloj tas mokyklinis tai tieisiog sprendi tuos pacius bilietu sir negalima daugiau nei 2 klaidas padaryt. Tai us musu mokyklos bilietais man gerai sekas, vidutiniskai 2 klaidas padarau, kartais nei vienos..Nu ivairiai. Kazkiap nebijau teorijos..net nesiruosiu kazka dra lb mokytis, galk knygute ryt vakare pavartysiu g.gif
Atsakyti
O pas mus mokykloj su teorijos egzaminu ne taip ir lengva buvo. Apie tris savaites vaiksciojom laikyti egzaminu, nors buvau jau baigus kursus ir viska atvairavus, kurso baigimo liudijimo niekaip negalejo duoti. Prie kabineto buvo dideles eiles, visi bande ir bande, bet vis nepavykdavo islaikyti. Destytojas grieztas, leido padaryti tik viena klaida, o klausimai ten labai sukti. Tai kad ir kaip bebutut keista, pats sunkiausias etapas man buvo mokyklinis egzaminas. Jau buvo nusibode vaiksciot bandyt laikyti tu egzaminu. Tai ir stabde viska, galbut buciau anksciau turejusi tas teises. O regitroj klausimai panasus kaip mokykliniam, bet kai kurie taip susukti, kad pasirode sprendziau kokius 3 tokius pacius klausimus, o ten turbut buvo kazkas gudraus ikista. Isejau is tos klases antra, pasake, kad islaikiau bet ant ribos blink.gif tai turbut 80% ir surinkau blink.gif is tikruju nustebau, nes mokykloj zymiai daugiau reikalavo, buvom taip isdresiruoti, kad ne vienos klaidos nedarytume, o cia sako, ant ribos blink.gif Bet islaikiau is pirmo karto biggrin.gif Net kazkaip praslydo ta regitrine teorija ir gilesnio pedsako nepaliko... ax.gif O vat su praktika, tai ivairiom masinom pavazinejau, ir su astra, ir su golfu, ir su polo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 07 31, 22:06)
As irgi poryt laikau teorija  tongue.gif Vilniaus regitroj 16 val. Gal kartu?

ne, aš kitame mieste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 07 31, 21:39)
Mergytes pagaliau islaikiau vairavima thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif na zinoma tik is trecio karto blush2.gif na bet vis vien labai dziaugiuosi biggrin.gif

sveikinu 4u.gif as irgi is trecio blush2.gif ir kas toji laimingoji? biggrin.gif (masina turiu omeny, su kuria islaikei hihihi.gif )
Atsakyti
Sveikinu išlaikiusias ir gavusias pažymėjimus thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif

QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 31, 15:27)
del greiscio-klause koks leistinas cia
zenklo-klause, nes mate kad gryba pjaunu doh.gif
ziurejo kaip masinoje gaudausi-langus liepe atidaryt doh.gif , cia tai didziausia nesamone doh.gif , nerado prie ko prisikabinti, tai prie langu valdymo stenges prikibti(automatika)

niu Kaune tai ten greitį ribojančių ženklų nelabai daug nuo Regitros važiuojant unsure.gif
na aš aišku iš ten tik vienąkart važiavau su instruktorium smile.gif

aš va šiandien turėjau penktą praktinį važiavimą, tai tik dabar supratau, kaip šononius veidrodėlius reguliuoti blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif Čia VW polo.

kaip norėčiau per egzą POLO gaut, tai negaliu rolleyes.gif
bet turbūt ne man tokia laimė lotuliukas.gif
dar ir egzaminuotoją turbūt gausiu tą mergišių (ne tą aukštą, aukšto visai norėčiau ax.gif ) lotuliukas.gif

nors tie jaunesni turbūt visi viemodi unsure.gif
Atsakyti
gal kas zino kokie automobiliai yra regitroj?klaipedoj
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan) g.gif blush2.gif as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 06:45)
mergaičiukės, kurios egzaminą laikėt Klaipėdoj, gal galit pasidalinti patirtim - ar egzaminuotojai "gaudo" ant tokių dalykų kaip sustojimas neleistinoje vietoje ir pan. Pvz. buvo ženklas, kad sustoti draudžiama, o jis sako "sustok čia" ir pan.? g.gif  4u.gif Vis dar nespėju sužiūrėti visų ženklų doh.gif

Negali egzaminuotojas to daryti... yra parasyta nurodymuose, na taisyklese, kad egzaminuotojuas negali klaidinti vairuojancio, na ta prasme, kad kaip ir siuo atveju sustoti ten kur draudziama ar vaziuoti kur negalima... ax.gif Regitros psl galite pasiieskoti kazkur yra viskas surasyta, nes as kazkada taip pat buvau apie tai pagalvojusi tad pasidomejau.... 4u.gif
Atsakyti
kibirkštėle, kaip tau sekasi vairuoti vienai gatvėje? ax.gif
nebaisu?
man tai jaučiu bus baisu kurį laiką, kai išsilaikysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 31, 23:32)
kibirkštėle, kaip tau sekasi vairuoti vienai gatvėje? ax.gif
nebaisu?
man tai jaučiu bus baisu kurį laiką, kai išsilaikysiu blush2.gif

As visdar niekaip masinos nenusiperku lotuliukas.gif Gal jau siandien turesiu ir savo masiniuka.. doh.gif Bet jei kas duoda masina tai vaziuoju, nesuku sau galvos apie baimes... smile.gif Nors pries sedant pagalvoju, kad bijau, bet atsisedi uz vairo ir dingsta tos baimes, susikaupi ir vaziuoji... biggrin.gif
Atsakyti