Niugi mergytes iki rytojaus, nzn kaip nuraminti save, rytoj is Regitros grisiu arba laiminga arba vel su nervu kamuoliu...Tikiuosi viskas bus gerai.
Mergytes pagaliau islaikiau vairavima na zinoma tik is trecio karto na bet vis vien labai dziaugiuosi
sveikutes
gal kas gali pasidalinti patirtimi kas laike klaipedoj praktika...ziaurus instukrtoriai?ka jus saket aki paklausia kelinta karta laikai?
kokios ten masinos?as tia mokiaus su golfu tai man lengviau nedideli gabaritai ri pripratua prie jos valdymo o kai isesiu i kita galiu susipainiot
ar butina ten fotografuotis nes norwciau us savo foto atsinesta nes visai neblogia isejus o ten tia neziani kaip gausis
gal kas gali pasidalinti patirtimi kas laike klaipedoj praktika...ziaurus instukrtoriai?ka jus saket aki paklausia kelinta karta laikai?
kokios ten masinos?as tia mokiaus su golfu tai man lengviau nedideli gabaritai ri pripratua prie jos valdymo o kai isesiu i kita galiu susipainiot
ar butina ten fotografuotis nes norwciau us savo foto atsinesta nes visai neblogia isejus o ten tia neziani kaip gausis
QUOTE(KibirVibir @ 2007 07 31, 17:03)
Nors baisiausia turbūt praktinis egzaminas, bet man įdomus ir teorinis, mat jį laikysiu poryt net nebežinau, kuo tikėti,- vieni sako, kad sunkesnis už mokyklinį, kiti - kad lengvesnis, dar kiti - kad panašus, tik kitaip klausimai formuluojami. Ką jūs pastebėjot, koks jums jis pasirodė? ačiū už info
As irgi poryt laikau teorija Vilniaus regitroj 16 val. Gal kartu? Issilaikiau mokyklinii nors su atestatu eisiu..pa smus mokykloj tas mokyklinis tai tieisiog sprendi tuos pacius bilietu sir negalima daugiau nei 2 klaidas padaryt. Tai us musu mokyklos bilietais man gerai sekas, vidutiniskai 2 klaidas padarau, kartais nei vienos..Nu ivairiai. Kazkiap nebijau teorijos..net nesiruosiu kazka dra lb mokytis, galk knygute ryt vakare pavartysiu
O pas mus mokykloj su teorijos egzaminu ne taip ir lengva buvo. Apie tris savaites vaiksciojom laikyti egzaminu, nors buvau jau baigus kursus ir viska atvairavus, kurso baigimo liudijimo niekaip negalejo duoti. Prie kabineto buvo dideles eiles, visi bande ir bande, bet vis nepavykdavo islaikyti. Destytojas grieztas, leido padaryti tik viena klaida, o klausimai ten labai sukti. Tai kad ir kaip bebutut keista, pats sunkiausias etapas man buvo mokyklinis egzaminas. Jau buvo nusibode vaiksciot bandyt laikyti tu egzaminu. Tai ir stabde viska, galbut buciau anksciau turejusi tas teises. O regitroj klausimai panasus kaip mokykliniam, bet kai kurie taip susukti, kad pasirode sprendziau kokius 3 tokius pacius klausimus, o ten turbut buvo kazkas gudraus ikista. Isejau is tos klases antra, pasake, kad islaikiau bet ant ribos tai turbut 80% ir surinkau is tikruju nustebau, nes mokykloj zymiai daugiau reikalavo, buvom taip isdresiruoti, kad ne vienos klaidos nedarytume, o cia sako, ant ribos Bet islaikiau is pirmo karto Net kazkaip praslydo ta regitrine teorija ir gilesnio pedsako nepaliko... O vat su praktika, tai ivairiom masinom pavazinejau, ir su astra, ir su golfu, ir su polo
QUOTE(Villy @ 2007 07 31, 22:06)
As irgi poryt laikau teorija Vilniaus regitroj 16 val. Gal kartu?
ne, aš kitame mieste
QUOTE(Visniuke @ 2007 07 31, 21:39)
Mergytes pagaliau islaikiau vairavima na zinoma tik is trecio karto na bet vis vien labai dziaugiuosi
sveikinu as irgi is trecio ir kas toji laimingoji? (masina turiu omeny, su kuria islaikei )
Sveikinu išlaikiusias ir gavusias pažymėjimus
niu Kaune tai ten greitį ribojančių ženklų nelabai daug nuo Regitros važiuojant
na aš aišku iš ten tik vienąkart važiavau su instruktorium
aš va šiandien turėjau penktą praktinį važiavimą, tai tik dabar supratau, kaip šononius veidrodėlius reguliuoti Čia VW polo.
kaip norėčiau per egzą POLO gaut, tai negaliu
bet turbūt ne man tokia laimė
dar ir egzaminuotoją turbūt gausiu tą mergišių (ne tą aukštą, aukšto visai norėčiau )
nors tie jaunesni turbūt visi viemodi
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 31, 15:27)
del greiscio-klause koks leistinas cia
zenklo-klause, nes mate kad gryba pjaunu
ziurejo kaip masinoje gaudausi-langus liepe atidaryt , cia tai didziausia nesamone , nerado prie ko prisikabinti, tai prie langu valdymo stenges prikibti(automatika)
zenklo-klause, nes mate kad gryba pjaunu
ziurejo kaip masinoje gaudausi-langus liepe atidaryt , cia tai didziausia nesamone , nerado prie ko prisikabinti, tai prie langu valdymo stenges prikibti(automatika)
niu Kaune tai ten greitį ribojančių ženklų nelabai daug nuo Regitros važiuojant
na aš aišku iš ten tik vienąkart važiavau su instruktorium
aš va šiandien turėjau penktą praktinį važiavimą, tai tik dabar supratau, kaip šononius veidrodėlius reguliuoti Čia VW polo.
kaip norėčiau per egzą POLO gaut, tai negaliu
bet turbūt ne man tokia laimė
dar ir egzaminuotoją turbūt gausiu tą mergišių (ne tą aukštą, aukšto visai norėčiau )
nors tie jaunesni turbūt visi viemodi
gal kas zino kokie automobiliai yra regitroj?klaipedoj
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan) as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus
idomu ar jie labai skiriasi (polo nuo golfo ir pan) as tai mokaus su golfu tai ar bus labai didelis skirtumas?nes ir jaudulys egzmino duos savo o jei dar ir valdymas neaiskus
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 06:45)
mergaičiukės, kurios egzaminą laikėt Klaipėdoj, gal galit pasidalinti patirtim - ar egzaminuotojai "gaudo" ant tokių dalykų kaip sustojimas neleistinoje vietoje ir pan. Pvz. buvo ženklas, kad sustoti draudžiama, o jis sako "sustok čia" ir pan.? Vis dar nespėju sužiūrėti visų ženklų
Negali egzaminuotojas to daryti... yra parasyta nurodymuose, na taisyklese, kad egzaminuotojuas negali klaidinti vairuojancio, na ta prasme, kad kaip ir siuo atveju sustoti ten kur draudziama ar vaziuoti kur negalima... Regitros psl galite pasiieskoti kazkur yra viskas surasyta, nes as kazkada taip pat buvau apie tai pagalvojusi tad pasidomejau....
kibirkštėle, kaip tau sekasi vairuoti vienai gatvėje?
nebaisu?
man tai jaučiu bus baisu kurį laiką, kai išsilaikysiu
nebaisu?
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 31, 23:32)
kibirkštėle, kaip tau sekasi vairuoti vienai gatvėje?
nebaisu?
nebaisu?
As visdar niekaip masinos nenusiperku Gal jau siandien turesiu ir savo masiniuka.. Bet jei kas duoda masina tai vaziuoju, nesuku sau galvos apie baimes... Nors pries sedant pagalvoju, kad bijau, bet atsisedi uz vairo ir dingsta tos baimes, susikaupi ir vaziuoji...