Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 14:50)
man tėvukas irgi pasakojo, kad taip anksčiau buvo smile.gif kaip nematau aš tų ženklų, o jei matau - pamirštu kada ir koks buvo doh.gif
Papildyta:

doh.gif  doh.gif  doh.gif garantuoju - susimausiu unsure.gif o jeigu juostų gyvas velnias - tai ką, man į kitą pusę visvien orientuotis tiesiai per aplinkui ar egzaminuotojui ką nors negero padaryti...? ax.gif  biggrin.gif
dar ir teoriją reikės gerai pasikartoti - egzaminas jau seniausiai išlaikytas ir visos smulkmenos pamirštos.. verysad.gif

Gali ir neprašyti g.gif Maloniai bendrauk su egzaminuotoju, ir nieko nebus...Dažniausiai, kur daug eismo juostų, ten sustoti neprašo, nebent kelkraštyje, o po to paklausia (man taip buvo), kodėl sustojai ir kirtai ištisinę juostą...Na čia turbūt tam, kad visiška durnelė nepasirodyčiau lotuliukas.gif O šiaip visi egzaminuotojai, jei jau leidžia po aikštelės išvažiuoti į miestą, tai mieste daugmaž daugiau ar mažiau tikrai padės...Nebent būtum visai žalia...

QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 15:55)
organizatore, kaip supratau tu iš Klaipėdos? Gal žinai kokios Regitroj mašinos? Labiausiai bijau jei astra papultų - kažin kaip ten pavaros ir pan. g.gif o be to turbūt ir gabaritai polo, golfo ir astros skiriasi (parkavimuisi)?

Galiu pasakyti savo nuomonę....Aš mokiausi važiuoti ant Audi 80, po to paėmiau papildomų pamokų su Ford Focus, o Regitroje gavau W Polo...Tai man kažkaip sunkiai sekėsi su tuo Polo... g.gif O jei matysi, kad auto gabaritai skiriasi, gali egzaminuotojui užsiminti, kad mokeisi ant mažesnės. Manau, turėtų atsižvelgti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 31, 10:00)
Mano tėtė man sakė,kad neva gali būti taip,nes ankščiau,tai taip darydavo,o aš savo instruktoriaus paklausiau,tai sakė,kad NE.Bet ženklus žiūrėkit,manęs klausė kokiu didžiausiu greičiu galima važiuot per tą atkarpą,tai gerai,kad  mačiau ženklą smile.gif

del greiscio-klause koks leistinas cia
zenklo-klause, nes mate kad gryba pjaunu doh.gif
ziurejo kaip masinoje gaudausi-langus liepe atidaryt doh.gif , cia tai didziausia nesamone doh.gif , nerado prie ko prisikabinti, tai prie langu valdymo stenges prikibti(automatika)
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 07 31, 15:22)
Gali ir neprašyti g.gif Maloniai bendrauk su egzaminuotoju, ir nieko nebus...Dažniausiai, kur daug eismo juostų, ten sustoti neprašo, nebent kelkraštyje, o po to paklausia (man taip buvo), kodėl sustojai ir kirtai ištisinę juostą...Na čia turbūt tam, kad visiška durnelė nepasirodyčiau lotuliukas.gif O šiaip visi egzaminuotojai, jei jau leidžia po aikštelės išvažiuoti į miestą, tai mieste daugmaž daugiau ar mažiau tikrai padės...Nebent būtum visai žalia...
Galiu pasakyti savo nuomonę....Aš mokiausi važiuoti ant Audi 80, po to paėmiau papildomų pamokų su Ford Focus, o Regitroje gavau W Polo...Tai man kažkaip sunkiai sekėsi su tuo Polo... g.gif O jei matysi, kad auto gabaritai skiriasi, gali egzaminuotojui užsiminti, kad mokeisi ant mažesnės. Manau, turėtų atsižvelgti... g.gif

labai ačiū už atsakymus 4u.gif artėjantis egzaminas taip stresą varo doh.gif biggrin.gif žinoma, kaip bus taip bus, bet norisi viską žinoti, sorry.. ax.gif smile.gif šiaip prieš kelis metus viena pažįstama mokėsi su Polo, o egzaminą turėjo laikyti su didesne, tik nežinau tiksliai kokia, streso apturėjo.. tiek pinigų ir sveikatos sudėjo ir iki šiol be teisių unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 31, 15:27)
ziurejo kaip masinoje gaudausi-langus liepe atidaryt doh.gif , cia tai didziausia nesamone doh.gif , nerado prie ko prisikabinti, tai prie langu valdymo stenges prikibti(automatika)

p****c, atsiprašau.. unsure.gif kokia čia nesąmonė? Turėsi savo mašiną - tada ir susipažinsi su langų atsidarinėjimais, uždarinėjimais ir dar visokiais biesais. Na gerai, VW dabar bent jau man aišku kaip yra, o jeigu Opel - kas tada, juk nebus viskas identiškai?
Beje, o kaip baigėsi egzaminas - tą kartą ir išlaikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonstandard: 31 liepos 2007 - 14:33
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 31, 16:27)
del greiscio-klause koks leistinas cia
zenklo-klause, nes mate kad gryba pjaunu doh.gif

Žinau atvejį, kad vienam vaikinui irgi neturėjo prie ko prikibti, tai prikibo prie to - kad nei kart nepažvelgė per veidrodėlius blink.gif

QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 16:29)
labai ačiū už atsakymus 4u.gif artėjantis egzaminas taip stresą varo doh.gif  biggrin.gif žinoma, kaip bus taip bus, bet norisi viską žinoti, sorry.. ax.gif  smile.gif  šiaip prieš kelis metus viena pažįstama mokėsi su Polo, o egzaminą turėjo laikyti su didesne, tik nežinau tiksliai kokia, streso apturėjo.. tiek pinigų ir sveikatos sudėjo ir iki šiol be teisių unsure.gif

Taip streso tikrai labai daug doh.gif doh.gif doh.gif Svarbiausia nepasiduoti ir nepulti į paniką, jei kažkas nepasisektų. Aš, pvz., niekaip negalėjau tame Polo susireguliuoti veidrodėlių... doh.gif Tai gražiai egzaminuotojo paprašiau, kad padėtų. Po to niekaip neišėjo įjungti atbulinį...Kojos pradėjo drebėti, galvoju, geriau lipsiu ir varysiu namo...Bet kažkaip save nuraminau...Viskas bus gerai, tik nepasiduok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 15:32)
labai ačiū už atsakymus 4u.gif artėjantis egzaminas taip stresą varo doh.gif  biggrin.gif žinoma, kaip bus taip bus, bet norisi viską žinoti, sorry.. ax.gif  smile.gif  šiaip prieš kelis metus viena pažįstama mokėsi su Polo, o egzaminą turėjo laikyti su didesne, tik nežinau tiksliai kokia, streso apturėjo.. tiek pinigų ir sveikatos sudėjo ir iki šiol be teisių unsure.gif
Papildyta:

p****c, atsiprašau.. unsure.gif kokia čia nesąmonė? Turėsi savo mašiną - tada ir susipažinsi su langų atsidarinėjimais, uždarinėjimais ir dar visokiais biesais. Na gerai, VW dabar bent jau man aišku kaip yra, o jeigu Opel - kas tada, juk nebus viskas identiškai?
Beje, o kaip baigėsi egzaminas - tą kartą ir išlaikei?

AS islaikiau ta karta, bande bande prikibti,bet niekaip neleidau-galvoje turejau kad be teisiu negrysiu namo blush2.gif
Opel ASTRA-jautri masinyte, sankaba jautri, tad daug kas gesta su ja labai daznai-teko ir man tas malonumas, tad nepaleiskite sankabos greit neisitikine kad masina neuzges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 31, 16:34)

Opel ASTRA-jautri masinyte, sankaba jautri, tad daug kas gesta su ja labai daznai-teko ir man tas malonumas, tad nepaleiskite sankabos greit neisitikine kad masina neuzges mirksiukas.gif

o su kokia mokeis? Gal su kuria iš VW?
Atsakyti
pas mus internetas tik nuo 5val. vakaro, tai is ryto skambinau i regitra, sake pazymejimas turetu buti rytoj arba poryt blink.gif o dabar patikrinau internete, tai raso, kad jau galima pasimti, bet regitra dirba tik iki 4, tai varysiu rytoj pasiimti teisiu clap_1.gif
Beda ta,kad dabar neturiu masinos ir nezinia kada turesiu verysad.gif jau ieskojom, galvojom pirksim, bet gyvenimas taip pasisuka, kad teks pristabdyt... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 07 31, 15:36)
Žinau atvejį, kad vienam vaikinui irgi neturėjo prie ko prikibti, tai prikibo prie to - kad nei kart nepažvelgė per veidrodėlius blink.gif
Taip streso tikrai labai daug doh.gif  doh.gif  doh.gif Svarbiausia nepasiduoti ir nepulti į paniką, jei kažkas nepasisektų. Aš, pvz., niekaip negalėjau tame Polo susireguliuoti veidrodėlių... doh.gif Tai gražiai egzaminuotojo paprašiau, kad padėtų. Po to niekaip neišėjo įjungti atbulinį...Kojos pradėjo drebėti, galvoju, geriau lipsiu ir varysiu namo...Bet kažkaip save nuraminau...Viskas bus gerai, tik nepasiduok mirksiukas.gif

o man su polo kaip tik pasiseke, mokinausi su golfu, tai polo analogiska, su ja islaikiau, man ji tokia mazyte, patogi, pati patogiausia is tu su kuriom teko laikyt.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 31, 10:00)
Mano tėtė man sakė,kad neva gali būti taip,nes ankščiau,tai taip darydavo,o aš savo instruktoriaus paklausiau,tai sakė,kad NE.Bet ženklus žiūrėkit,manęs klausė kokiu didžiausiu greičiu galima važiuot per tą atkarpą,tai gerai,kad  mačiau ženklą smile.gif

man irgi ta pati sake 4u.gif biggrin.gif bet dabar jau taip nebedaro, man taip nebuvo, kai visus 3 kartus laikiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 07 29, 22:35)
sveikos  mergaites 4u.gif
tikiuosi priimsite mane i savo draugija ax.gif as liepos 26 d.uzsirasiau i vairavimo kursus smile.gif tikiuosi seksis neblogai ir jau greit galesiu vairuoti ir vaziuoti pati thumbup.gif nareiks vyro vis prasyti ,kad kur nuveztu mirksiukas.gif

Sveika prisijungus, bus drasiau kartu su mumis biggrin.gif
Papildyta:
Rytoj bandysiu savo antra laime...labai noreciau,kad viskas uzsibaigtu jau...didziausias nerimas - ikalne ohmy.gif doh.gif
Atsakyti
Nors baisiausia turbūt praktinis egzaminas, bet man įdomus ir teorinis, mat jį laikysiu poryt unsure.gif net nebežinau, kuo tikėti,- vieni sako, kad sunkesnis už mokyklinį, kiti - kad lengvesnis, dar kiti - kad panašus, tik kitaip klausimai formuluojami. Ką jūs pastebėjot, koks jums jis pasirodė? ačiū už info 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(KibirVibir @ 2007 07 31, 20:03)
Nors baisiausia turbūt praktinis egzaminas, bet man įdomus ir teorinis, mat jį laikysiu poryt  unsure.gif  net nebežinau, kuo tikėti,- vieni sako, kad sunkesnis už mokyklinį, kiti - kad lengvesnis, dar kiti - kad panašus, tik kitaip klausimai formuluojami. Ką jūs pastebėjot, koks jums jis pasirodė? ačiū už info  4u.gif

Na man teorinis Regitroje buvo thumbup.gif lengvas, nors irgi visi buvo prigazdinę mane, kad bus ojojoj kaip sunku...Bet kadangi aš mokyklinio nelaikiau, nes ėjau į Regitrą laikyti su diplomu, tai palyginti negaliu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 31, 18:19)
pas mus internetas tik nuo 5val. vakaro, tai is ryto skambinau i regitra, sake pazymejimas turetu buti  rytoj arba poryt  blink.gif  o dabar patikrinau internete, tai raso, kad jau galima pasimti, bet regitra dirba tik iki 4, tai varysiu rytoj pasiimti teisiu  clap_1.gif 
Beda ta,kad dabar neturiu masinos ir nezinia kada turesiu  verysad.gif  jau ieskojom, galvojom pirksim, bet gyvenimas taip pasisuka, kad teks pristabdyt... verysad.gif
Papildyta:

thumbup.gif Pažymėjimą jau turi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 08 01, 04:03)
Nors baisiausia turbūt praktinis egzaminas, bet man įdomus ir teorinis, mat jį laikysiu poryt  unsure.gif  net nebežinau, kuo tikėti,- vieni sako, kad sunkesnis už mokyklinį, kiti - kad lengvesnis, dar kiti - kad panašus, tik kitaip klausimai formuluojami. Ką jūs pastebėjot, koks jums jis pasirodė? ačiū už info  4u.gif

As kur mokiaus vairuoti mokyklinioegzamino nebuvo visai, tai isvis i Regitra teorijos ejau laikyt uz galvos susiemus, nzn ar tinkamai pasiruosus, bet nemanau,kad buvo sunkus, islaikiau is pirmo karto, tik svarbiausia neskubek...nes atrodo,va jau skaitytas, sprestas klausimas ir atsakai is atminties, o jis pvz, visai kt suformuluotas tad ir atsakimo gali tiketis kito...Siaip nebaisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2007 07 31, 19:03)

lengvesnis jau vien dėl to, jog klaidų galima daugiau padaryti nei mokykliniame smile.gif
Atsakyti