QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 14:50)
man tėvukas irgi pasakojo, kad taip anksčiau buvo kaip nematau aš tų ženklų, o jei matau - pamirštu kada ir koks buvo
Papildyta:
garantuoju - susimausiu o jeigu juostų gyvas velnias - tai ką, man į kitą pusę visvien orientuotis tiesiai per aplinkui ar egzaminuotojui ką nors negero padaryti...?
dar ir teoriją reikės gerai pasikartoti - egzaminas jau seniausiai išlaikytas ir visos smulkmenos pamirštos..
Papildyta:
garantuoju - susimausiu o jeigu juostų gyvas velnias - tai ką, man į kitą pusę visvien orientuotis tiesiai per aplinkui ar egzaminuotojui ką nors negero padaryti...?
dar ir teoriją reikės gerai pasikartoti - egzaminas jau seniausiai išlaikytas ir visos smulkmenos pamirštos..
Gali ir neprašyti Maloniai bendrauk su egzaminuotoju, ir nieko nebus...Dažniausiai, kur daug eismo juostų, ten sustoti neprašo, nebent kelkraštyje, o po to paklausia (man taip buvo), kodėl sustojai ir kirtai ištisinę juostą...Na čia turbūt tam, kad visiška durnelė nepasirodyčiau O šiaip visi egzaminuotojai, jei jau leidžia po aikštelės išvažiuoti į miestą, tai mieste daugmaž daugiau ar mažiau tikrai padės...Nebent būtum visai žalia...
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 15:55)
organizatore, kaip supratau tu iš Klaipėdos? Gal žinai kokios Regitroj mašinos? Labiausiai bijau jei astra papultų - kažin kaip ten pavaros ir pan. o be to turbūt ir gabaritai polo, golfo ir astros skiriasi (parkavimuisi)?
Galiu pasakyti savo nuomonę....Aš mokiausi važiuoti ant Audi 80, po to paėmiau papildomų pamokų su Ford Focus, o Regitroje gavau W Polo...Tai man kažkaip sunkiai sekėsi su tuo Polo... O jei matysi, kad auto gabaritai skiriasi, gali egzaminuotojui užsiminti, kad mokeisi ant mažesnės. Manau, turėtų atsižvelgti...