QUOTE(begike @ 2007 07 28, 02:15)
aciu
o vaziavau as kai visada...gal daugiau ant gazo emiau spaust ir leciau sankaba atleidinet
Papildyta:
ai ne
uzgesau, tada isjungiau begi, uzvedziau, po truputi atleidinejau sankaba, daviau gazo ir pasukau i ta posuki
dar tiesa, ant estakados taip daviau gazo, kad ohoho...
bet uztat is pirmo karto uzsoko....
Papildyta:
dideliausias aciu...
bet dar reikia daug ko ismokti...
pvz. dariau tokia klaida, kad nuokalnej stabdziau su sankaba...norejau greiti sumazint iki 20, kad galeciau pasukt, o man tas egzaminuotojas sako reik mazinti begius is eiles, o instruktorius mokino, kad sumazinu greiti ir pries posuki persijungi is karto ta, kurio reikia...
nu biski yra nesutapimu, tai reiks patobulinti dar tuos persijunginejimus pries posuki.
O jus pvz. vaziuojat 50 km/h ir zinot, kad reiks greitai daryti posuki ir greiti sumazinti iki 20km/h, tai jus mazinat iki 30 su stabdziu, tada persijungiat i 3, tada vel mazinat iki 20 su sankaba ar stabdziu, kad persijungt antra begi? Bet dar plius nuokalne, tai nelabai as cia suprantu kaip teisingai daryti?
Oho kaip cia idomiai
Mane kaip ismoke taip ir moku, mazejimo tvarka jungiu begius tik jei reikia,pvz mieste kamstis ir pan.O posukiui tai prisistabdau su stabdziais kazkur iki 20-30 ir imynus sankaba pries posuki permetu 2 begi ir vsio.O egzaminuotojui taip nepatiko...hm
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2007 07 28, 19:46)
Nu fainuoles Jus mergytes, sveikinimai kuo dideliausi....
Papildyta:
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 07 29, 03:32)
niekas ju nepaima kol pati nenunesi ir nesusimoki pinigeliu
man ta diena nesinorejo nieko tik greiciau vaziuot is tos regitros ir isgert sampano
Oi tos teises, kiek nervu atima,SVEIKINIMAI tapus vairuotoja
Papildyta:
As treciadieni laikysiu Kaune, baisi man ta Regitros ikalne,nors tu ka