Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(3lena @ 2007 07 30, 09:10)
Kai as fotkinausi regitroj, tai salia manes toks vaikinukas norejo, kad teises darytu su jo atsinesta nuotrauka. Tai girdejau, kaip registratores pasake, kad jei darai su savo atnesta nuotrauka, tada padarymas uztruktu apie menesi, o jei fotkintumeisi regitroj, iki savaites. Tai tas vaikinukas irgi maciau po tokiu zodziu nuvare i budele papozuoti tada...smile.gif

as savo foto irgi nesiau tai sake irgi apie menesy, o kai sutvarke dokumentus visus sako kitos savaites gale bus ax.gif
Atsakyti
mano pazymejimo dar siandien nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 28, 02:15)
aciu  4u.gif  o vaziavau as kai visada...gal daugiau ant gazo emiau spaust ir leciau sankaba atleidinet  ax.gif
Papildyta:

ai ne  irnesakyk.gif uzgesau, tada isjungiau begi, uzvedziau, po truputi atleidinejau sankaba, daviau gazo ir pasukau i ta posuki  mirksiukas.gif

dar tiesa, ant estakados taip daviau gazo, kad ohoho... biggrin.gif  bet uztat is pirmo karto uzsoko.... biggrin.gif
Papildyta:

dideliausias aciu... 4u.gif  biggrin.gif  bet dar reikia daug ko ismokti... ax.gif  pvz. dariau tokia klaida, kad nuokalnej stabdziau su sankaba...norejau greiti sumazint iki 20, kad galeciau pasukt, o man tas egzaminuotojas sako reik mazinti begius is eiles, o instruktorius mokino, kad sumazinu greiti ir pries posuki persijungi is karto ta, kurio reikia... blink.gif  nu biski yra nesutapimu, tai reiks patobulinti dar tuos persijunginejimus pries posuki.

O jus pvz. vaziuojat 50 km/h ir zinot, kad reiks greitai daryti posuki ir greiti sumazinti iki 20km/h, tai jus mazinat iki 30 su stabdziu, tada persijungiat i 3, tada vel mazinat iki 20 su sankaba ar stabdziu, kad persijungt antra begi? Bet dar plius nuokalne, tai nelabai as cia suprantu kaip teisingai daryti?  g.gif

Oho kaip cia idomiai g.gif
Mane kaip ismoke taip ir moku, mazejimo tvarka jungiu begius tik jei reikia,pvz mieste kamstis ir pan.O posukiui tai prisistabdau su stabdziais kazkur iki 20-30 ir imynus sankaba pries posuki permetu 2 begi ir vsio.O egzaminuotojui taip nepatiko...hm g.gif
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2007 07 28, 19:46)
Merginos  4u.gif Aš ką tik iš egzamino - išlaikiau  thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  Viskas labai gerai klostėsi - ir egzaminatorius buvo labai labai labai šaunus  thumbup.gif

Nu fainuoles Jus mergytes, sveikinimai kuo dideliausi.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 07 29, 03:32)
niekas ju nepaima kol pati nenunesi ir nesusimoki pinigeliu smile.gif man ta diena nesinorejo nieko tik greiciau vaziuot is tos regitros ir isgert sampano  smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Oi tos teises, kiek nervu atima,SVEIKINIMAI tapus vairuotoja 4u.gif
Papildyta:
As treciadieni laikysiu Kaune, baisi man ta Regitros ikalne,nors tu ka
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 30, 18:23)
mano pazymejimo dar siandien nera... verysad.gif

Už tai, kad pirmadienis ax.gif
Atsakyti
Na matyt, kad nepatiko, nes liepe begius mazint. Is tiesu tai jis teisus, nes ziema toks stabdymo budas pats geriausias. As turbut su sankaba stabdziau nuokalnej, o ne stabdziu, del to klaida pazymejo... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 07 30, 18:46)
Už tai, kad pirmadienis ax.gif

siandien diena skambinau, tai sake, jei atves tai tik antradieni apie 14 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 30, 22:10)
Na matyt, kad nepatiko, nes liepe begius mazint. Is tiesu tai jis teisus, nes ziema toks stabdymo budas pats geriausias. As turbut su sankaba stabdziau nuokalnej, o ne stabdziu, del to klaida pazymejo... blush2.gif
Papildyta:

siandien diena skambinau, tai sake, jei atves tai tik antradieni apie 14 val.  g.gif

Ryte pasitikrink internete, jei bus, tai bus ir Regitroje ryte...
Atsakyti
mergaičiukės, kurios egzaminą laikėt Klaipėdoj, gal galit pasidalinti patirtim - ar egzaminuotojai "gaudo" ant tokių dalykų kaip sustojimas neleistinoje vietoje ir pan. Pvz. buvo ženklas, kad sustoti draudžiama, o jis sako "sustok čia" ir pan.? g.gif 4u.gif Vis dar nespėju sužiūrėti visų ženklų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 08:45)
mergaičiukės, kurios egzaminą laikėt Klaipėdoj, gal galit pasidalinti patirtim - ar egzaminuotojai "gaudo" ant tokių dalykų kaip sustojimas neleistinoje vietoje ir pan. Pvz. buvo ženklas, kad sustoti draudžiama, o jis sako "sustok čia" ir pan.? g.gif  4u.gif Vis dar nespėju sužiūrėti visų ženklų doh.gif

Mano tėtė man sakė,kad neva gali būti taip,nes ankščiau,tai taip darydavo,o aš savo instruktoriaus paklausiau,tai sakė,kad NE.Bet ženklus žiūrėkit,manęs klausė kokiu didžiausiu greičiu galima važiuot per tą atkarpą,tai gerai,kad mačiau ženklą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 09:45)
mergaičiukės, kurios egzaminą laikėt Klaipėdoj, gal galit pasidalinti patirtim - ar egzaminuotojai "gaudo" ant tokių dalykų kaip sustojimas neleistinoje vietoje ir pan. Pvz. buvo ženklas, kad sustoti draudžiama, o jis sako "sustok čia" ir pan.? g.gif  4u.gif Vis dar nespėju sužiūrėti visų ženklų doh.gif

Kaip Kalipėdoje tai nežinau, bet Vilniuje, tai liepia sustoti. Ženklas rodo, kad negalima sustoti tik toje kelio pusėje, kur jis pastatytas, tad reikia sustoti kitoje kelio pusėje...
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 31, 10:00)
Mano tėtė man sakė,kad neva gali būti taip,nes ankščiau,tai taip darydavo,o aš savo instruktoriaus paklausiau,tai sakė,kad NE.Bet ženklus žiūrėkit,manęs klausė kokiu didžiausiu greičiu galima važiuot per tą atkarpą,tai gerai,kad  mačiau ženklą smile.gif

man tėvukas irgi pasakojo, kad taip anksčiau buvo smile.gif kaip nematau aš tų ženklų, o jei matau - pamirštu kada ir koks buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 07 31, 13:40)
Kaip Kalipėdoje tai nežinau, bet Vilniuje, tai liepia sustoti. Ženklas rodo, kad negalima sustoti tik toje kelio pusėje, kur jis pastatytas, tad reikia sustoti kitoje kelio pusėje...

doh.gif doh.gif doh.gif garantuoju - susimausiu unsure.gif o jeigu juostų gyvas velnias - tai ką, man į kitą pusę visvien orientuotis tiesiai per aplinkui ar egzaminuotojui ką nors negero padaryti...? ax.gif biggrin.gif
dar ir teoriją reikės gerai pasikartoti - egzaminas jau seniausiai išlaikytas ir visos smulkmenos pamirštos.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonstandard: 31 liepos 2007 - 12:57
QUOTE(nonstandard @ 2007 07 31, 09:45)

man nepasitaike...
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 31, 14:30)
man nepasitaike...

organizatore, kaip supratau tu iš Klaipėdos? Gal žinai kokios Regitroj mašinos? Labiausiai bijau jei astra papultų - kažin kaip ten pavaros ir pan. g.gif o be to turbūt ir gabaritai polo, golfo ir astros skiriasi (parkavimuisi)?
Atsakyti