Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 29, 22:18)
o tai būtinai mumijos veidu būti?
aš tai visai pasišypsot norėčiau lotuliukas.gif
aišku ne taip, kokį smailiuką įdėjau...

taip, reik buti mumijos veidu egypt.gif liepe visai nesisypsoti, buti rimtai aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(ingere @ 2007 07 29, 21:49)
Užeik į Regitros tinklapį ir sužinosi ar pažymėjimas padarytas įvedus asmens kodą, taip pat ten yra ir visa info apie jų darbo laiką mirksiukas.gif

nu nors tu ka, isnarsiau as ta regitra, bet nerandu as nieko apie darbo laika doh.gif gal galetumei nuoroda mestelt? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 29, 22:25)
taip, reik buti mumijos veidu  egypt.gif  liepe visai nesisypsoti, buti rimtai  aggressive.gif

nu nors tu ka, isnarsiau as ta regitra, bet nerandu as nieko apie darbo laika  doh.gif  gal galetumei nuoroda mestelt? blush2.gif  4u.gif

doh.gif ot nesąmonė cool.gif

ČIA užsiminta apie Regitros darbo laiką... neaišku, kokio senumo info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 29, 22:51)
doh.gif ot nesąmonė  cool.gif

ČIA užsiminta apie Regitros darbo laiką... neaišku, kokio senumo info 4u.gif

o tai pirmadieni nedirba? g.gif as girdejau, kad pirmadieni neegzaminuoja, bet tai dokumentus gal isduoda? g.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 29, 23:04)
o tai pirmadieni nedirba? g.gif  as girdejau, kad pirmadieni neegzaminuoja, bet tai dokumentus gal isduoda? g.gif

kokia kvaisa as doh.gif va cia viskas smulkiai parasyta http://www.regitra.l...mp;Padalinys=vl
o as net nesugebejau ten uzsukti doh.gif nu ziopla, ka padarysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 29, 23:07)
kokia kvaisa as  doh.gif  va cia viskas smulkiai parasyta http://www.regitra.l...mp;Padalinys=vl
o as net nesugebejau ten uzsukti  doh.gif  nu ziopla, ka padarysi  doh.gif

geras thumbup.gif

aš irgi nemačiau, kai žiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 29, 23:09)
geras  thumbup.gif

aš irgi nemačiau, kai žiūrėjau  blush2.gif

lotuliukas.gif paspaudziu kontaktai, man ismeta zemelapi su filialais, galvoju nesamone, prie ko cia darbo laikas ir toliau neinu fool.gif lotuliukas.gif o ten taip aiskiai viskas isdestyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 29, 22:18)
o tai būtinai mumijos veidu būti?
aš tai visai pasišypsot norėčiau lotuliukas.gif
aišku ne taip, kokį smailiuką įdėjau...

O aš šeštadienį per egzą tikrai šypsojausi 4u.gif Tikrai nesėdėjau susiraukusi, o ir egzaminuotojas malonus pasitaikė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 07 30, 08:10)
O aš šeštadienį per egzą tikrai šypsojausi  4u.gif Tikrai nesėdėjau susiraukusi, o ir egzaminuotojas malonus pasitaikė  blush2.gif

tai aš ten porą egzaminuotojų nusižiūrėjau jau biggrin.gif
aišku, man turbūt nė vienas iš jų nepasitaikys blush2.gif

dar vienas toks pasirodė akivaizdus mergišius, bet čia ne esmė lotuliukas.gif

tai tu fotkindamasi būdelėj irgi šypsojaisi? unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 30, 08:41)
tai aš ten porą egzaminuotojų nusižiūrėjau jau biggrin.gif
aišku, man turbūt nė vienas iš jų nepasitaikys blush2.gif

dar vienas toks pasirodė akivaizdus mergišius, bet čia ne esmė  lotuliukas.gif

tai tu fotkindamasi būdelėj irgi šypsojaisi? unsure.gif  ax.gif

O tai čia apie nuotraukas doh.gif lotuliukas.gif Nea, kai fotkinausi tai nesijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
Kai as fotkinausi regitroj, tai salia manes toks vaikinukas norejo, kad teises darytu su jo atsinesta nuotrauka. Tai girdejau, kaip registratores pasake, kad jei darai su savo atnesta nuotrauka, tada padarymas uztruktu apie menesi, o jei fotkintumeisi regitroj, iki savaites. Tai tas vaikinukas irgi maciau po tokiu zodziu nuvare i budele papozuoti tada...smile.gif
Atsakyti
bet man rodos blefas, kad apie mėnesį daro...
savaitę tai tikiu, bet mėnesį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 30, 09:25)
bet man rodos blefas, kad apie mėnesį daro...
savaitę tai tikiu, bet mėnesį  schmoll.gif

Prie manes taip pat sestadieni vienas vaikinukas atsinese savo nuotrauka, tai jam irgi pasake, jog teises bus tik uz menesio, o vat man jau treciadieni - ketvirtadieni turetu buti smile.gif
Atsakyti
jei su regitros nuotrauka, tai vairuotojo pažymėjimą padaro per 2-3 darbo dienas, o jei su savo atsinešta tai nežinau.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingere: 30 liepos 2007 - 10:20