Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 07 28, 18:32)
niekas ju nepaima kol pati nenunesi ir nesusimoki pinigeliu smile.gif man ta diena nesinorejo nieko tik greiciau vaziuot is tos regitros ir isgert sampano  smile.gif

g.gif na as is karto paklausiau pas egzaminatoriu, ka man dabar daryti, jis sako, nueisit i kasa, susimokesit ir paskui virsu...Kadangi norejau greiciau viska susitvarkyt, is karto nuejau. Man nervu irgi daug kainavo doh.gif

Is kelinto karto islaikei? ax.gif
Atsakyti
o man iškilo klausimas dėl nuotraukų...
nors aš laikysiu gal tik rugpjūčio pabaigoj smile.gif
tai va, ten reikia nusinešti vieną foto, bet ją turbūt ant tos laikymų istorijos klijuoja ar ne g.gif
o teisėms reikia būdelėj fotkintis doh.gif

gal ir per anksti galvoju apie tai, bet žinot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 28, 22:44)
o man iškilo klausimas dėl nuotraukų...
nors aš laikysiu gal tik rugpjūčio pabaigoj smile.gif
tai va, ten reikia nusinešti vieną foto, bet ją turbūt ant tos laikymų istorijos klijuoja ar ne  g.gif
o teisėms reikia būdelėj fotkintis doh.gif

gal ir per anksti galvoju apie tai, bet žinot  doh.gif  lotuliukas.gif

Jokių nuotraukų į Regitrą neštis nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
galima ir savo foto nestis, galima ir ten fotografuotis. tik jei pati tai reikia butent teisem foto daryti.jei su savo foto tai 36 litai o regitroje fotografuojantis 38 litai. as po egzamino visa susilus raudonais zandais ir issprogusiom akim nenorejau ten fotkintis biggrin.gif
Atsakyti
o tai ten kaip nors matosi, kaip išėjai ar ne blush2.gif
nes jeigu labai baisiai ir tą sužinai gerokai po laiko, tai siaubas lotuliukas.gif

o jei fotkintis kažkur kitur, tai kokie spec. reiklavimai foto ? man tai padarė nespalvotas, kai sakiau kad teisėms... o dydis tai niekuo nesiskiria nuo kitiems dokumentams skirtų smile.gif
Atsakyti
nezinau ar matosi.tik poto kaip nusifotografuoji eini prie staliuko kur pildo tuos dokumentus teisem ir ten jos parodo jau is savo kompiuterio kaip tu ten nusifotografavai. sumaketuoja ir gali paziureti kaip viskas atrodys.
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif Vilniuje, iš pirmo karto ax.gif Tiesiai po egzo važiavome prie ežero, tai atsipalaidavau, iki vėlumos pragulėjau hamake bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 29, 00:43)
o tai ten kaip nors matosi, kaip išėjai ar ne  blush2.gif
nes jeigu labai baisiai ir tą sužinai gerokai po laiko, tai siaubas  lotuliukas.gif

o jei fotkintis kažkur kitur, tai kokie spec. reiklavimai foto ? man tai padarė nespalvotas, kai sakiau kad teisėms... o dydis tai niekuo nesiskiria nuo kitiems dokumentams skirtų smile.gif

Aš kai nuėjau specialiai fotkintis, tai nefotografavo, nes sakė nelabai nori Regitra priimti tų nuotraukų. O Regitroje padaro 3 nuotraukas, iš kurių išsirenki vieną. Na mano manymu, visose išėjau nekaip, bet kai pasiėmiau teises, tai nieko ta nuotrauka ten perdaugiausiai nesimato smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
tikiuosi priimsite mane i savo draugija ax.gif as liepos 26 d.uzsirasiau i vairavimo kursus smile.gif tikiuosi seksis neblogai ir jau greit galesiu vairuoti ir vaziuoti pati thumbup.gif nareiks vyro vis prasyti ,kad kur nuveztu mirksiukas.gif
Atsakyti
kai dariausi nuotraukas regitroj, tai irgi nekaip isejau doh.gif buciau zinojus, kad is karto fotkins,tai buciau bent jau ryskiau pasidazius, nes nuotraukos, tai nelabai... tease.gif Bet dokumentines visos tokios...ant teisiu labai neturetu matytis... ax.gif as geriausiai iseinu, kai netycia pagauna, nes kai reikia sedet rimtu veidu, tai baisiai iseinu... doh.gif

Tikiuosi jau savo teises atsiimti rytoj arba poryt. Gal zinot nuo kada iki kada regitra isduoda pazymejimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 29, 21:37)
kai dariausi nuotraukas regitroj, tai irgi nekaip isejau  doh.gif  buciau zinojus, kad is karto fotkins,tai buciau bent jau ryskiau pasidazius, nes nuotraukos, tai nelabai... tease.gif Bet dokumentines visos tokios...ant teisiu labai neturetu matytis... ax.gif  as geriausiai iseinu, kai netycia pagauna, nes kai reikia sedet rimtu veidu, tai baisiai iseinu... doh.gif 

Tikiuosi jau savo teises atsiimti rytoj arba poryt. Gal zinot nuo kada iki kada regitra isduoda pazymejimus?  4u.gif

Užeik į Regitros tinklapį ir sužinosi ar pažymėjimas padarytas įvedus asmens kodą, taip pat ten yra ir visa info apie jų darbo laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai būtinai mumijos veidu būti?
aš tai visai pasišypsot norėčiau lotuliukas.gif
aišku ne taip, kokį smailiuką įdėjau...
Atsakyti