Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Kribuk @ 2007 07 26, 19:45)
Na va kaip gerai, sakėm eiti ir pavyko. Sveikinu. 4u.gif

aciu 4u.gif

nieks nepraso nieko papasakoti, tai papasakosiu pati blush2.gif
Sikart kliuvo polo, ir soninis parkavimas(kurio nelabai megstu). Kaip bebutu keista, uzgesau tik viena karta grizdama, kaip tik ant posukio i regitra. Nu sakes, galvoju, jei cia butu baigesis egzaminas, tai butu ziauriai gaila. Negalejau patiketi, kad atvairavau i regitra pati, zodziu uzskaite man ta egza, bet pasake, kad silpnokai dar vaziuoju. blush2.gif Jis toks grieztokas, grieztai kalba, grieztai vertina klaidas, toks su usais dede, kurio nenorejau, galvojau, kad piktas, bet slapta jauciu, kad butent su juo ir islaikysiu blush2.gif Ir polo gi tik 1,4 variklis, kaip ir astros buvo, tai taip keista kad negesinejau, net ant estakados neuzgesau bigsmile.gif matyt pagaliau pajauciu masiniuka hihihi.gif Svarbu dar ir nusistatymas. Praeitus kartus taip baisiai jaudinausi, bijojau, ir labai labai norejau islaikyt, o sikart galvoju, eisu ir negalvosiu as nieko, tai stengiausi mintis ir ta ankstyva dziaugsma del islaikymo vyt salin, na tiesiog eiti ir viskas, nu zodziu, tikiuosi supratot blush2.gif PAGALIAU BAIGESI! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 26 liepos 2007 - 21:17
QUOTE(begike @ 2007 07 26, 19:39)
Mergaites, islaikiau siandien egza!!!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  turetu teises pagaminti pirmadieni po pietu!  clap_1.gif  clap_1.gif nu variau siandien ir va...laiminga, laimes pilnos kelnes... clap.gif  clap.gif  clap.gif  jei norist papasakosiu paskui viska smulkiai.. blush2.gif r biggrin.gif

sveikinu istojus i vairuotoju gretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 25, 02:21)
Ech mergaites, siandien vel neislaikiau  verysad.gif  Aikstelej viska puikiai padariau, is vieno karto, ne taisytis nereikejo, atbulini jungiau tik karta. Estakadoj buvo baisu aisku. 3 kartus uzgesau, neina man su tuo rankiniu. Ketvirta karta  dariau savaip, kai daviau gazo, tik tada uzleke ant estakados... unsure.gif  Paskui isvaziavom i miesta, viskas buvo neblogai, bet kai gesau, ten prie tokio mazo tiltuko, ten truputi ikalne, sakes,  3 kartus negalejau uzvest... doh.gif  tada jau sako, duok, as vaziuosiu.. doh.gif  viskas galvoju-finish  verysad.gif  Kai su instruktorium vazinejau, niekada negesdavau... unsure.gif  Gal cia taip babkes darosi? Sako tose mokyklinese auto arkliu privaryta, tai as sugebedavau tik su sankaba pakilt ikalnen  unsure.gif 

Dabar artimiausia vieta egzaminui tik po savaites, vel viska pamirsiu, reiks budet prie kompo, gal pagausiu netyciom kokia viecike... doh.gif
Papildyta:

na as prie tos ikalnes jungiu pirma begi, laikau sankaba ir tabdi nuspaudus, tada atleidineju sankaba, leidziu stabdi, spaudziu gaza, bet vistiek ko tai gesta... verysad.gif  gal mazai gazo duodu, ar per anksti sankaba atleidziu? g.gif  Dar sita, kai atleidineju sankaba, galima spaust tuo paciu metu gaza?  g.gif  Nu sakes, is tu nervu tiek klausimu dabar kyla, net ir paprasciausiu... doh.gif
Papildyta:

nu sakes, kaip mazai truko?o tu gal  laikei su tokiu aukstu, "ugniniais" biggrin.gif (liaudiskais sakant, ryzavotais plaukais, jis pasakydavo, ka blogai darau ar pan., o sitas su kuriuo siandien vaziavau, toks jaunas, maziukas, tai ka as zinau, toks grieztas, ir ne zodzio neistare, ne negalejau paklaust ko nors, sakydavo pati turi zinot doh.gif )?  blush2.gif toks malonus, jis pasakojo, kad pries mane vaziavusiai mergaitei mazai truko, prie regitros padare kritine...

P.S. tu pirma karta laikei?

Aga pirma karta, gali but kad su tuo paciu laikei...Siaip jis toks nieko mirksiukas.gif
Nesikabineja, na nzn kaip kiti is tikro...
As treciadieni vel laikausi, kazin kaip bus su ta ikalne verysad.gif verysad.gif
Vel su instruktoriu vazinejau po kauna tai visiskai rankinio nenaudoju su sankaba zaidziu, o regitrines sankabos jautresnes matyt, arba stresas savo daro.Bandysiu ilgiau sankabas "padeginti" tose ikalnese unsure.gif Baisios jos man kaip nzn kas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 25, 02:40)
as dabar galvoju, turbut as kai duodu gazo, visai koja nuo sankabos nuimu, del to taip ir gaunas.... unsure.gif dekui uz palaikyma  4u.gif  o jie turbut tu paciu parkavimu neduoda ir marsruta, pasiziuri, ka darei praeita karta ir kita parenka? 4u.gif jeigu as jau sonini ir i garaza dariau, tai galiu tiketis, kad sikart bus istrizas?  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

Matyt per staigiai atleidi sankaba, jauciu jau vaziuojan reik dar biski uzlaikyti ja...Nu kaip nors gal islaikysim mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 26, 03:22)
manes irgi tik pirma karta klause... drinks_cheers.gif
Dabar as gavau tokia baime, kazkaip blogai vaziuot pradejau. Su instruktorium gerai, o per egza  doh.gif  jau tokia baime turiu, baisiai bijau uzgesti... unsure.gif  verysad.gif nezinau, ka daryti, ar vaziuoti rytoj laikyt, ar dar palaukt, nors mokintis neturiu salygu iki egzo... verysad.gif

Oi tikrai nieko negalvok, vaziuok,gal sis kartas bus laimingas...Na kazkaip reikia mum ta baime nugalet, nes su ja tai doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 27, 03:39)
Mergaites, islaikiau siandien egza!!!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  turetu teises pagaminti pirmadieni po pietu!  clap_1.gif  clap_1.gif nu variau siandien ir va...laiminga, laimes pilnos kelnes... clap.gif  clap.gif  clap.gif  jei norist papasakosiu paskui viska smulkiai.. blush2.gif r biggrin.gif

Niu saunuole, sveikinimai kuo dideliausi, dabar laukiam pasipasakojimo ir ispudziu,ypac apie ikalne lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 27, 07:14)
aciu  4u.gif 

nieks nepraso nieko papasakoti, tai papasakosiu pati  blush2.gif 
Sikart kliuvo polo, ir soninis parkavimas(kurio nelabai megstu). Kaip bebutu keista, uzgesau tik viena karta grizdama, kaip tik ant posukio i regitra. Nu sakes, galvoju, jei cia butu baigesis egzaminas, tai butu ziauriai gaila. Negalejau patiketi, kad atvairavau i regitra pati, zodziu uzskaite man ta egza, bet pasake, kad silpnokai dar vaziuoju.  blush2.gif  Jis toks grieztokas, grieztai kalba, grieztai vertina klaidas, toks su usais dede, kurio nenorejau, galvojau, kad piktas, bet slapta jauciu, kad butent su juo ir islaikysiu  blush2.gif  Ir polo gi tik 1,4 variklis, kaip ir astros buvo, tai taip keista kad negesinejau, net ant estakados neuzgesau  bigsmile.gif matyt pagaliau pajauciu masiniuka  hihihi.gif Svarbu dar ir nusistatymas. Praeitus kartus taip baisiai jaudinausi, bijojau, ir labai labai norejau islaikyt, o sikart galvoju, eisu ir negalvosiu as nieko, tai stengiausi mintis ir ta ankstyva dziaugsma del islaikymo  vyt salin, na tiesiog eiti ir viskas, nu zodziu, tikiuosi supratot  blush2.gif  PAGALIAU BAIGESI!  smile.gif

O kaip paskui issitaisei ta uzgesima i Regitra bigsmile.gif su rankiniu????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 07 27, 15:06)
Niu saunuole, sveikinimai kuo dideliausi, dabar laukiam pasipasakojimo ir ispudziu,ypac apie ikalne lotuliukas.gif

aciu 4u.gif o vaziavau as kai visada...gal daugiau ant gazo emiau spaust ir leciau sankaba atleidinet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 07 27, 15:06)
O kaip paskui issitaisei ta uzgesima i Regitra bigsmile.gif su rankiniu????? bigsmile.gif

ai ne irnesakyk.gif uzgesau, tada isjungiau begi, uzvedziau, po truputi atleidinejau sankaba, daviau gazo ir pasukau i ta posuki mirksiukas.gif

dar tiesa, ant estakados taip daviau gazo, kad ohoho... biggrin.gif bet uztat is pirmo karto uzsoko.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 07 27, 11:59)
sveikinu istojus i vairuotoju gretas  thumbup.gif

dideliausias aciu... 4u.gif biggrin.gif bet dar reikia daug ko ismokti... ax.gif pvz. dariau tokia klaida, kad nuokalnej stabdziau su sankaba...norejau greiti sumazint iki 20, kad galeciau pasukt, o man tas egzaminuotojas sako reik mazinti begius is eiles, o instruktorius mokino, kad sumazinu greiti ir pries posuki persijungi is karto ta, kurio reikia... blink.gif nu biski yra nesutapimu, tai reiks patobulinti dar tuos persijunginejimus pries posuki.

O jus pvz. vaziuojat 50 km/h ir zinot, kad reiks greitai daryti posuki ir greiti sumazinti iki 20km/h, tai jus mazinat iki 30 su stabdziu, tada persijungiat i 3, tada vel mazinat iki 20 su sankaba ar stabdziu, kad persijungt antra begi? Bet dar plius nuokalne, tai nelabai as cia suprantu kaip teisingai daryti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 27 liepos 2007 - 16:11
QUOTE(begike @ 2007 07 26, 18:39)

Sveikinu wub.gif Šaunuolė 4u.gif mirksiukas.gif Sėkmės kelyje.O kuri gi čia tik išlaikius,labai gerai važiuoja,dauguma silpnokai,tik tas ,kad bent jau gaudosi,o visa kita ateina su įgūdžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 27 liepos 2007 - 16:42
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 27, 17:41)
Sveikinu  wub.gif Šaunuolė  4u.gif  mirksiukas.gif Sėkmės kelyje.O kuri gi čia tik išlaikius,labai gerai važiuoja,dauguma silpnokai,tik tas ,kad bent jau gaudosi,o visa kita ateina su įgūdžiais.

aciu.. aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif Aš ką tik iš egzamino - išlaikiau thumbup.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Viskas labai gerai klostėsi - ir egzaminatorius buvo labai labai labai šaunus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 07 28, 10:46)
Merginos  4u.gif Aš ką tik iš egzamino - išlaikiau  thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  Viskas labai gerai klostėsi - ir egzaminatorius buvo labai labai labai šaunus  thumbup.gif

Sveikinam wub.gif thumbup.gif

Čia kokiame mieste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 07 28, 10:46)
Merginos  4u.gif Aš ką tik iš egzamino - išlaikiau  thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  Viskas labai gerai klostėsi - ir egzaminatorius buvo labai labai labai šaunus  thumbup.gif

sveikinu! 4u.gif is kelinto karto? ax.gif
Atsakyti
As ketvirtadieny issilaikiau vairavimo egzamina smile.gif bet dziaugtis ir suprast, kad turesiu teises pradejau siandiena.. man tos teises labai daug nervu kainavo. kai pasake, kad islaikiau iskart pas drauge y masina ir sakau vaziuojam is cia greiciau.vakar nuvaziavau dokumentus priduoti teisem daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 07 28, 16:20)
As ketvirtadieny issilaikiau vairavimo egzamina smile.gif bet dziaugtis ir suprast, kad turesiu teises pradejau siandiena.. man tos teises labai daug nervu kainavo. kai pasake, kad islaikiau iskart pas drauge y masina ir sakau vaziuojam is cia greiciau.vakar nuvaziavau dokumentus priduoti teisem daryti smile.gif

o mano iskart po egzo dokumentus paeme... g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 07 28, 18:26)
o mano iskart po egzo dokumentus paeme... g.gif

niekas ju nepaima kol pati nenunesi ir nesusimoki pinigeliu smile.gif man ta diena nesinorejo nieko tik greiciau vaziuot is tos regitros ir isgert sampano smile.gif
Atsakyti