QUOTE(Auksėja @ 2007 06 25, 18:37)
Sveikinu Sėkmės ir drąsos kelyje nesvarbu iš kelinto karto-pats faktas ,kad teises jau turi ir yra svarbiausias
Na su estakada ,tai keista,mano pusbrolis sakė,kad jį ant estakados be rankinio mokino,o mane su,net nebandėm be rankinio tik ant kalniuko specialiai važiuodavom,tai be rankinio mokindavomės,na aišku ir sankryžos kalnuotos,bet ir tada sakydavo,kaip tau geriau su rankiniu ar be,aš kažkaip jį mėgau naudot,bent daugiau šansų ,kad nepariedėsi atgal.
O kas kliūva dėl estakados?
Na su estakada ,tai keista,mano pusbrolis sakė,kad jį ant estakados be rankinio mokino,o mane su,net nebandėm be rankinio tik ant kalniuko specialiai važiuodavom,tai be rankinio mokindavomės,na aišku ir sankryžos kalnuotos,bet ir tada sakydavo,kaip tau geriau su rankiniu ar be,aš kažkaip jį mėgau naudot,bent daugiau šansų ,kad nepariedėsi atgal.
O kas kliūva dėl estakados?
Na gal as jos bijau del to, kad tik pora kartu bandziau... mane mokino ir su rankiniu ir be... bet niekaip nepamenu kaip be rankinio reikia pradet judet, nes kazkaip gatvese patogiau be rankinio... Gal del to taip ir netvirtai jauciuosi, nes mazai praktikos...