Išlaikiau kad ir iš antro karto bet išlaikiau labai fainas instruktorius pasitaikė, paplepėjom
Vakar išlaikiau iš pirmo karto vairavimą...Kojos taip drebėjo, kad atrodė numirsiu O dar pakliuvo tokia mašina, kad niekaip negalėjau įjungti atbulinio bėgio ir niekaip nesupratau veidrodėlių reguliavimo mechanizmo
Grįžusi namo, vyrui sakau, magistrantūrą lengviau baigti, nei vairavimo egzaminą išlaikyti
Grįžusi namo, vyrui sakau, magistrantūrą lengviau baigti, nei vairavimo egzaminą išlaikyti
QUOTE(ingere @ 2007 07 21, 12:13)
Vakar išlaikiau iš pirmo karto vairavimą...Kojos taip drebėjo, kad atrodė numirsiu O dar pakliuvo tokia mašina, kad niekaip negalėjau įjungti atbulinio bėgio ir niekaip nesupratau veidrodėlių reguliavimo mechanizmo
tai kokia tau mašinytė pasitaikė - astra ar polo?
man sunku priprasti prie polo atbulinio...
tiesa, ar kai laikot egzą ir greitėjimą darot, tai pirma pavara įsibėgėjat ar perjungiat į antrą?
nes aš kai aikštelėj su instruktorium buvau ir man paskui vienai leido pavažinėti, tai aš ant pirmo įsibėgėjau ir sustojau gražiai
dabar belieka visus tuos parkavimus išmokti...
Greitejimo juostoj nereikia perjungt antra pavara.Isibegeji pirma pavara.Sekmes parkuojantis! Tik ziurek,kad neatsitiktu kaip man...Susimoviau per egza,nes instruktorius nemoke parkuotis ziurint tik i soninius veidrodelius.Visur orientavausi pagal aukstas gaireles:kur tiksliai sustoti,kad be problemu isiparkuociau.O stai Regitroj kai kur stulpeliai iki keliu.Cia ir baigesi egzaminas...Bandysim dar karteli! Dabar jau moku tai ko nemokejau
Laikiau siandien pirma karta vairavimo egzamina nu ir ka,neislaikiau Svarbiausia aikstelej viska padariau, pasitaike soninis parkavimas, kurio labai nenorejau, bet ir ta padariau, isvaziavom i miesta, pravaziavau, ir belikus iki Regitros labai mazai, uzgesau ten buvo kamstis, dar avarija, uzgesau ir niekaip negalejau pajudet is vietos, vis gesau ir gesau... viskas, tada jis liepe pasikeist vietom... sudas, taip abidna...beveik viska pravaziavau... Nekaip neikandu as tos masinos, negaliu pajudet is vietos, kai pvz. kamsty isjungiu pavara, paskui ijungiu pirma, vsio, jinai gesta, kai tik pradedu paleidinet sankaba, ir dadedu as to gazo, gal per mazai, gal reik gerokai daugiau dadet, bet bijau neimurint kitai masinai.... zodziu as nusivylusi, siandien papildomas vazinejau 3 val. ir paskui iskart i egza, tai taip pavargau
QUOTE(begike @ 2007 07 21, 14:53)
Laikiau siandien pirma karta vairavimo egzamina nu ir ka,neislaikiau Svarbiausia aikstelej viska padariau, pasitaike soninis parkavimas, kurio labai nenorejau, bet ir ta padariau, isvaziavom i miesta, pravaziavau, ir belikus iki Regitros labai mazai, uzgesau ten buvo kamstis, dar avarija, uzgesau ir niekaip negalejau pajudet is vietos, vis gesau ir gesau... viskas, tada jis liepe pasikeist vietom... sudas, taip abidna...beveik viska pravaziavau... Nekaip neikandu as tos masinos, negaliu pajudet is vietos, kai pvz. kamsty isjungiu pavara, paskui ijungiu pirma, vsio, jinai gesta, kai tik pradedu paleidinet sankaba, ir dadedu as to gazo, gal per mazai, gal reik gerokai daugiau dadet, bet bijau neimurint kitai masinai.... zodziu as nusivylusi, siandien papildomas vazinejau 3 val. ir paskui iskart i egza, tai taip pavargau
Na nieko, kitąkart išlaikysi.Tik, aišku labai gaila, kad tiek nedaug trūko. Aš ir dabar su savo mašina važiuodama sugebu užgest, labai jau reik ją jausti...
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 21, 21:07)
Na nieko, kitąkart išlaikysi.Tik, aišku labai gaila, kad tiek nedaug trūko. Aš ir dabar su savo mašina važiuodama sugebu užgest, labai jau reik ją jausti...
na nezinau..laikiau su astra, nesamone, jau tokia jautri... kas laiket su astra, kaip jus judedavot is vietos? Pvz. lygiu keliu vaziuojant negesta taip, kai tik biskuti kalniukas, sakes As laikiau ant sankabos ir stabdzio, po truputi atleidinejau sankaba, girdziu pradeda burgzt varilis, paleidziu stabdi ir koja permetu ant gazo, bet vistiek ne velnio...gesta... gal kai stipriau burgzt ima, tada stabdi leist?
QUOTE(lincikas5 @ 2007 07 21, 15:31)
Greitejimo juostoj nereikia perjungt antra pavara.Isibegeji pirma pavara.
Man,tai liepdavo 2 begi jungt,tam cia ir yra,kad greit be suletejimu perjungintum begius,o ne zurzintum ant pirmo
QUOTE(begike @ 2007 07 21, 15:53)
Laikiau siandien pirma karta vairavimo egzamina nu ir ka,neislaikiau
Nieko nenusimink pati su astra laikiau tai 3 k.uzgesau mieste ,tai is to ir 3 NK pazymejo.
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 21, 21:07)
As,tai jau isgyjau nuo gesimo manijos,nes del to ir isvaziuot bijojau.Paskutini karta uzgisau prie sviesaforo stovedama,jau pasiruosiau vaziuot dege geltona,laukiau zalios,o mama kazka pradejo ale tokio:palauk,dar vaziuoja,dar dega geltona,ir atleidau sankaba kazkaip tais,ir uzgesau.Mane nervina,kai vaziuojant ji aiskina,kad ten kazkas stabdo ar pan.ir tai daro,kai su tete,ar broliu vaziuoja,ir tai visiems labai maiso,net uzknisa kartais (nu ir pavariau )
QUOTE(begike @ 2007 07 21, 22:52)
na nezinau..laikiau su astra, nesamone, jau tokia jautri... kas laiket su astra, kaip jus judedavot is vietos? Pvz. lygiu keliu vaziuojant negesta taip, kai tik biskuti kalniukas, sakes As laikiau ant sankabos ir stabdzio, po truputi atleidinejau sankaba, girdziu pradeda burgzt varilis, paleidziu stabdi ir koja permetu ant gazo, bet vistiek ne velnio...gesta... gal kai stipriau burgzt ima, tada stabdi leist?
Man instruktorius sake,kad pirma spausk gaza tada atleidinek sankaba,o ne tolygiai abu,bet kadngi ipratus kitaip,tai sunkiai sekesi igyvendinti Gaza joj reikia stipriau spaust,betsakykim permetant begius ,tai jau ,kaip jios sake,galima greitai ta sankaba atleidinet,ir nieko.O siaip ,kaip masinyte ji man l.patiko,tik reikia ipratimo.
QUOTE(latiriuke @ 2007 07 21, 12:05)
Sveikinu
QUOTE(lincikas5 @ 2007 07 21, 15:31)
Greitejimo juostoj nereikia perjungt antra pavara.Isibegeji pirma pavara.Sekmes parkuojantis! Tik ziurek,kad neatsitiktu kaip man...Susimoviau per egza,nes instruktorius nemoke parkuotis ziurint tik i soninius veidrodelius.Visur orientavausi pagal aukstas gaireles:kur tiksliai sustoti,kad be problemu isiparkuociau.O stai Regitroj kai kur stulpeliai iki keliu.Cia ir baigesi egzaminas...Bandysim dar karteli! Dabar jau moku tai ko nemokejau
Sutinku, mane irgi normaliai neismokino instruktorius, tai viska ismokau deka vyro
QUOTE(d-oncek @ 2007 07 21, 15:53)
Sveikinimai.Prasom smulkiau....
Smulkiai tai smulkiai
Zodziu kaip kazkada rasiau kad neislaikiau daug kartu-priezasti suzinojau vakar, nes per savo liezuvi-kodel-todel ,kad pasakiau kad vaika turiu ir del sos priezasties jie neduoda teisiu, nes pagal juos turi super idealiai vaziuot
Zodziu atvariau sestadieni laikyti, nz ar gedintis ar ne, bet 5 karta, galvoju si karta as turiu atsivesti teises
Gavau egzaminatoriu-pusamzi vyra. Aisteleje viska normaliai padariau, gavau astra 6 begiu-nauja, kuri tik 4100 km yra pravaziavusi. Isvaziavus i gatve kelis kartus uzgesau, priezastis-sankaba, kuria minti labai sunku, nes ji dar gerai "neisminkita" , net gregzda kai mini . Trasa-"veterinarija"-trumpa ir iki skausmo zinoma,bet vistiek kelias klaideles padariau-nz ar is jaudulio ar del masinos.
Baigus trasa egzaminatorius ilgai delse mane paleisti, klausinejo apie seima, pasakiau ,kad vaiku neturiu tada ir paleido , kiba jiems priedus moka, jei daug neislaikiusiu , nu grynai ieskojo priekabio kad tik negauciau teisiu, tai langus pajunginek, tai pakalbam apie mano vairavima ir tt.
Tad merginos apie vaikus nei zodzio-patarimas
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 07 21, 22:52)
as tai viska su rankiniu darau-as 3 kartus su astra laikiau ir niekad neuzgeso, nepaveda rankinis ir mano miklumas, o cia su stabdziu-greiciu zaisti-pavojinga, gali nepagauti momento
O man ,tai drauge sake sakyt,kad jau ne pirma karta laikau,nes is pirmo tipo nedaug ka praleidzia. bet pasakiau,kad pirmo
Papildyta:
Ir tikraiu nuosirdziausi sveikinimai
Papildyta:
Ir tikraiu nuosirdziausi sveikinimai
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 22, 10:05)
Man,tai liepdavo 2 begi jungt,tam cia ir yra,kad greit be suletejimu perjungintum begius,o ne zurzintum ant pirmo
Nieko nenusimink pati su astra laikiau tai 3 k.uzgesau mieste ,tai is to ir 3 NK pazymejo.
Man instruktorius sake,kad pirma spausk gaza tada atleidinek sankaba,o ne tolygiai abu,bet kadngi ipratus kitaip,tai sunkiai sekesi igyvendinti Gaza joj reikia stipriau spaust,betsakykim permetant begius ,tai jau ,kaip jios sake,galima greitai ta sankaba atleidinet,ir nieko.O siaip ,kaip masinyte ji man l.patiko,tik reikia ipratimo.
o kiek ten galima NK padaryt, kad islaikyt?
Kai vazinejau aikstelej tik su sankaba, viskas gerai buvo, bet ant estakados geso ar mieste kur i kalniuka reikdavo pirma pavara pakilt...aciu uz patarima kai laikysiu kita karta, reikes tikrai daryt taip kaip parasei, pirma bandysiu duot gazo, paskui leisiu sankaba...Bet kaip ant estakados? ar mieste vaziuojant i ikalne? Ten juk reik nuo stabdzio staigiai permest koja ant gazo?
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 22, 10:05)
Man instruktorius sake,kad pirma spausk gaza tada atleidinek sankaba,o ne tolygiai abu
bet taigi ant estakados tada prades riedet atgal masina, jei nelaikysi ant stabdzio...