Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif

aš tai tik teoriją išsilaikiau vakar smile.gif
kolkas teturėjau 2 važiavimus, dar liko daaug - 13, tikiuosi, kad išmoksiu... unsure.gif
Kauno Regitroj nužiūrėjau 2, mano manymu, fainus egzaminuotojus - vienas toks labai aukštas, kūdas ax.gif Brolis sakė, kad jis labai fainas ax.gif
ir dar vienas toks gerulis.
Dar vienas tai taip įdomiai nužiūrėjo mane, kad net susinepatoginau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 20, 01:11)

kolkas teturėjau 2 važiavimus, dar liko daaug - 13, tikiuosi, kad išmoksiu... unsure.gif
Kauno Regitroj nužiūrėjau 2, mano manymu, fainus egzaminuotojus - vienas toks labai aukštas, kūdas ax.gif Brolis sakė, kad jis labai fainas ax.gif

GAl tas pats, toks vienas jaunas palyginus, kudas ir aukstas as pas ji egzamina laikiau.. tai toks tikrai geruolis, labai palaike mane, nuramindavo, dave laiko vis apsiprasti su masiniuku ir praleido kelias klaidas mano... na bet jis toks man mergisius atrodo... biggrin.gif nes jau buvo mane nuziurejes pora kartu kai eidavau vis pasiziureti kaip ten toj Regitroj kiti laiko.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes na ka sian jau antra karta laikau egza ax.gif tikiuosi kad viskas pavyks doh.gif palinkekita man sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 07 20, 08:56)
Sveikos mergytes na ka sian jau antra karta laikau egza ax.gif tikiuosi kad viskas pavyks doh.gif palinkekita man sekmes biggrin.gif

Tai ir linkiu sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 20, 02:11)

Pas ta auksta ir as laikiau.Papuole naujausia astra,tai uzgesimu jis man neskaiciavo ir pats posukius junginejo,nes as su jais nesusitvarkiau blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif Labai vos vos reik rankenele pastumt,o as kaip golfe bruksteledavau isjungiant,tai man kitas isijungdavo blush2.gif Labai fainas tas ilgas,paplepejom apie viska,gaila kritine padariau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 20 liepos 2007 - 09:06
QUOTE(d-oncek @ 2007 07 20, 19:06)
Tai ir linkiu sekmes 4u.gif
Papildyta:

Pas ta auksta ir as laikiau.Papuole naujausia astra,tai uzgesimu jis man neskaiciavo ir pats posukius junginejo,nes as su jais nesusitvarkiau blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif Labai vos vos reik rankenele pastumt,o as kaip golfe bruksteledavau isjungiant,tai man kitas isijungdavo blush2.gif Labai fainas tas ilgas,paplepejom apie viska,gaila kritine padariau...

Sveikutes, sveikinu visas, as irgi pas ji laikiausi, jooo su tos astros posukiais tai problema doh.gif bet nieko. Viskas sekesi neblogai, tik sukant jau i regitra padariau kritine klaida, uzgesau ir pariedejau atgal doh.gif o buvo maskiu is paskos, tikiuos kt kart taip neatsitiks
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 20, 09:23)
GAl tas pats, toks vienas jaunas palyginus, kudas ir aukstas as pas ji egzamina laikiau.. tai toks tikrai geruolis, labai palaike mane, nuramindavo, dave laiko vis apsiprasti su masiniuku ir praleido kelias klaidas mano... na bet jis toks man mergisius atrodo... biggrin.gif nes jau buvo mane nuziurejes pora kartu kai eidavau vis pasiziureti kaip ten toj Regitroj kiti laiko.... biggrin.gif

mėgsta ten jie visi į panas pasidairyti ax.gif

bet reiškia teisingai susidariau nuomonę apie juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 20, 10:23)
mėgsta ten jie visi į panas pasidairyti  ax.gif

bet reiškia teisingai susidariau nuomonę apie juos  ax.gif

Tikarai teisinga susidarei... biggrin.gif
O cia ziuriu visos ji zino..as ir suta nauja astra laikiau, ir su tais posukiais vargau, bet paskui jau viskas, o ir uzgesinejau tik isvaziuojant is regitros, o daugiau niekur nebuvau uzgesus, tai kazkaip viskas liuks... man ji ir labai fainas pasirode... 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites bet neislaikiau verysad.gif aikstelei viskas ciki,bet va mieste sudas,ivaziavau i sankryza degant raudonam sviesaforui,na bent jau jis man taip aiskino,as sukau i kaire dege zalia ir staiga is desines puses atvaro sunkvezimis ir pasuko i kaire pries pat mano nosi,reikalas tas kad as jau buvau pradejusi manevra jis man tiesiog neleido vaziuoti.Tai dabar ir nesuprantu ar blogai padariau ar ne? g.gif
Atsakyti
Kadangi vis dar megstu pastebet "Regitros" masiniukus ir vargsiukus besikankinancius laikant egzamina,tai vakar maciau,kaip vienas/-a padare kritine klaida doh.gif jetau sukdamas i kaire isuko i priesingos puses eismo juosta skirta rikiuotis i kaire doh.gif .Tada tik sustojo,ir vel pradejo vaziuot,gerai ,kad masinos tuo metu ten nevaziavo,nors jei prie sviesaforo butu stovejus masina,tai butu tos klaidos nepadares/-iusi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Visniuke @ 2007 07 20, 16:24)
Aciu mergaites bet neislaikiau verysad.gif aikstelei viskas ciki,bet va mieste sudas,ivaziavau i sankryza degant raudonam sviesaforui,na bent jau jis man taip aiskino,as sukau i kaire dege zalia ir staiga is desines puses atvaro sunkvezimis ir pasuko i kaire pries pat mano nosi,reikalas tas kad as jau buvau pradejusi manevra jis man tiesiog neleido vaziuoti.Tai dabar ir nesuprantu ar blogai padariau ar ne? g.gif

man cia maisalyne gavosi.Jei tau dege zalia,tai sunkvezimiui raudona?
Atsakyti
Siandien Regitroj islaikiau teorija!!! clap.gif clap.gif clap.gif ir jau uzsirasiau vairavimo egzaminui. Tik vat prigasdinot jus mane su tom regitrinem masinytem. verysad.gif Tai jos taip zymiai skiriasi nuo golfiuko su kuriuo mokinausi? unsure.gif As ant estakados vaziuodavau tik su sankaba, o instruktorius aiskino, jei paklius kokia mazesnio galingumo masinyte, reiks ant estakados nuo stabdzio koja kelt ant gazo, kad neuzgest. Tai o mieste kaip? unsure.gif Ar cia tik estakadai galioja? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Visniuke,2007 07 20, 15:24]
[/quot
Jau dabar kitaip nebus,susikaupk ir laikyk dar.
Atsakyti
QUOTE(latiriuke @ 2007 07 18, 20:05)
o kokiu laiku geriausiausia yra laikyt?

as laikiau 9h, man buvo pats tas - nedaug mashinu gatveje ir ryte pabudus ilgai nereikejo laukt ir nervintis 4u.gif
Atsakyti