labukas visiems
as vakar kaune issilaikiau teises - is pirmo karto! pati savim netikiu
ejau tik pabandyt, o tai taip kvailai isejo, kad papildomu pamoku but reikeje laukt dvi savaites, o egzui anksciau uzsiregistravus buvau, tai galvoju nueisiu - pabandysiu, su egzamino tvarka susipazinsiu... tai dar daba galvoj netelpa kad jau islaikiau... o egzaminatorius tai man baisiai nepatiko
rimtas kazkoks, piktokas netgi, i kalbas jokias nesileidzia... vien nuo tokio "malonaus" bendravimo baime patrigubeja... as net pradejau itarinet kad jis is vakaro pabaliavojes buvo stipriai.
o ka aikstelei reiks daryt suzinojau tik bevaziuodama - nieko jis man nesake nei apie aikstele, nei apie marsruta gatvej. zodziu koki tukstanti kartu bevaziuodama buvau spejus pagalvot kad neislaikiau
Papildyta:beje, gatvej tai labai "sekesi" - pestieji issoko po ratais, masina priesais staigiai stabde, dar pacioj didziausioj sankryzoj kaip tycia sviesoforas neveike...
teko suktuis kaip vijurkui. nu dar aisku ta proga sugebejau uzgesti tris kartus...
bet aciu dievui ar kam ten islaikiau ir nebereiks grizti i ta kankinimu aikstele