Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(begalvos @ 2007 07 17, 11:50)
gal kas nors turite tą programėlę-testą, kurią vairavimo mokyklos turi ir kuria teorijos egzaminą teks laikyt?

Ir dar, ar klausinėja per vairavimo egzaminą kokių nors dalykų, kaip pvz., kur supilti antifrizą, kaip patikrinti tepalus, ar pan.?

MAnes is viso nieko neklausinejo.. smile.gif As jau teises su savimi turiu thumbup.gif
Atsakyti
aaaaaa.....islaikiau mokyklini teorijos!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif o jis tiek laiko ir jegu pareikalavo, bet siandien ji "padariau" thumbup.gif esu nerealiai laiminga.... clap.gif ir jau uzsirasiau i regitra 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begalvos @ 2007 07 17, 13:50)
gal kas nors turite tą programėlę-testą, kurią vairavimo mokyklos turi ir kuria teorijos egzaminą teks laikyt?

Ir dar, ar klausinėja per vairavimo egzaminą kokių nors dalykų, kaip pvz., kur supilti antifrizą, kaip patikrinti tepalus, ar pan.?

Manęs klausė kaip alyvą patikrinti mirksiukas.gif Atsakiau drinks_cheers.gif O teises jau ir aš turiu,išsilaikiau per vieną savaitę ir teoriją ir važiavimą thumbup.gif o teises stebuklingai greitai man padarė, per 1 dieną thumbup.gif pasitaikiau tarp laimingųjų. Išlaikiau ketvirtadienį, o jau penktadienį vakare internete pamačiau,kad galiu atsiimti. tai jau šeštadienį važiavau į regitrą thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif aš čia tikriausiai ne ten pasisakiau, čia kaunietės , taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heaven @ 2007 07 17, 21:29)
blush2.gif  aš čia tikriausiai ne ten pasisakiau, čia kaunietės , taip  blush2.gif

Ne vien kaunietės, iš visų miestų bendraujam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 17, 22:34)
Ne vien kaunietės, iš visų miestų bendraujam. smile.gif

biggrin.gif tai gerai, tiesiog pasidžiaugiau su jumis,kad pavyko išlaikyti teises thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heaven @ 2007 07 17, 21:40)
biggrin.gif  tai gerai, tiesiog pasidžiaugiau su jumis,kad pavyko išlaikyti teises  thumbup.gif

Aha, žinau kaip smagu tuo džiaugtis. O šioje temelėje tas džiaugsmas dar labiau suprantamas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heaven @ 2007 07 17, 22:22)
Manęs klausė kaip alyvą patikrinti  mirksiukas.gif  Atsakiau  drinks_cheers.gif  O teises jau ir aš turiu,išsilaikiau per vieną savaitę ir teoriją ir važiavimą  thumbup.gif  o teises stebuklingai greitai man padarė, per 1 dieną  thumbup.gif  pasitaikiau tarp laimingųjų. Išlaikiau ketvirtadienį, o jau penktadienį vakare internete pamačiau,kad galiu atsiimti. tai jau šeštadienį važiavau į regitrą  thumbup.gif

Sveikinu dėl teisių thumbup.gif

O man dar teks išsiaiškinti, kur tą alyvą pilti biggrin.gif
Atsakyti
labukas visiems 4u.gif as vakar kaune issilaikiau teises - is pirmo karto! pati savim netikiu biggrin.gif ejau tik pabandyt, o tai taip kvailai isejo, kad papildomu pamoku but reikeje laukt dvi savaites, o egzui anksciau uzsiregistravus buvau, tai galvoju nueisiu - pabandysiu, su egzamino tvarka susipazinsiu... tai dar daba galvoj netelpa kad jau islaikiau... o egzaminatorius tai man baisiai nepatiko g.gif rimtas kazkoks, piktokas netgi, i kalbas jokias nesileidzia... vien nuo tokio "malonaus" bendravimo baime patrigubeja... as net pradejau itarinet kad jis is vakaro pabaliavojes buvo stipriai. g.gif o ka aikstelei reiks daryt suzinojau tik bevaziuodama - nieko jis man nesake nei apie aikstele, nei apie marsruta gatvej. zodziu koki tukstanti kartu bevaziuodama buvau spejus pagalvot kad neislaikiau blush2.gif
Papildyta:
beje, gatvej tai labai "sekesi" - pestieji issoko po ratais, masina priesais staigiai stabde, dar pacioj didziausioj sankryzoj kaip tycia sviesoforas neveike... karsta.gif teko suktuis kaip vijurkui. nu dar aisku ta proga sugebejau uzgesti tris kartus... blush2.gif bet aciu dievui ar kam ten islaikiau ir nebereiks grizti i ta kankinimu aikstele assa.gif
Atsakyti
o kokiu laiku geriausiausia yra laikyt?
Atsakyti
O mane ir pyktis ir asaros ima cray.gif Nezinau ka bedaryti...
Rytoj turejau antra karta laikyt praktikos egzamina,bet teko nukelti data.Pirma karta neislaikiau,nes aikstelej(vaziuodama i kiema) uzvaziavau ant linijos ir du kartus uzgesau ant estakados.Stresas buvo nerealus.Pripazistu,kad padariau klaidu.Nors iki tol visada sakiau,kad kur jau kur,bet aikstelej-nera lengviau.
Zodziu paemiau papildoma vaziavima pries pora dienu,bet nesulaukiau savo instruktoriaus.Reikalai!!! Siandien situacija pasikartojo.Uzmirso!! Nesinori viesai paskelbti kokia mokykla lankiau ir pas koki instruktoriu vaziuot mokiausi....Tiesiog daugiau jo paslaugu,tikiuosi,neprireiks.
Nezinau ka dabar daryt g.gif
Idomu,ar man vienai cia taip,,sekasi,,???
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 07 18, 18:20)
O mane ir pyktis ir asaros ima cray.gif Nezinau ka bedaryti...
Rytoj turejau antra karta laikyt praktikos egzamina,bet teko nukelti data.Pirma karta neislaikiau,nes aikstelej(vaziuodama i kiema) uzvaziavau ant linijos ir du kartus uzgesau ant estakados.Stresas buvo nerealus.Pripazistu,kad padariau klaidu.Nors iki tol visada sakiau,kad kur jau kur,bet aikstelej-nera lengviau.
Zodziu paemiau papildoma vaziavima pries pora dienu,bet nesulaukiau savo instruktoriaus.Reikalai!!! Siandien situacija pasikartojo.Uzmirso!! Nesinori viesai paskelbti kokia mokykla lankiau ir pas koki instruktoriu vaziuot mokiausi....Tiesiog daugiau jo paslaugu,tikiuosi,neprireiks.
Nezinau ka dabar daryt g.gif
Idomu,ar man vienai cia taip,,sekasi,,???

Na būna dienų lyg tyčia... Įdomu tikrai kokioj čia mokykloj toks užuomarša instruktorius?
Atsakyti