Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

ogo, sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif
o sakykit, aš ne kaunietė, bet ten laikysiu vairavimo egzaminą, miesto gatvių visai nepažįstu, tai ar man tai didelis minusas, kad tą dieną, kai laikysiu egzaminą, pirmas kartas man bus tuose gatvėse važinėt, kuriose neesu buvus? g.gif
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit kaip čia yra. Ar man būtinai reikia eit mokytis į tą mokyklą prieš laikant regitroje egzaminus ar ne. Bet kiek supratau jeigu nėra kam mokinti vairuoti tai samdyt instruktorių bus brangiau nei eit mokintis į tą mokyklą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutes @ 2007 07 13, 16:18)
Jūs man paaiškinkit kaip čia yra. Ar man būtinai reikia eit mokytis į tą mokyklą prieš laikant regitroje egzaminus ar ne. Bet kiek supratau jeigu nėra kam mokinti vairuoti tai samdyt instruktorių bus brangiau nei eit mokintis į tą mokyklą.  doh.gif

Teoriją gali mokytis ir eksternu, mokykla nebūtina (tačiau reikia turėti bent jau vidurinės baigimo atestatą). Tačiau vairuoti mokytis, man atrodo, jau būtinai reikia. Tačiau kursų kaina eksternu arba lankant paskaitas skiriasi mažiau nei 100 lt (toje mokykloje, kur aš lankau, skiriasi tik 40 lt), tai nieko kaip ir nesutaupysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 13 liepos 2007 - 16:39
Sveikos, as naujokė Jūsų forume, bet irgi būsima vairuotoja blush2.gif
Va antradieni laukau Kaune praktika, nerimauju kazkaip, esu ne Kaunietė, tai bijau,kad pasimesiu, nors su instruktoriu savo pirmadieni vaziuoju i Kauna, pravaziuosim kelis maršrutus, ar baisūs jie?
Bei sužinojau, kad dar ir teorijos klausinėja, tai reiks kartotis...ex doh.gif
Papildyta:
Bei sveikinimai, visoms islaikiusioms
Atsakyti
Išsilaikiau vairavimą clap.gif iš pirmo karto!!!! Kaune, šeštadienį, labai labai fainas egzaminuotojas pasitaikė, paplepėjom, nė nepastebėjau, kaip pravažiavau tą maršrutą. Žodžiu, viskas ne taip baisu, kaip atrodė prieš tai. Teises gausiu tik savaitės gale. Dar negaliu patikėt, kad jau esu naujai iškepta vairuotoja... yahoo.gif yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
3lena, labai labai sveikinu thumbup.gif shaunuole 4u.gif as laukiu treciadienio, tada eisiu pasiimt teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 07 13, 17:38)
Teoriją gali mokytis ir eksternu, mokykla nebūtina (tačiau reikia turėti bent jau vidurinės baigimo atestatą). Tačiau vairuoti mokytis, man atrodo, jau būtinai reikia. Tačiau kursų kaina eksternu arba lankant paskaitas skiriasi mažiau nei 100 lt (toje mokykloje, kur aš lankau, skiriasi tik 40 lt), tai nieko kaip ir nesutaupysi.

pas mus tai skiriasi apie 300 ar tai 400 LT, kai ieskojau mokyklos tai atkreipiau demesi, nors nzn gal cia be vairavimo pamoku jei taip gali but
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos vairuotojos. Siandien kaune pravaziavau kelis marsrutus su savo instruktoriu, ui baugus tas Kaunas man...(mano miestelis Kedainiai).
Rytoj laikysiu, kazin kaip seksis. 9 ryto, sakau gal neblogas laikas...Na rytoj bus viskas aisku.iki
Papildyta:
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 07 13, 23:37)
ogo, sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif
o sakykit, aš ne kaunietė, bet ten laikysiu vairavimo egzaminą, miesto gatvių visai nepažįstu, tai ar man tai didelis minusas, kad tą dieną, kai laikysiu egzaminą, pirmas kartas man bus tuose gatvėse važinėt, kuriose neesu buvus? g.gif

As ir ne kauniete...na bet jei greit orientuojies, moki vaziuot, pazisti zenklus, manau nera jokio minuso, as siandien pravaziavau Kaune pirma kart kelis marsrutus su instruktorium, tai buvo tokiu kabliuku man....Na bet tikiuosi rytoj viskas per egzamina palinks i man palankia puse(bei vazinejau siandien Kaune per ta siaubinga lietu) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(3lena @ 2007 07 16, 20:20)
Išsilaikiau vairavimą clap.gif iš pirmo karto!!!! Kaune, šeštadienį, labai labai fainas egzaminuotojas pasitaikė, paplepėjom, nė nepastebėjau, kaip pravažiavau tą maršrutą. Žodžiu, viskas ne taip baisu, kaip atrodė prieš tai. Teises gausiu tik savaitės gale. Dar negaliu patikėt, kad jau esu naujai iškepta vairuotoja... yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif

Nu ciotka, super thumbup.gif ...Sveikinimai ir grazus baltas pavydas mano Tau mirksiukas.gif blush2.gif
O klausinejo teorijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 16 liepos 2007 - 13:49
ryt tureciau atsiimt vairuotojo pazhymejima, bet regitros tinklapi pasiziurejau,kad jau pagamintas thumbup.gif jegele... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 17, 07:50)
ryt tureciau atsiimt vairuotojo pazhymejima, bet regitros tinklapi pasiziurejau,kad jau pagamintas  thumbup.gif  jegele...  blush2.gif

MAno taip pat jau pagamintas, leksiu atsiimti siandien! thumbup.gif clap.gif assa.gif
Atsakyti
[O klausinejo teorijos?
[/quote]

nea, manes teorijos nieko neklausinejo. Ir neteko girdeti, kad laikant vairavimo egzamina kas nors kada nors (bent jau siais metais) klausinejo... g.gif
Atsakyti
gal kas nors turite tą programėlę-testą, kurią vairavimo mokyklos turi ir kuria teorijos egzaminą teks laikyt?

Ir dar, ar klausinėja per vairavimo egzaminą kokių nors dalykų, kaip pvz., kur supilti antifrizą, kaip patikrinti tepalus, ar pan.?
Atsakyti