Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Auksėja @ 2007 07 12, 11:36)
Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Geras instruktorius pakliuvo,nes maniskis tai toks ragas buvo,kad  doh.gif ,kaip jum as vaziuoju per sankryza mirksint zaliai ,o kai sankryzoj buvau dege geltona,sako kritine klaida padariai  doh.gif Sakau kodel?Per geltona vaziavai  blink.gif sakau dege zalias,o be to ir per geltona leidziama vaziuot,jei reiktu staigiai stabdytt,be to,kas butu jei mirksint zaliai sustociau,taigi taip eismui kliudyciau,tai kazka ai pasake ir ,kad tipo KK neskaite.
Bet as teisi buvau ir nepasidaviau,nes KET knygute atmintinai dar zinojau  rolleyes.gif

Tikrai ne koks pasitaike.. uz manes dar buvo eilute masinususidariusi, bet ten tikrai nebuvo kur pravaziuoti toje sankryzoje is regitros.. o kaip visada atsiranda nekantruoliu ir pypsint pradejo.. sakau jau cia man turbut, sake nekreipk demesio, yra dar ir kita eile jei nepatinka... biggrin.gif Bet tada tikrai negalejau nieko padaryti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 12, 11:31)
sveikutes  4u.gif  dekoju uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif  isipaishiau i naujai i

nu va saunuole,baigesi vargai sveikinu,koks marsrutas papuole
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 12, 13:25)
Aiu visoms uz palaikyma!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  As taip pat tik ka iskepta vairuotoja!  thumbup.gif  sokiai.gif  assa.gif  Labai fainas instruktorius papuole. toks jaunas, tai akyte man pamirksejo... 

sveikinu saunuole 4u.gif
Atsakyti
koposs, atejau anksciau laiko, eilutes nebuvo...kol tos popierius tvarke, egzaminuotojas sukos aplinkui...tik administratore pasake, kad 4 marshrutas, nueinu prie stendo, o mane jau kviecia blink.gif galvoju, nu jo... doh.gif reikejo nuo regitros silutes plentu vaziuot iki elektroninio laikrodzio, apsisukt ir vaziuot silutes plentu iki ziedo prie tilzes turgaus, tada i tilzes gatve, sausio 15-osios, taikos prospektas, baltijos ziedas - link reval inn viesbucio, minijos gatve, naikupes g. - ir reikejo apsisukt i debrecena, bet ta pravaziavima remontavo, sakau ka db daryt, ar per egles turgaus zieda vaziuot...sako vaziuosi ir pamatysi kita pravaziavima, prie vaiku pasaulio berods, tada debreceno gatve, silutes plentas ir regitra 4u.gif is tikruju nesudetingas marsrutas buvo ir laikas gal geras, nebuvo daug mashinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 12, 16:02)
koposs, atejau anksciau laiko, eilutes nebuvo...kol tos popierius tvarke, egzaminuotojas sukos aplinkui...tik administratore pasake, kad 4 marshrutas, nueinu prie stendo, o mane jau kviecia  blink.gif  galvoju, nu jo...  doh.gif  reikejo nuo regitros silutes plentu vaziuot iki elektroninio laikrodzio, apsisukt ir vaziuot silutes plentu iki ziedo prie tilzes turgaus, tada i tilzes gatve, sausio 15-osios, taikos prospektas, baltijos ziedas - link reval inn viesbucio, minijos gatve, naikupes g. - ir reikejo apsisukt i debrecena, bet ta pravaziavima remontavo, sakau ka db daryt, ar per egles turgaus zieda vaziuot...sako vaziuosi ir pamatysi kita pravaziavima, prie vaiku pasaulio berods, tada debreceno gatve, silutes plentas ir regitra  4u.gif  is tikruju nesudetingas marsrutas buvo ir laikas gal geras, nebuvo daug mashinu  4u.gif

mane irgi anksciau pakviete,bet gal ir gerai nereikejo nervuotis,tai linkiu sekmes keliuose 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti, kad šiandien iš 4 karto ax.gif pagaliau IŠLAIKIAU vairavimo egzaminą thumbup.gif lotuliukas.gif. Iki šiol negaliu tuo patikėti. Egzaminą laikiau 10 val ir jis truko apie 50 min. Beveik nieko dėl streso neprisimenu doh.gif , tik žinau, kad:
a. 2 valerijono tabletės vietoj pusryčių suveikė;
b. egzaminuotojas buvo thumbup.gif: (ne toks griežtas, kaip kt ir atlaidžiai žiūrėjo į kai kurias mano daromas menkas klaideles..), apie 40 m., su vestuviniu žiedu biggrin.gif, vid. ūgio, tamsaus gymio ir, išskirtiniu bruožu, plačiais/dideliais ūsais cool.gif;
c. kamščiai prie Regitros nėra toks blogas dalykas, nes jie sutrumpina maršrutą; d. šįkart, važiuodama POLO, skirtingai nei užpraeitą kartą, nei karto neužgesau ant estakados, bet, užsidegus lesitinam šviesoforo signalui, paskubėjau rauti iš vietos ir užgesau blush2.gif;
e. baisiausia buvo, kai atvažiavau į Regitrą, prisiparkavau ir kelias min laukiau kol egzaminuotojas pasakys ar išlaikiau egzaminą, nes, vaje, nedrįsau to paklausti doh.gif;
f. tik tada, kai išėjau iš Regitros, supratau kas ką tik įvyko ir pradėjau visa kalatotis, lyg turėčiau žiauriai sulėtintą reakciją ax.gif.
g. graži nuotrauka išėjo foto būdelėje rolleyes.gif.
Šian vėlavau į darbą net 3 valandas, nes susisiekimas nuo Regitra būstinės, švelniai rašant, nekoks, vėliau su kolegomis atšventėme mano egzamino išlaikymą, ir iki šiol negaliu dirbti, nes skraidau iš laimės padebesiais.
Jėtau koks geras jausmas, kai visas egzaminų laikymo maratonas pagaliau baigėsi. Atrodo, lyg didžiulė našta būtų nuo pečių nusiritusi. Visoms laikančiosioms linkiu kuo dideliausios sėkmės. Nepraraskite ryžto ir užsispyrimo, nes trokštamas tikslas, anksčiau ar vėliau, bus pasiektas 4u.gif.
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Teises mano lotuliukas.gif
Sveikinu visas siandien islaikiusias thumbup.gif Saunuoles thumbup.gif ir as saunuole rolleyes.gif
Organizatore >>>> as irgi laikiau su golfiuku, man atrodo, kad musu ir egzaminuotojas tas pats buvo. Bet dabar nieko apie ji nepasakyciau, nieko nebeatsimenu, toks stresas buvo doh.gif o ir aiksteleje ta pati turejau suvazinet ka ir tu. Tiesa sakant man vis dar lengvas sokas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendre* @ 2007 07 12, 17:59)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  Teises mano  lotuliukas.gif
Sveikinu visas siandien islaikiusias  thumbup.gif  Saunuoles  thumbup.gif  ir as saunuole  rolleyes.gif
Organizatore >>>> as irgi laikiau su golfiuku, man atrodo, kad musu ir egzaminuotojas tas pats buvo. Bet dabar nieko apie ji nepasakyciau, nieko nebeatsimenu, toks stresas buvo  doh.gif  o ir aiksteleje ta pati turejau suvazinet ka ir tu. Tiesa sakant man vis dar lengvas sokas  blink.gif

sveikinu drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif ...o marshrutas ne 4 buvo? lotuliukas.gif pas ta egzaminuotoja pries mane laike mergina - aikstelej neislaike... ir pati iki siol nesuvokiu,kad viskas baigta, jokiu papildomu vairavimu, nervu, baimiu... ax.gif
p.s. kada teises padarys? as treciadieni eisiu pasiimt, o drauge ta diena su savo sese eis teorija laikyt thumbup.gif
p.p.s. labai juokinga man buvo toj fotografavimosi kabinoj...kai foje daug zmoniu buvo, o tas kompiuteris kabinoj garsiai kalbejo lotuliukas.gif ... taip nejaukiai pasijutau, isheidama ziuriu - visi i mane spokso blink.gif

Papildyta:
QUOTE(koposs @ 2007 07 12, 19:08)
sveikinu saunuole,ziuriu siandien visoms laiminga diena ,labai faina  thumbup.gif

as irgi pagalvojau,kad siandien ypatingai sekminga diena visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo organizatore: 12 liepos 2007 - 18:54
QUOTE(organizatore @ 2007 07 12, 19:51)
sveikinu  drinks_cheers.gif  4u.gif   thumbup.gif   ...o marshrutas ne 4 buvo?  lotuliukas.gif  pas ta egzaminuotoja pries mane laike mergina - aikstelej neislaike... ir pati iki siol nesuvokiu,kad viskas baigta, jokiu papildomu vairavimu, nervu, baimiu...  ax.gif

Nea mano 5 marsrutas. Man irgi dar sunku patiketi, kad jau viskas. Kai pasake, kad islaikiau issisiepus po visa regitra laksciau kol iki galo susitvarkiau. Keistai truputi zmones ziurejo, nes dar plius visa raudona kaip burokas buvau nuo to jaudulio blush2.gif Bet uztat vaikinukas kuris su manim ejo tuo pat metu laikyti maciau sone egzaminuotojo grizo...
p.s. man irgi treciadieni, tik gaila, kad busiu izvaziavus ir negalesiu taip iskart pasiimti.
p.p.s. aha man toj kabinoj irgi juokinga, dar kol susigaudziau doh.gif bet siaip buvo malonus jausmas kai ten visi laukia, nervuojas, o tu jau viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendre*: 12 liepos 2007 - 19:00
O kiek vakar daug išsilaikė egzą. Sveikinimai visoms. 4u.gif Tuoj visos iš SM taps vairuotojos. biggrin.gif
Atsakyti
...bet sio skyrelio neapleisiu 4u.gif
Atsakyti
idomu, ar internete galima pasiziuret, ar jau padarytas vairuotojo pazhymejimas, gal jis bus pagamintas anksciau nei treciadieni... ax.gif
Atsakyti
Galima Regitros puslapyje
Atsakyti