QUOTE(Auksėja @ 2007 07 12, 11:36)
Sveikinu
Geras instruktorius pakliuvo,nes maniskis tai toks ragas buvo,kad ,kaip jum as vaziuoju per sankryza mirksint zaliai ,o kai sankryzoj buvau dege geltona,sako kritine klaida padariai Sakau kodel?Per geltona vaziavai sakau dege zalias,o be to ir per geltona leidziama vaziuot,jei reiktu staigiai stabdytt,be to,kas butu jei mirksint zaliai sustociau,taigi taip eismui kliudyciau,tai kazka ai pasake ir ,kad tipo KK neskaite.
Bet as teisi buvau ir nepasidaviau,nes KET knygute atmintinai dar zinojau
Geras instruktorius pakliuvo,nes maniskis tai toks ragas buvo,kad ,kaip jum as vaziuoju per sankryza mirksint zaliai ,o kai sankryzoj buvau dege geltona,sako kritine klaida padariai Sakau kodel?Per geltona vaziavai sakau dege zalias,o be to ir per geltona leidziama vaziuot,jei reiktu staigiai stabdytt,be to,kas butu jei mirksint zaliai sustociau,taigi taip eismui kliudyciau,tai kazka ai pasake ir ,kad tipo KK neskaite.
Bet as teisi buvau ir nepasidaviau,nes KET knygute atmintinai dar zinojau
Tikrai ne koks pasitaike.. uz manes dar buvo eilute masinususidariusi, bet ten tikrai nebuvo kur pravaziuoti toje sankryzoje is regitros.. o kaip visada atsiranda nekantruoliu ir pypsint pradejo.. sakau jau cia man turbut, sake nekreipk demesio, yra dar ir kita eile jei nepatinka... Bet tada tikrai negalejau nieko padaryti...